P4 > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:32

P4 - 21 Jun 18 kl. 14:19

Scheie tror Ronaldo blir toppscorer

Kommentatorlegenden Arne Scheie tror Cristiano Ronaldo blir toppscorer i VM.
Ronaldo står med fire mål på to kamper, og Scheie sier til Dagbladet at det fort blir flere mål på mandag mot et Iran som må angripe..
Les mer på P4


Les mer om:
Arne Scheie, Cristiano Ronaldo, VM, Scheie, Dagbladet, Iran, Ronaldo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Scheie, tror, Ronaldoblir , toppscorer
P4 - 06 Jul 18 kl. 15:39

- Mange gleder seg til Sverige-England

Fredag starter kvartfinalene i fotball-VM og er det en kamp mange nordmenn gleder seg til er det møtet mellom Sverige og England lørdag. Det tror mangeårig fotballkommentator Arne Scheie. - Etter at tippekampene begynte i 1969 så har mange nordmenn et forhold til engelsk fotball, mens motstanderen er naboen vår, sier Scheie..

Hegnar.no - 10 Jun 18 kl. 09:36

Scheie-comeback i Dan Børges avskjed

Arne Scheie måtte hente fram de store ordene da han skulle hylle sin mangeårige NRK-kollega Dan Børge Akerø..

VG - 11 Jul 18 kl. 08:56

Ekspert tror Ronaldo kan gi Juventus Champions League-trofeet

Cristiano Ronaldo (33) kan være brikken som manglet for at Juventus skal gå til topps i Champions League for første gang på 23 år, tror Per-Jarle Heggelund..

P4 - 08 Jun 18 kl. 16:46

- Tror Ødegaard får sjansen for Real Madrid

Den brasilianske fotballegende Ronaldo er sikker på at Martin Ødegaard kommer til å få sjansen i Real Madrid. Foran omkampen mot Norge på Ullevaal i morgen sier 41-åringen til VG at han er imponert over hvor god Ødegaard er, og tror 19-åringen får muligheten til å vise talentet sitt i den spanske storklubben framover. Ronaldo spilte selv for Real Madrid fra 2002 til 2007..

VG - 09 Jan 19 kl. 15:25

Derfor er det krise i Madrid: – Savner Ronaldo mer enn Ronaldo savner Madrid

Uten manager Zinédine Zidane og stjernespiller Cristiano Ronaldo sliter Real Madrid. Men La Liga-kjenner Petter Veland tror én ting kan redde Real Madrid fra en virkelig fiasko-sesong..

Klartale - 22 Jun 18 kl. 14:56

Hvem vinner VM i fotball?

Fotball-ekspert Arne Scheie sier hva han tror..

VG - 05 Jul 18 kl. 23:15

Supporterleder ut mot Ronaldo: – Det er nok nå

Magnus Kragtorp i Real Madrids norske supporterklubb mener det er på tide å kvitte seg med Cristiano Ronaldo. Ekspert Petter Veland tror det er alvor denne gangen..

P4 - 20 Jun 18 kl. 16:30

Ronaldo historisk etter ny scoring

Cristiano Ronaldo ble historisk da han scoret kampens eneste mål i Portugals 1-0-seier over Marokko i VM i dag. Det var nemlig Ronaldo sitt 85. landslagsmål, og så mange har aldri en europeer klart å score tidligere.

VG - 22 Jun 18 kl. 05:35

Slik forklarer Argentina-sjefen Messis VM-nedtur

NIZHNY NOVGOROD (VG) (Argentina-Kroatia 0–3) Mens rivalen Cristiano Ronaldo (30) er toppscorer i VM, er Lionel Messi (30) en skygge av seg selv. Treneren fritar ham likevel for skylden..

Klartale - 21 Jun 18 kl. 11:49

Status VM torsdag: Helten Ronaldo

Spilleren Cristiano Ronaldo ble historisk da de vant mot Marokko i fotball-VM..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt