P4 > Nyheter

Friday, 17 January, 20:26

P4 - 08 Dec 19 kl. 11:05

Scheie: -Viking kommer til å ha overtaket

-Det blir en jevn kamp, men Viking vil ha overtaket under cupfinalen på Ullevål stadion mot Haugesund.
Det tror fotballekspert Arne Scheie.
Slaget om Rogaland går av stabelen klokken 13.00.
Scheie tror det blir en fin kamp med to lag i toppform..
Les mer på P4


Les mer om:
Viking, Ullevål, Haugesund, Arne Scheie, Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Scheie, Vikingkommer , tilå ha , overtaket
Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 15:59

Nikolais (21) elleville scoringsshow overrasker Arne Scheie: – Dette har jeg aldri hørt om før

NTNUIs andrelag overkjørte motstanderlaget Tydal i bortekampen i 5. divisjon. Arne Scheie kan ikke erindre noe tilsvarende..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 21:14

Arne Scheie om kvalikdramaet: – Tror det er lenge til vi får oppleve noe slikt igjen

Arne Scheie har en forkjærlighet for Lillestrøm. Han trodde ikke sine egne øyne da laget raknet mot Start..

VG - 16 Aug 19 kl. 15:21

Scheie om ligaleder Bodø/Glimt: – Kan bli «Norges Leicester»

For tre år siden sjokkerte Leicester en hel sportsverden da de holdt unna for Premier League-gigantene og vant ligaen. Nå tror fotballorakel Arne Scheie at Bodø/Glimt kan gjøre det samme i Eliteserien..

Aftenposten - 16 Sep 19 kl. 18:59

Mange millioner på spill for Viking i høst

Med seier over Odd kan Viking begynne å se oppover på tabellen. Medaljekamp blir tøft – men i kroner og øre har Viking mye å kjempe for..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 08:39

Bøe satser på at dette Viking-problemet er et tilbakelagt kapittel

BLOGG: Viking-blogger Ingve Bøe er glad Viking ikke er i bunnstriden sammen med Stabæk..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 14:03

Håndball direkte fra 17.50: Tar Viking sin sjette strake seier?

Se Viking – Viking TIF direkte her..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 14:03

Håndball direkte fra 17.50: Tar sin Viking sin sjette strake seier?

Se Viking – Viking TIF direkte her..

VG - 30 Sep 19 kl. 20:50

Viking fortsetter å herje - knuste Mjøndalen

STAVANGER (VG) (Viking-MIF 4–1) Viking er i ferd med å glemme hvordan det er å tape. I mandagens duskregn på SR-Bank Arena banket blåtrøyene nedrykkstruede Mjøndalen 4–1..

VG - 30 Sep 19 kl. 20:50

Viking-profil vil forbi RBK etter ny triumf

STAVANGER (VG) (Viking – MIF 4-1) I mandagens duskregn på SR-Bank Arena banket Viking nedrykkstruede Mjøndalen 4–1. Nå vil banens beste, Ylldren Ibrahimaj (23), gå forbi Rosenborg på tabellen..

VG - 08 Dec 19 kl. 17:40

Høiland om Viking-tårene: – Det er passion

ULLEVAAL (VG) (Haugesund – Viking 0–1) Tommy Høiland (30) satt på benken hele cupfinalen for Viking. Likevel gråt han av glede, og holder søndagens triumf som den største i hans karriere..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

Politiet etterforsker det de anser som et mistenkelig dødsfall i Skien. En mann i 40-årene er funnt død i en trapp ute i sentrum, men politiet vet foreløpig ingenting om hva som har skjedd. Det ble funnet blod i oppgangen hvor mannen ble funnet, opplyser politiet til Telemarksavisa..

P4 - 2 timer siden

Drapssiktet utleveres fra Ungarn

Politiet i Oslo har fått klarsignal til å hete ut den drapssiktede mannen som ble pågrepet i Ungarn etter drapet på Prinsdal i Oslo. Til NRK sier politiadvokaten at de vil hente han hjem så raskt som mulig. Totalt er tre personer siktet etter drapet på 21 år gamle Halil Kara..

P4 - 2 timer siden

Fylkelag har kalt inn til krisemøter

Flere av fylkeslagene til Frp har innkalt til krisemøter neste uke for å diskutere regjeringsdeltakelse. Blant annet skal Oslo Frp møtes mandag ettermiddag og fylkeslaget i Vestland skal også møtes mandag. Møte vil bli holdt i etterkant av at statminister Erna Solberg og Frps Siv Jensen skal møtes for å gjennomgå Frps kravliste for å bli værende i regjeringen..

P4 - 2 timer siden

Thunberg demonstrerer i Sveits

Klimaforkjemper Gretha Thunberg har i dag deltatt i klimademonstrasjoner i Sveist sammen med flere tusen deltakere. I en tale til de 15.000 oppmøtte sa 17-åringen at man det siste tiåret ikke har sett noe til en reel klimahandling.

P4 - 2 timer siden

Mediedekninen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge. Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge. Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..

P4 - 3 timer siden

Demonstranter sperrer Louvre

Demonstranter sperret inngangen til museet Louvre i Paris slik at det måtte stenge i dag. Demonstrantene protesterer mot pensjonsreformen i landet. Blant demonstrantene var også de ansatte ved museet..

P4 - 3 timer siden

Siktet 18-åring varetektsfengslet i 4 uker

18-åringen som er siktet for drap eller medvirkning til dette etter drapet på Halil Kara på Prinsdal i Oslo, er nå varetektsfengslet i fire uker. De to første ukene må mannen sitte i full isolasjon. Han erkjenner ikke straffskyld, men samarbeider med politiet med ønske om å bli sjekket ut av drapssaken..

P4 - 4 timer siden

Norge vant stafetten

De norske skiskytterkvinnene vant stafetten i Rupholding i ettermiddag. Særlig Tiril Eckhoff gikk en strålende etappe og sørget for norsk jubel og beholder dermed ledelsen i verdenscupen..

P4 - 3 timer siden

Isbjørn oppsøker turister på Svalbard

En isbjørn har de siste dagene oppsøkt turfølger ved Longyearbyen på Svalbard. Etter flere såkalte akutte situasjoner har sysselmannen nå valgt å presse isbjørnen bort fra området melder NTB. Det er ingen planer om å avlive isbjørnen.

P4 - 4 timer siden

Savnet kvinne funnet død

Politiet bekrefter nå at den 79 år gamle kvinnen som ble savnet i Molde 30. desember er funnet død. En person ble funnet død allerede 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt