NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:40

NRK - 14 Aug 19 kl. 19:15

Se partilederutspørringen

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Se partilederutspørringen
Dagbladet - I førrgår: 19:34

- Nå må vi skjære gjennom

På vei inn til partilederutspørringen hevder Siv Jensen (Frp) at partiene ikke lenger hadde noe nytt å snakke om i bompengeforhandlingene. Hun mener at det nå er på tide å skjære gjennom..

P4 - 12 timer siden

Nekter å si noe om bråket rundt bompenger

Statsminister Erna Solberg vil ikke si noe om hvordan hun skal løse bompengekrisen i regjeringen. Da hun ankom NRK i kveld i forbindelse med partilederutspørringen sa hun bare at hun ikke vil gi noen kommentar om hva de holder på med. Bråket fortsatte i dag med full styrke etter at Venstre sa nei til bompenge-skissen.

NRK - 15 Aug 19 kl. 19:33

Se MDG i partilederutspørring

NRK - 11 timer siden

Solberg: – Jobber hardt

Statminister Erna Solberg (H) ville ikke si så mye om bomforhandlingene da hun stilte i partilederutspørring på NRK. – Vi jobber hardt og forsøker å finne balansepunkt mellom alle de viktige hensynene. Du får ikke dratt så mye mer ut av meg, sa hun..

P4 - Igår: 20:52

Forventer løsning snart

Venstre-leder Trine Skei Grande forventer at de snart blir ferdig med bompengesaken. I kveldens partilederutspørring på NRK sa hun at hun håper de kommer frem til en løsning snart. Det er fullt kaos internt i regjeringen rundt bompenger og tidligere i kveld ble det kjent at statsminister Erna Solberg reiste hjem fra Island før tiden, for å løse striden i regjeringen..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 11:46

Mueller innfridde neppe Demokratenes forventninger

Selv om demokrater i Kongressen mener at utspørringen av Robert Mueller var en «seier», er de neppe nærmere en riksrettssak mot Donald Trump..

VG - 11 timer siden

Solberg om bompengestriden: – Du får ikke dratt så mye ut av meg

Statsminister Erna Solberg var ordknapp om bompengekrisen under den pågående partilederspørringen i NRK..

NRK - 12 Jun 19 kl. 23:51

Trump jr. måtte svare på spørsmål

Donald Trump jr. måtte i Senatet onsdag på nytt svare på spørsmål om sitt kjennskap til Russlands forsøk på å påvirke utfallet av presidentvalget i USA i 2016. – Jeg er glad det hele er over, sa han etter utspørringen..

P4 - 31 Jul 19 kl. 23:45

Økende antall vil stille Trump for riksrett

Et økende antall demokrater i Kongressen støtter riksrett mot USAs president Donald Trump. En opptelling som nyhetsbyrået AP har gjort viser at nesten halvparten av demokratene og én republikaner mener at prosessen bør starte. Tallet skal ha skutt i været etter utspørringen av spesialetterforsker Robert Muller i Kongressen forrige uke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 1 time siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 1 time siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 2 timer siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt