P4 > Nyheter

Tuesday, 18 February, 11:57

P4 - 11 Sep 19 kl. 15:53

Schumacher ved bevissthet

Den tidligere Formel 1-føreren Michael Schumacher skal være ved bevissthet etter at han har gjennomført stamcellebehandling i Frankrike.
Ifølge franske aviser fikk den 50 år gamle tyskeren behandlingen i går.
Schumacher pådro seg en hjerneskade i en alpinulykke på skiferie med familien i de franske alpene i 2013, og ble holdt i kunstig koma i over seks måneder i etterkant..
Les mer på P4


Les mer om:
Formel, Michael Schumacher, Frankrike

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Schumacher, ved, bevissthet
VG - 11 Sep 19 kl. 18:44

Avis: Schumacher får stamcellebehandling

Den tidligere Formel 1-stjernen Michael Schumacher (50) er til behandling på det velrenommerte Georges-Pompidou-sykehuset i Paris..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 22:33

Franske medier: Schumacher innlagt på sykehus

Den tidligere formel 1-stjernen Michael Schumacher skal være innlagt på et sykehus i Paris..

VG - 04 Aug 19 kl. 16:48

Her er en ny Schumacher på toppen av pallen

Det var Lewis Hamilton (34) som vant Formel 1-løpet - men minst like stor oppmerksomhet fikk karen som vant Formel 2 på Hungaroring: Mick Schumacher (20)..

NRK - 29 Jul 19 kl. 20:04

Jenta i Malvik ved bevissthet

Jenta som var involvert i en drukningsulykke i Malvik var ved bevissthet da hun ble kjørt med ambulansen, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 19 Jan 20 kl. 13:55

Jenta ved bevissthet

Politiet melder at jenta som falt fra en skiheis i Sirdal skal være ved bevissthet. Det har mest sannsynlig ikke vært en ulykke, men et sykdomstilfelle. Hun blir ivaretatt av helsepersonell.

P4 - 30 Oct 19 kl. 14:30

Var ved bevissthet etter eksplosjon

Begge mennene som ble alvorlig skadet i en dynamitteksplosjon i Hemne i Trøndelag i ettermiddag var ved bevissthet da nødetatene ble varslet om ulykken. De er fløyet til sykehus med luftambulanse. Begge skal ha fått alvorlige forbrenningsskader.

Dagbladet - 01 Jan 20 kl. 12:08

Tror på hodetransplantasjon innen ti år

Britisk kirurg hevder å ha funnet ut hvordan man kan overføre en persons hode og bevissthet til en ny kropp..

VG - 30 Aug 19 kl. 14:24

Filmskaper Joel Schumacher: – Har ligget med flere tusen

Den 80-årige filmregissøren hevder han har ligget med rundt 10-20.000 mennesker – og at det ikke er uvanlig..

P4 - 03 Aug 19 kl. 19:45

Jente påkjørt av båt

En jente har blitt påkjørt av en båt i Strengerid i Arendal. Ifølge politiet har jenta fått kuttskader, men er ved bevissthet..

P4 - 01 Jul 19 kl. 12:26

Jente påkjørt

En ung jente på rulleski ble påkjørt i en fotgjengerovergang i Asker i dag. Jenta var ved bevissthet da hun ble sendt til sykehus for behandling. Skadeomfanget er foreløpig uklart..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Håper å få folk hjem i ettermiddag

Vegvesenet håper å kunne åpne veien i en kort periode, slik at ersonene som sitter værfast på Haukeliseter fjellstue kan kome seg hjem i ettermiddag. Det er kraftig vind og snøstorm flere steder i fjellet i Sør-Norge. På Haukeli sitter over 50 personer fast fordi veien er stengt.

P4 - 15 minutter siden

Rekordmange søker om klimastøtte

Rekordmange kommuner har nå søkt om støtte for å kunne kutte utslipp av klimagasser. Miljødirektoratet har mottatt 587 søknader og til sammen har kommunene søkt om over 700 millioner kroner. Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn sier Norge er avhengige av at staten, næringslivet og ikke minst kommunene bidrar til et lavutslippssamfunn.

P4 - 1 time siden

Nødnettet nede flere steder

Nødnettet er nede i store deler av Østlandet. Det bekrefter Politidirektoratet. Dette gjelder i Øst, Sør-Øst og deler av Innlandet politidistrikt.

P4 - 1 time siden

Borettslag får ikke kastet ut røykenabo

Et borettslag i Ålesund får ikke lov til å kaste ut en nabo som røyker og plager andre beboere. Borettslaget gikk til sak mot mannen som røyker i egen stue, og ifølge naboene fyller fellesarealet med røyk. Men selv om dette utvilsomt er plagsomt, er det ikke graverende nok til å få tvangssolgt leiligheten, slår Sunnmøre tingrett fast i en fersk dom.

P4 - 1 time siden

Fortsatt ingen mistenkte etter ran

Politiet står fortsatt uten mistenkte etter ranet på Bingoland i Vestby søndag kveld. To gjerningspersoner ranet bingoen med kniv, og både helikopter og hunder ble brukt i søket etter ranerne, uten hell. Politiet innhenter nå video fra nærområdet i håp om at det skal gi dem noe.

P4 - 1 time siden

Ingen sprint i Drammen på grunn av lite snø

Mangelen på snø gjør at verdenscupsprinten i Drammen sentrum 4. mars avlyses. Det bekrefter rennsjef Arild Madsen.

P4 - 2 timer siden

Dømt for innbruddsraid

Fire menn er dømt til fengsel i to år for et omfattende innbrudd i Follo i april og mai i fjor. Ifølge dommen sto de bak elleve innbrudstyverier. Mennene erkjente straffskyld da rettssaken startet i Follo tingrett forrige uke..

P4 - 2 timer siden

Avlyser kinesisk maraton

Det dansk-arrangerte løpet The Great Wall Marathon i Kina avlyses i frykt for spredning av koronaviruset. Maratonet skulle opprinnelig vært holdt for 21. gang den 16.

P4 - 2 timer siden

Storbank varsler storkutt

Storbanken HSBC varsler kutt på opptil 35.000 stillinger. Det utgjør omtrent 15 prosent av arbeidsstyrken.

P4 - 2 timer siden

Forbyr transportselskap på norske veier

Statens vegvesen forbyr transportselskapet Vlantana å kjøre på norske veier og tilbakekaller alle de 95 løyvene som er gitt. Ifølge etaten har de avdekket alvorlige brudd på kjøre- og hviletid og mangelfull dokumentasjon av timelister og lønnsutbetalinger i selskapet. En aksjonærrepresentant i selskapet har tidligere tatt selvkritikk for brudd på hvilebestemmelsene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt