NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 08:10

NRK - 10 feb. 21 kl. 12:34

Se pressekonferanse kl. 14.00

Klokken 14.00 holder byrådet i Bergen en pressekonferanse med oppdatering om koronasituasjonen i kommunen. Se pressekonferansen direkte her..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Se pressekonferansekl , 14.00
NRK - 23 jan. 21 kl. 17:27

Arrestert under pressekonferanse

En av Aleksej Navalnyjs politiske støttespillere i Russland, Ljubov Sobol, ble arrestert midt under en pressekonferanse i Moskva i dag. Filmen av pågripelsen ble raskt delt på sosiale medier. Over 1.

NRK - 24 jan. 21 kl. 11:34

Pressekonferanse kl 21

Regjeringen melder at det blir en ny pressekonferanse om tiltak for kommuner utenfor Oslo-området kl 21 i kveld. Flere ordfører har bedt om nye tiltak fra regjeringen..

NRK - 24 jan. 21 kl. 14:11

Varsler pressekonferanse 16.00

Nordre Follo kommune har digital pressekonferanse klokken 16.00 søndag, skriver NTB..

NRK - 25 jan. 21 kl. 10:02

Kaller inn til pressekonferanse

Nordre Follo kommune holder pressekonferanse om koronasituasjonen klokken 11 mandag. På pressekonferansen vil det blant annet bli opplyst om svar på mellom 250 og 300 koronatester som er tatt i kommunen, opplyser kommunen til NTB..

NRK - 26 jan. 21 kl. 09:28

Kaller inn til pressekonferanse

Nordre Follo kommune orienterer om smittesituasjonen med digital pressekonferanse klokken 10 tirsdag. Det er inført strenge smitteverntiltak i 25 kommuner i Oslo og omegn for å begrense spredningen av muterte virus etter et ubrudd i kommunen..

NRK - 27 jan. 21 kl. 16:46

Pressekonferanse om innreisereglar

Statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie skal ha ei pressekonferanse om korona og innreisereglar til Noreg onsdag kl. 18.30.

E24 - 27 jan. 21 kl. 16:57

Solberg og Høie kaller inn til pressekonferanse om corona og innreise

Corona og innreise blir temaene når statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie holder pressekonferanse cirka klokka 18.30 i kveld..

NRK - 29 jan. 21 kl. 13:07

Ny pressekonferanse lørdag morgen

Regjeringen holder en ny pressekonferanse om koronasituasjonen kl. 10 lørdag 30 januar. Helseminister Bent Høie, kunnskapsminister Guri Melby og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad er til stede, i tillegg til FHI og Helsedirektoratet..

NRK - 01 feb. 21 kl. 13:58

Pressekonferanse i Oslo kl. 16.30

Oslo kommune holder pressekonferanse om koronasituasjonen mandag klokken 16.30. Raymond Johansen og byrådet vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde i hovedstaden fra onsdag 3.

NRK - 07 feb. 21 kl. 10:53

Pressekonferanse i Bergen kl 12.30

Klokka 12 holdes en pressekonferanse om strengere smittevern-tiltak i Bergen og kommunene rundt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nye fartsgrenser til sjøs

Frå 15. mai blir det nye fartsgrenser til sjøs, opplyser Samferdsledepartementet. Mellom anna blir det ikkje lov å føra båt raskare enn 5 knop, dersom du er mindre enn 50 meter frå folk som badar eller bademerkebøyer..

NRK - 30 minutter siden

Politisk kvarter

NRK - 30 minutter siden

Johnson glad for superliga-kollaps

Den britiske statsministeren Boris Johnson er glad for avgjerda om at dei engelske klubbane ikkje vil vera med i den nye superligaen likevel. Etter kraftig kritikk frå dei fleste fotballinteresserte trekte klubbane seg ut av prosjektet i går kveld..

NRK - 45 minutter siden

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..

NRK - 1 time siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 1 time siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 1 time siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 1 time siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 3 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt