P4 > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:25

P4 - 11 Sep 19 kl. 15:53

Schumacher ved bevissthet

Den tidligere Formel 1-føreren Michael Schumacher skal være ved bevissthet etter at han har gjennomført stamcellebehandling i Frankrike.
Ifølge franske aviser fikk den 50 år gamle tyskeren behandlingen i går.
Schumacher pådro seg en hjerneskade i en alpinulykke på skiferie med familien i de franske alpene i 2013, og ble holdt i kunstig koma i over seks måneder i etterkant..
Les mer på P4


Les mer om:
Formel, Michael Schumacher, Frankrike

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Schumacher, ved, bevissthet
VG - 11 Sep 19 kl. 18:44

Avis: Schumacher får stamcellebehandling

Den tidligere Formel 1-stjernen Michael Schumacher (50) er til behandling på det velrenommerte Georges-Pompidou-sykehuset i Paris..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 22:33

Franske medier: Schumacher innlagt på sykehus

Den tidligere formel 1-stjernen Michael Schumacher skal være innlagt på et sykehus i Paris..

VG - 04 Aug 19 kl. 16:48

Her er en ny Schumacher på toppen av pallen

Det var Lewis Hamilton (34) som vant Formel 1-løpet - men minst like stor oppmerksomhet fikk karen som vant Formel 2 på Hungaroring: Mick Schumacher (20)..

NRK - 29 Jul 19 kl. 20:04

Jenta i Malvik ved bevissthet

Jenta som var involvert i en drukningsulykke i Malvik var ved bevissthet da hun ble kjørt med ambulansen, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

P4 - 03 Aug 19 kl. 19:45

Jente påkjørt av båt

En jente har blitt påkjørt av en båt i Strengerid i Arendal. Ifølge politiet har jenta fått kuttskader, men er ved bevissthet..

VG - 30 Aug 19 kl. 14:24

Filmskaper Joel Schumacher: – Har ligget med flere tusen

Den 80-årige filmregissøren hevder han har ligget med rundt 10-20.000 mennesker – og at det ikke er uvanlig..

P4 - 01 Jul 19 kl. 12:26

Jente påkjørt

En ung jente på rulleski ble påkjørt i en fotgjengerovergang i Asker i dag. Jenta var ved bevissthet da hun ble sendt til sykehus for behandling. Skadeomfanget er foreløpig uklart..

NRK - 14 Sep 19 kl. 16:25

Motorsykkelvelt i Røyken

Nødetatene har rykket ut til melding om en motorsykklist som har veltet på Grimsrudveien i Røyken. Sjåføren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

Aftenposten - 30 Jul 19 kl. 19:14

Motorsportens øverste sjef om Schumachers tilstand: – Han liker å se Formel 1 på TV

Helsetilstanden til Michael Schumacher er fortsatt ukjent, men ifølge FIA-president Jean Todt følger den tidligere Formel 1-stjernen løpene fra TV-skjermen..

Aftenposten - 09 Jul 19 kl. 21:00

Hvorfor glemmer vi aldri månelandingen? | Camilla A.C. Tepfers

Månelandingens uutslettelige inntrykk på den menneskelige bevissthet ble muliggjort av to nøkkelteknologier..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Vant rally-NM

P4 - 13 timer siden

Advarer mot omfattende telefonsvindel

Telenor advare sine kunder mot et omfattende og pågående telefonsvindelforsøk fra utlandet. De som står bak legger igjen et ubesvart anropt og håper å bli oppringt igjen, slik at de kan tjene penger på tellerskritt. Kommunikasjonssjef i Telenor, David Fidjeland, sier folk ikke må falle for fristelsen ved å ringe tilbake..

P4 - 13 timer siden

Varetektsfengslet for grove trusler

En mann i 50-årene er er siktet for å ha fremsatt grove trusler mot flere personer. Truslene har pågått over en lengre periode og via flere Internett-plattformer, og ved et tilfelle med bruk av en våpenlignende gjenstand, ifølge politiet. Siktede skal også ha forsøkt å presse en av de fornærmede i saken av veien i Oslo nylig.

P4 - 14 timer siden

Fratatt retten til å kjøre bil

En mann i 50-årene fra Bardu er fratatt retten til å kjøre bil for alltid etter å ha blitt stoppet i narkorus i november i fjor. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort, og ble i tillegg tatt for å ha kjørt i 102 kilometer i timen i 80-sonen. Mannen ble også idømt en bot på 45 000 kroner og betinget fengsel på 60 dager..

P4 - 14 timer siden

Thunberg skal tale for FN

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg holder i dag kanskje sin livs viktigste tale når hun går opp på talerstolen i FNs hovedkontor i New York. 16-åringen skal der tale for statsledere og FNs generalsekretær António Guterres Med seg har hun tre andre aktivister som skal legge frem ideer til hvordan klimautfordringene kan møtes. De unge håper at budskapet når ut til verdens ledere som samles til det kommende klimatoppmøtet med verdens ledere i New York på mandag..

P4 - 14 timer siden

Brann i enebolig

En enebolig står i brann på Slependen i Bærum. Brannvesenet vet ikke om huset var tomt da brannen startet. Det er kraftig røykutvikling på stedet, og røykdykkere har tatt seg inn i boligen og driver samtidig med slukking..

P4 - 15 timer siden

Garasje tatt av ras

Et jordras har tatt med seg en garasje ved Kolvereid i Nærøy i Trøndelag. Politiet opplyser at raset stanset like ved en husvegg. Det er ikke meldt om personskader.

P4 - 15 timer siden

Ber om hjelp etter voldshendelse

Politiet ber om tips fra publikum etter en alvorlig voldshendelse utenfor et utested i Kristiansand sentrum i natt. Politiet ønsker ikke å si hva som har skjedd, utover at en mann er alvorlig skadet, og en annen mann er pågrepet. Det jobbes nå taktisk og teknisk med å kartlegge hendelsesforløpet.

P4 - 15 timer siden

Kan bli 25 grader

Det er strålende vær og ikke minst uvanlig varmt i store deler av Sør-Norge i dag. Enkelte steder kan det bli opp mot 25 varmegrader, ifølge værprognosen. Også morgendagen byr på sol og sommervær i Sør-Norge, og de høyeste temperaturene er det da Vestlandet som får.

P4 - 16 timer siden

Fly måtte lande etter problemer

Et Norwegian-fly på vei til Mallora fikk problemer i luften i formiddag og måtte returnere tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen. Pilotene skal ha fått indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret. Avinor opplyser til VG at situasjonen ikke var dramatisk, og at flyet foretok en kontrollert landing.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt