Dagbladet > Innenriks

Søndag, 01 November, 02:12

Dagbladet - 21 sep. 20 kl. 19:49

Se flyet lande i stormen


Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Se flyet, landei , stormen
NRK - 27 okt. 20 kl. 15:55

Måtte lande med én motor

Kort tid etter avgang fra Tromsø retning Lakselv fikk et Widerøe-fly tekniske problemer i ettermiddag. Flyet måtte lande med én motor i Tromsø fra seks tusen meters høyde. Verken fly, passasjerer eller mannskap tok skade av hendelsen..

P4 - 22 okt. 20 kl. 13:11

Lover tiltak slik at nye helikoptre kan lande trygt

Justisminister Monica Mæland lover at regjeringa skal gjøre tilpasninger slik at nye og større redningshelikopter kan lande på sykehus over hele landet. Testlandinger viser at de nye redningshelikopter gjorde det utrygt for folk på gata når det landet. Mæland ser nå på hvilke tiltak som blir nødvendig..

NRK - I førrgår: 23:23

Redningshelikoptre får ikke lande

Nye og større redningshelikopter er tatt i bruk, men kan ikke lande på Norges største beredskapssykehus, Ullevål sykehus. Torsdag ettermiddag opplyser departementet at de jobber for å få en midlertidig landingsplass..

NRK - 22 sep. 20 kl. 10:25

200 isolert i Rana

Rundt 200 personer i Rana i Nordland er fremdeles isolert som følge av stormen Sally. Fylkesberedskapssjef Asgeir Jordbru mener stormen skulle blitt varslet som ekstremvær. Elver som gikk over sine bredder i Nordland førte til ras flere steder..

NRK - 04 okt. 20 kl. 06:51

Storm inn over Yucatán

Den tropiske stormen Gamma feide natt til søndag inn over kysten av Yucatán-halvøya i Mexico med vind nesten i orkans styrke. Stormen krysset kystlinjen ved Tulum og la gater og veier under vann, blåste gebrekkelige bygninger over ende..

NRK - 05 okt. 20 kl. 05:25

Seks døde etter storm i Mexico

Seks mennesker er døde og tusener evakuert etter at den tropiske stormen Gamma herjet over Yucatán-halvøya, Tabasco og Chiapas i Mexico. Stormen krysset natt til søndag kystlinjen ved Tulum med vind i nesten orkans styrke..

NRK - 29 sep. 20 kl. 09:26

Thailand opnar gradvis for turistar

Det fyrste flyet med utanlandske turistar kjem fram til Thailand neste veke, melder Reuters. Flyet frå Kina markerer ei gradvis gjenopning av turistsektoren i landet, som har blitt råka hardt av reiserestriksjonar som følge av koronapandemien..

P4 - 15 okt. 20 kl. 16:40

Småfly veltet og tok fyr etter landing

Et småfly med to personer om bord veltet etter landing på Stavanger lufthavn i ettermiddag og begynte å brenne. De to kom seg ut av flyet i tide og fremstår uskadd, ifølge politiet. Nødetatene er på stedet.

P4 - 26 sep. 20 kl. 19:45

Helikopter kapret i Belgia

Tre gjerningsmenn kapret i dag et helikopter og fikk det til å fly over to fengsler i Belgia. Nå leter belgisk politi etter gjerningsmennene som skal bære våpen. I følge en lokal tv-kanal skal mennene ha forsøkt å lande helikopteret, men landingsplassen var for liten.

P4 - 06 okt. 20 kl. 19:53

Bil på taket i Flekkefjord

En bil ligger på taket etter en trafikkulykke i Flekkefjord. Det sier politiet i Agder. Det var bare en person inne i bilen og vedkommende skal være bevisst.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 timer siden

Hagen-saken: Dette kan løse gåten

Tidligere polititopper tror svaret på Lørenskog-mysteriet kan ligge gjemt i detaljene..

Dagbladet - Igår: 13:52

Barna om savnet

Slik har de to siste åra preget Hagen-familien..

Dagbladet - Igår: 10:36

SE LIVE: - Vær forsiktig de neste ukene nå

Assisterende helseminister Espen Nakstad svarer direkte på lesernes spørsmål om coronaviruset..

Dagbladet - I førrgår: 06:12

- Ikke avhengig av å finne henne

Alt familien ønsker, er at Anne-Elisabeth Hagen skal bli funnet. Politiet mener de ikke er avhengige av nettopp det for å få noen dømt og sette endelig punktum i saken..

Dagbladet - 26 okt. 20 kl. 14:36

- Få ned antallet folk du møter

Raymond Johansen ber folk i Oslo møte maks ti personer i løpet av ei uke. - Du må begynne å telle de du har kontakt med, sier Byrådslederen.

Dagbladet - 25 okt. 20 kl. 01:36

Politiet stoppet halloweenfest med over 50 mindreårige

- Ingenting var på stell med tanke på smittevern, sier operasjonslederen..

Dagbladet - 24 okt. 20 kl. 21:55

Ett år i frihet

Frode Berg sonet to år i det beryktede KGB-fengselet Lefortovo i Moskva. Nå vil den ufrivillige spionen bare nyte det gode liv hjemme i Kirkenes..

Dagbladet - 23 okt. 20 kl. 19:18

- Risikerer at det blir verre

Torsdag begynte regjeringen å diskutere nye nasjonale tiltak, og fredag ble beslutningen kunngjort. Helseminister Bent Høie sier at vi risikerer at smittespredningen kan bli verre til vinteren..

Dagbladet - 21 okt. 20 kl. 13:42

Advarer: - Like farlig

Helseminister Bent Høie advarer mot å slippe smitten løs..

Dagbladet - 21 okt. 20 kl. 11:04

- Smitten sprer seg i hele Finnmark

En alvorlig og vanskelig situasjon, sier Hammerfest-ordfører Marianne Sivertsen Næss..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt