VG > Økonomi

Onsdag, 21 April, 23:20

VG - 04 mars 21 kl. 22:19

Sebastian Zalo: – Dårlige valg når man er påvirket av kjemikalier

Den NRK- og Spellemannpris-aktuelle popartisten forteller at han måtte dra hjem til sin mor for å rydde opp i hode og kropp..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NRK, Spellemannpris, Zalo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sebastian, Zalo, Dårlige, valg, nårman er , påvirketav , kjemikalier
VG - 17 jan. 21 kl. 13:49

Sebastian (29) kan gå fra TV-seer til norsk VM-spiller

KAIRO (VG) Sebastian Barthold (29) håper Alexander Blonz (20) blir kvitt kneskaden som truer VM-deltagelsen hans, men 29-åringen er klar til å reise til Egypt på kort varsel hvis landslagssjefen ringer..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 11:02

Glimt avviste bud på fem millioner for Sebastian (18): – Jeg håper de gir meg muligheten til å dra ut

Sebastian Tounekti (18) kan forlate fjorårets seriemester etter kun ett år i klubben..

NRK - 21 feb. 21 kl. 13:57

VM-gull til Sebastian Foss Solevåg

Sebastian Foss Solevåg stakk av med gullet i slalom i alpin-VM i italienske Cortina søndag. Henrik Kristoffersen tok bronsen. Det er Foss Solevåg sin første VM-medalje..

Aftenposten - 17 mars 21 kl. 09:47

Derfor valgte Sebastian (18) bort Norge - neste uke tromsøgutten få landslagsdebut for Tunisia

Sebastian Tounekti (18) har vært på «alle» aldersbestemte landslag. Nå blir det ikke mer Norge-spill for tromsøgutten..

NRK - 06 mars 21 kl. 08:47

Mer CO₂ i desember 2020 enn i 2019

I desember 2020 ble to prosent mer CO₂ sluppet ut i lufta enn samme måned i 2019. Ifølge en rapport fra Det internasjonale energibyrået, var det et fall i CO₂-utslippene på seks prosent for hele 2020. Det er den største årlige nedgangen av CO₂-utslipp siden andre verdenskrig, og tilsvarer omtrent det samme som hele EUs årlige CO₂-utslipp.

Dagbladet - 12 mars 21 kl. 16:03

Slår mutantalarm: - Dårlige nyheter

Det britiske mutantviruset er mer smittsom. Nå viser en ny stor studie at den i verste fall kan være dobbelt så dødelig som den originale coronavarianten. - Dette er veldig dårlige nyheter, sier norsk ekspert..

E24 - 13 mars 21 kl. 17:35

Kravene om grønne, statlige milliarder: Frykter dårlige prosjekter med liten klimaeffekt

Presset på staten om å subsidiere grønne tiltak kan i verste fall føre til sløsing og dårlige prosjekter, frykter økonomer. – Ikke lett å si nei, sier rektor Klaus Mohn ved Universitetet i Stavanger..

NRK - 31 mars 21 kl. 07:18

CDU med dårlige målinger

Det tyske regjeringspartiet CDU sliter med dårlige målinger, melder TT. Siden mars 2020 har unionen CDU/CSU mistet støtte fra hver tredje velger, viser snittet av flere meningsmålinger. Forbundskansler Angela Merkel har varslet at hun gir seg som partileder etter valget i høst..

VG - 13 april 21 kl. 21:56

Solberg om Johnson & Johnson-stans: – Dette er dårlige nyheter

Johnson & Johnson-vaksinen ble først satt på pause i USA, før produsenten valgte å utsette Europa-utrullingen. Dårlige nyheter, slår Erna Solberg fast..

VG - 13 april 21 kl. 21:56

Solberg om sjokkavgjørelsen til Johnson & Johnson: – Dette er dårlige nyheter

Johnson & Johnson-vaksinen ble først satt på pause i USA, før produsenten valgte å utsette Europa-utrullingen. Dårlige nyheter, slår Erna Solberg fast..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Utvisningsdrama: Manchester City trygget ledelsen

(Aston Villa-Manchester City 1–2) Med røde kort til begge lag tok det fyr på Villa Park. Men til slutt vant Manchester City som de ville. Nå trenger de åtte poeng på de fem siste kampene for å innkassere ligagullet..

VG - 1 time siden

Haaland sløste med sjansene i viktig Dortmund-seier

(Borussia Dortmund – Union Berlin 2–0) Erling Braut Haaland (20) sløste med sjansene og bommet på straffe, men Dortmund sørget for at de fortsatt henger med i Champions League-kampen..

VG - 2 timer siden

Guro Reiten og Chelsea nærmer seg ligagullet

(Manchester City-Chelsea 2–2) Chelsea brøt Manchester Citys seiersrekke og næmer seg gullet i den den engelske kvinneligaen. Guro Reiten spilte de siste 14 minuttene av den dramatiske toppkampen..

VG - 2 timer siden

VAR-drama da Son ble matchvinner i sluttminuttene

(Tottenham - Southampton 2–1) Heung-min Son (28) fikk først en scoring annullert etter VAR-vurdering, men så ble samme teknologi brukt da Tottenham fikk straffespark i 90. minutt. Son ble dermed matchvinner likevel..

VG - 3 timer siden

Beauty Medical Oslo vurderer søksmål mot Fim: – Folk er redd for å bevege seg inn dørene her

Etter to fellelser sier eier av Beauty Medical Oslo at hun er i kontakt med advokater, og vurderer å gå rettslige skritt mot Fim..

VG - 4 timer siden

Tung VM-start for Maflin: Ligger under 1–8 etter første dag

(Mark Selby – Kurt Maflin 8–1) Kurt Maflin (37) slet med å komme på bordet mot en storspillende Mark Selby og trenger en nær mirakuløs opphenting for å ta seg videre i VM..

VG - 4 timer siden

Var nær Besseberg i mange år: Tror ikke på påstandene

Han har kjent Anders Besseberg (75) siden 1992. Anklagene mot den tidligere IBU-presidenten blir sentral når Jacob Lund (68) skriver om sitt liv med norsk idrett..

VG - 5 timer siden

United-eier legger seg flat: – Vi gjorde det feil

I et åpent brev til Manchester United-fansen skriver medstyreleder Joel Glazer at storklubben ønsker å vise at de kan rette opp Super League-feilen..

VG - 7 timer siden

Hodeskaden ødela karrieren. Nå har Ryan (29) overtatt for Mourinho.

I en voldsom hodeduell mot Chelsea pådro en da 25 år gammel Ryan Mason seg kraniebrudd. Nå, som 29-åring, har han plutselig erstattet José Mourinho som Tottenhams hovedtrener frem til sommeren..

VG - 7 timer siden

Venstres medlemsflukt: MDG er nesten dobbelt så store

Venstre har mistet medlemmer hvert år siden forrige stortingsvalg og er nå det desidert minste av partiene på Stortinget. Tor Mikkola er blant de frafalne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt