DN > Økonomi

Saturday, 19 October, 12:32

DN - 06 Sep 19 kl. 11:33

Sbankens priskutt på fond har vakt sterke reaksjoner –

Sbanken kuttet prisen på 400 fond – det likte forvalterne dårlig. Nå trues banken med boikott og økte priser. Skagenfond er stengt for nye kunder..
Les mer på DN


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sbankens, priskutt, fondhar , vakt, sterke, reaksjoner
Hegnar.no - 18 Jul 19 kl. 12:57

Tesla fortsetter å terge kundene med priskutt

Tesla-kunder er blitt overrasket over priskutt like etter at har bestilt eller fått levert bilen tidligere i år. Nå skjedde det igjen..

Dagbladet - 18 Jul 19 kl. 18:51

Milliard-Hilde plasserte kjempe­gevinst i fond

Dale of Norway-gevinst inn i fond..

Dagbladet - 28 Aug 19 kl. 17:22

Støre har penger i fond som investerer i privat velferd

Ap-leder Jonas Gahr Støre har penger i fond som investerer i private velferdskonsern, men selger seg nå ut, melder NRK..

NRK - 11 Aug 19 kl. 02:28

Melder seg som vakt utenfor moskeer

Islamsk Råd Norge skriver på Facebook at de har blitt kontaktet av flere nordmenn som ønsker å stille opp som vakt i forbindelse med eid-feiringen søndag, melder NTB. Organisasjonen ber interesserte ta direkte kontakt med en moské i deres nærområde..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 05:18

Mange nordmenn melder seg som vakt utenfor moskeer

Islamsk Råd Norge opplyser at de er blitt kontaktet av flere nordmenn som ønsker å stille opp som vakt i forbindelse med eid-feiringen søndag..

VG - 28 Aug 19 kl. 17:09

NRK: Støre har fond som investerer i privat eldreomsorg

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre har penger i et fond som investerer i private velferdskonser, melder NRK. 12 dager før valget selger han seg ut..

P4 - 29 Aug 19 kl. 16:32

- En irrelevant drittpakke mot Støre

Den nye medieomtalen mot Jonas Gahr Støre sin investering i fond er bare en ny og unødvendig drittpakke. Det sier Magne Lerø, som er redaktør i Dagens Perspektiv. Det var i går NRK gjorde det kjent at Arbeiderpartilederen har plassert deler av formuen sin i et fond som har investert i privat velferdskonsern.

P4 - 11 Aug 19 kl. 07:26

Mange nordmenn melder seg som vakt utenfor moskeer

Islamsk Råd Norge opplyser at de er blitt kontaktet av mange nordmenn som ønsker å stille opp som vakt i forbindelse med eid-feiringen i dag. Organisasjonen skriver på Facebook at de setter stor pris på dette og anmoder de interesserte til å ta direkte kontakt med en moské i deres nærområde. Eid feires av muslimer ved avslutningen av fastemåneden ramadan..

VG - 16 Jul 19 kl. 08:21

Var på familiefest dagen før dødsulykken: – Alle visste jo at han var på vakt

KVINESDAL (VG) Brannmannen Frank Oddvar Thoresen (59) var alltid beredt, og ofte på vakt. Lørdag var han i brorens 50-årslag. Timer etter omkom han under utrykning..

P4 - 02 Aug 19 kl. 08:24

Kun én meteorolog på vakt

Meteorologisk institutt fanget ikke opp at nedbørsprognosene for Vestlandet økte til oransje nivå i timene før jordskredene i Jølster på tirsdag. Det var kun én meteorolog på vakt som var mest opptatt av været på Østlandet, viser en intern rapport av hvordan værsituasjonen på Vestlandet før skredene ble håndtert. Meteorologisk institutt skal nå gå gjennom rutinene sine..

Fler nyheter fra DN

DN - 01 Sep 19 kl. 10:56

DNB-problemene er løst

Flere av DNBs nettjenester var nede søndag formiddag, også selve nettsiden..

DN - 01 Sep 19 kl. 10:56

Flere DNB-tjenester er nede

Flere av DNBs nettjenester er nede søndag formiddag, også selve nettsiden..

DN - 15 Aug 19 kl. 18:54

Slik skatter du av kryptovaluta

Å føre kryptovaluta riktig i skattemeldingen kan være en krevende øvelse. Denne guiden hjelper deg til å føre skatten riktig..

DN - 25 Apr 19 kl. 09:34

Kruser vil ta båtfolket inn i delingsøkonomien

Faste kostnader, full tilgang og bærekraftig båthold er nøkkelordene som skal få nordmenn til å dele båt. – Egentlig rart at det ikke har kommet før, sier Kongelig Norsk Båtforbund, som tror det kan sitte lengre inne å dele båt enn bil..

DN - 07 Aug 19 kl. 22:45

Samsung lanserer ny Note-telefon

Samsungs kraftigste arbeidshest - og mest omstridte - smarttelefon komi ny utgave onsdag kveld..

DN - 26 Jul 19 kl. 10:20

Har du markedets beste boliglånsrente?

Har du forhandlet deg til lav boliglånsrente? Eller ble renten din satt opp nå i sommer? Vi vil gjerne at du deler boliglånsrenten din med oss i DN..

DN - 12 Jul 19 kl. 06:21

Strammer inn kravene til agenter som selger forbrukslån: – Flere banker kan få det tøft

Nye og strenge regler til låneagenter vil snu opp ned på forbrukslånsmarkedet, mener Ådne Skjelstad (40) i den Schibsted-eide låneformidleren Lendo..

DN - 12 Jul 19 kl. 06:21

Strammer inn kravene for agenter som selger forbrukslån: – Flere banker kan få det tøft

Nye og strenge regler for låneagenter vil snu opp ned på forbrukslånsmarkedet, mener Ådne Skjelstad (40) i den Schibsted-eide låneformidleren Lendo..

DN - 09 Jul 19 kl. 06:17

Over 174.000 nordmenn er dollarmillionærer

På verdensbasis har antallet dollarmillionærer gått ned. I Norge fortsetter veksten, og over 174.000 nordmenn regnes nå som dollarmillionærer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt