NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 13:03

NRK - 14 Aug 19 kl. 19:15

Se partilederutspørringen

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Se partilederutspørringen
Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 19:34

- Nå må vi skjære gjennom

På vei inn til partilederutspørringen hevder Siv Jensen (Frp) at partiene ikke lenger hadde noe nytt å snakke om i bompengeforhandlingene. Hun mener at det nå er på tide å skjære gjennom..

P4 - 21 Aug 19 kl. 19:17

Nekter å si noe om bråket rundt bompenger

Statsminister Erna Solberg vil ikke si noe om hvordan hun skal løse bompengekrisen i regjeringen. Da hun ankom NRK i kveld i forbindelse med partilederutspørringen sa hun bare at hun ikke vil gi noen kommentar om hva de holder på med. Bråket fortsatte i dag med full styrke etter at Venstre sa nei til bompenge-skissen.

NRK - 15 Aug 19 kl. 19:33

Se MDG i partilederutspørring

NRK - 02 Sep 19 kl. 19:53

Partilederutspørring Krf

NRK - 28 Aug 19 kl. 19:23

Partilederutspørring: SVs Lysbakken

NRK - 04 Sep 19 kl. 12:53

Følg utspørringen av Boris Johnson

NRK - 21 Aug 19 kl. 19:51

Solberg: – Jobber hardt

Statminister Erna Solberg (H) ville ikke si så mye om bomforhandlingene da hun stilte i partilederutspørring på NRK. – Vi jobber hardt og forsøker å finne balansepunkt mellom alle de viktige hensynene. Du får ikke dratt så mye mer ut av meg, sa hun..

NRK - 21 Aug 19 kl. 19:51

Solberg: – Vi jobber hardt

Statminister Erna Solberg (H) ville ikke si så mye om bomforhandlingene da hun stilte i partilederutspørring på NRK. – Vi jobber hardt og forsøker å finne balansepunkt mellom alle de viktige hensynene. Du får ikke dratt så mye mer ut av meg, sa hun..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 11:46

Mueller innfridde neppe Demokratenes forventninger

Selv om demokrater i Kongressen mener at utspørringen av Robert Mueller var en «seier», er de neppe nærmere en riksrettssak mot Donald Trump..

P4 - 20 Aug 19 kl. 20:52

Forventer løsning snart

Venstre-leder Trine Skei Grande forventer at de snart blir ferdig med bompengesaken. I kveldens partilederutspørring på NRK sa hun at hun håper de kommer frem til en løsning snart. Det er fullt kaos internt i regjeringen rundt bompenger og tidligere i kveld ble det kjent at statsminister Erna Solberg reiste hjem fra Island før tiden, for å løse striden i regjeringen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Etterlyser meir ambisiøse klimamål

FNs generalsekretær Antonio Guterres ber store utsleppsland vere meir ambisiøse i samtalane under klimatoppmøtet i Madrid. – Dei forureinar mest må forstå at dei spelar ei viktig rolle, seier Guterres i eit intervju med Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Drapssikta i Kristiansand avhøyrt

Avhøyra av mannen som er sikta for eit drap i Vågsbygd i Kristiansand held fram onsdag. Ein mann blei funnen død i eit husvære, og skal bli obdusert. Den drapssikta mannen nektar straffskuld..

NRK - 30 minutter siden

Syriske styrkar tek kontroll på veg

Syriske regjeringsstyrkar seier dei har gjenopna hovudvegen mellom provinsane Aleppo og Hasaka, som inntil nyleg var kontrollert av kurdiske soldatar. Opplysningane blir stadfesta av eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 30 minutter siden

Væpnet aksjon ved skole i Trondheim

Politiet har pågrepet en person i en væpnet aksjon ved en skole i Trondheim i dag. Mannen hadde militært antrekk på seg og også militære effekter..

NRK - 45 minutter siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 45 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 1 time siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 1 time siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt