NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:21

NRK - 04 mars 21 kl. 21:16

Se Debatten her

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Debatten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Se Debatten, her
Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 18:25

NÅ: Debatten om riksrett i gang

«Speaker» Nancy Pelosi åpner debatten om riksrettstiltale mot president Donald Trump i Representantenes hus..

Aftenposten - 04 mars 21 kl. 11:49

Fredag valgte TIL å boikotte fotball-VM. Nå skal saken opp i Debatten på NRK.

Boikotten av VM i Qatar er tema i Debatten med Fredrik Solvang torsdag kveld..

NRK - 04 mars 21 kl. 23:50

Senatet tar opp Bidens krisepakke

I USA har Senatet stemt for å åpne debatten om president Joe Bidens koronakrisepakke på 1900 milliarder dollar. Kongressen er splittet i saken, men vedtaket om å åpne debatten gikk gjennom med visepresident Kamala Harris' dobbeltstemme.

VG - 15 april 21 kl. 18:54

Mer edruelig rusdebatt

Begge fløyene i debatten om rusreformen hevder å ha monopol på både godheten og sannheten. Men debatten er så full av stråmenn at man kan få høysnue av mindre..

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 12:18

Her blir det forbudt å kjøre bil. Samtidig raser debatten om Youngstorget.

Slik påvirkes Oslo sentrum av det nye Regjeringskvartalet..

Aftenposten - 16 feb. 21 kl. 20:17

«Klimakvoter er litt som bonger på en fest.» Her er forklaringene som gjør det lettere å forstå klimapolitikk.

Klima kan bli et av de viktigste temaene i årets stortingsvalg. Mange av begrepene i debatten er vanskelige å forstå..

VG - 06 april 21 kl. 22:25

Fredrik Solvang beklager feil coronatall i «Debatten»: – Her går det i ball

Det stokket seg helt da programleder Fredrik Solvang skulle konfrontere helsetoppene i tirsdagens Debatten-sending. – Dette beklager vi, sier NRKs programredaktør Knut Magnus Berge..

VG - 11 jan. 21 kl. 12:37

Vaksine-debatten: Ingen er trygge før alle er trygge

Norge er et lite land og vår utenrikspolitikk er tuftet på internasjonalt samarbeid og solidaritet. Å gå bort i fra dette når det gjelder som mest, er vi lite tjent med..

NRK - 11 jan. 21 kl. 14:10

Facebook tar grep i Uganda

Før valet i Uganda har Facebook stengt kontoar som tilhøyrer regjeringsmedlemmar. Dei skuldas for manipulering av den offentlige debatten. Torsdag er det val på nasjonalforsamling og president.

NRK - 12 jan. 21 kl. 19:51

Republikanere bestrider ennå valget

Republikanere i en kongresskomité nektet også i dag å anerkjenne Joe Biden som vinner av valget. Komiteen planla debatten om å be visepresident Pence avsette president Trump. Republikaner Jim Jordan ville ikke innrømme at Biden vant, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 45 minutter siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 2 timer siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 3 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 4 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 4 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt