E24 > Økonomi

Tuesday, 02 June, 17:21

E24 - 04 Apr 20 kl. 08:08

Scandic-tillitsvalgte følte seg presset til å skrive under på permitteringsavtale - sier de fikk tilsendt ferdig utfylt protokoll

– Vi mistet en halv månedslønn, sier tillitsvalgt på Scandic Fornebu, og vurderer lønnskrav..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Scandic Fornebu

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Scandic-tillitsvalgte, følte, seg, presset, tilå , skriveunder på , permitteringsavtale sier de fikk tilsendt ferdig utfylt protokoll
E24 - 08 Jan 20 kl. 21:14

Christian Ringnes selger Scandic Helsfyr til Storebrand

Hotellet blir det største Scandic-kjeden har i Norge etter en påbegynt oppgradering..

E24 - 23 Mar 20 kl. 08:14

Scandic har stengt 60 hoteller i Norge

Scandic melder om et belegg på 10–15 prosent i forrige uke etter et betydelig fall i etterkant av at coronaviruset begynte å spre seg..

P4 - 23 Mar 20 kl. 09:57

Scandic

Hele 60 hoteller har Scandic nå måttet stenge som følge av koronasituasjonen. Grand Hotel i Oslo er blant hotellene som har blitt stengt den siste uken. Hotellkjeden har til sammen 86 hoteller - og nå altså bare 24 åpne, som følge av stor nedgang i bestillinger, melder E24..

NRK - 23 Mar 20 kl. 09:51

Scandic har stengt 60 hoteller

Grand Hotel er blant de 60 Scandic-hotellene i Norge som har blitt stengt den siste uken. Hotellkjeden merker stor nedgang på grunn av koronapandemien, og har stengt 60 av totalt 86 hoteller. Det melder E24..

P4 - 21 Dec 19 kl. 07:48

Vil vrake KrF og Venstre

Tillitsvalgte i Fremskrittspartiet vil vrake KrF og Venstre, og heller inngå samarbeid med Senterpartiet. Det viser en undersøkelse Nettavisen har foretatt. Hele 73,7 prosent av de tillitsvalgte avisen har snakket med ønsker dette byttet.

Aftenposten - 24 Feb 20 kl. 13:45

Presset øker mot fiskeriministeren i lønnssaken

Nye lønnsavsløringer øker presset mot fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H). Ap og SV krever svar fra statsministeren på om hun fortsatt har tillit til ham..

Dagbladet - 06 Feb 20 kl. 06:00

Lurt og presset av telefonselgere

Nesten halvparten av norske forbrukere sier de har følt seg lurt og presset av telefonselgere. For meg er det uforståelig at dette lureriet i 2020 fremdeles er fullt lovlig..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 13:47

Haaland om sitt nye liv: – Prøver å ikke tenke på presset

Erling Braut Haaland er klar på at det forplikter å spille for Borussia Dortmund. Presset forsøker han samtidig å skyve vekk..

Dagbladet - 21 Dec 19 kl. 09:14

Nå er det gratis å gå ut på Nordkapplatået

Fylkesmannen har bestemt at Scandic ikke kan ta betalt for å slippe turistene inn på Nordkapplatået. Norsk Friluftsliv jubler..

VG - 09 Feb 20 kl. 14:56

Presset Johaug – rivalen selvkritisk

Svenske Ebba Andersson (22) presset Therese Johaug (31) nesten helt inn til mål i Falun, men måtte gi tapt. Nå angrer hun på hvordan hun løste fighten mot den norske skistjernen.

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Russland vil bruke nær 700 milliarder på krisetiltak

Russiske myndigheter vil iverksette krisetiltak for nesten 700 milliarder kroner for å redde økonomien i kjølvannet av coronapandemien..

E24 - 30 minutter siden

Vinmonopolet får trolig senere åpningstid på lørdager

Stortinget voterer over justerte åpningstider på Vinmonopolet tirsdag. Frp sikrer trolig flertall for forslaget om å ha åpent til klokken 16 på lørdager..

E24 - 30 minutter siden

Regjeringen vil innføre «luksusbolig-skatt»: – Merkelig symbolpolitikk

I et tiltak for å hjelpe næringslivet planlegger regjeringen å øke skatten på boliger over 15 millioner. – Uforståelig, sier meglere av luksusboliger..

E24 - 30 minutter siden

Nybilsalget stupte i mai

Salget av nye personbiler falt med 39 prosent i mai i år sammenlignet med samme måned i fjor, viser ferske tall..

E24 - 1 time siden

Forvirring rundt jobbreiser i Norden: Slipper likevel ikke karantene på fritiden

Fredag åpnet regjeringen for å droppe karantene for jobbreisende i Norden fra 1. juni. Men man må likevel være i ti dagers karantene på fritiden..

E24 - 2 timer siden

Dressmann konkurs i Østerrike – stenger 31 butikker

Flere av Varners kleskjeder har det siste året gått konkurs ute i Europa, hvor siste i rekken er Dressmann som stenger dørene i Østerrike..

E24 - 5 timer siden

Prisene på Obos-boliger i Oslo steg 1,1 prosent i mai

Saken oppdateres....

E24 - 5 timer siden

Nordea-direktør mener kontantstøtten burde vært lån

Investeringsdirektør i Nordea, Robert Næss, har selv fått kontantstøtte av staten. Han mener tilskuddet burde vært lån som kan ettergis ved årsslutt..

E24 - 5 timer siden

Prisene på Obos-boliger steg i mai

I Oslo gikk prisene opp 1,1 prosent, mens oppgangen var 1,9 prosent på landsbasis. – Prisoppgangen i mai er større enn normalt, sier sjeføkonom Sissel Monsvold i Obos..

E24 - 6 timer siden

Base Gruppen med sterk vekst

Alfred Ydstebø sitt selskap Base Gruppen kan fikk et resultat før skatt på 76,5 millioner kroner i fjor, opp fra 1,1 millioner kroner i 2018..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt