NRK > Nyheter

Monday, 27 January, 19:02

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:55

Savnet skuterfører i god behold

Den savnede skuterføreren i Skittenelvdalen i Troms er fraktet hjem av Norsk Folkehjelp og er i god behold, melder politiet. Mannen la i går ut på en skutertur, men ble meldt savnet da han ikke returnerte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skittenelvdalen, Troms, Norsk Folkehjelp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Savnet, skuterføreri , god, behold
NRK - 03 Dec 19 kl. 08:03

Er fremme hos savnet skuterfører

Norsk Folkehjelp er fremme ved skuterføreren som var meldt savnet i Skittenelvdalen i Tromsø. Mannen vil bli fraktet ned til vegen med snøskuter. Det er mye snø og er meldt betydelig snøskredfare.

NRK - 15 Aug 19 kl. 09:54

Savnet tysker funnet i god behold

En tysk statsborger i 50-årene som ble meldt savnet i går er funnet i god behold, det skriver politiet i sør-vest på twitter. Han ble meldt savnet etter at han ikke møtte opp ved Preikestolhytta som avtalt i går..

NRK - 17 Sep 19 kl. 11:06

Savnet jeger funnet i god behold

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Det var et redningshelikopter som fant ham. Mannen ble meldt savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy kommune da han ikke møtte opp på avtalt sted..

P4 - 17 Sep 19 kl. 11:27

Savnet jeger funnet i god behold i Namdal

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Mannen ble til slutt funnet av et redningshelikopter. Han ble meldt savnet i går kveld, da han ikke møtte opp til avtalt tid med sine jaktkamerater..

NRK - 16 Nov 19 kl. 09:34

Savnet gutt funnet i god behold

Den savnede niåringen er funnet i god behold. Politet avslutter søket på gutten som har vært savnet siden tidlig fredag ettermiddag. Det melder politet på Twitter..

NRK - 17 Aug 19 kl. 21:20

Funnet i god behold

85-åringen som ble meldt savnet på fjellet utenfor Steinkjer i Trøndelag er nå funnet i god behold, opplyser politiet. Han skal ha vært på en hytte i nærheten av der han ble meldt savnet fra. Både mannskaper og helikopter deltok i søket..

P4 - 24 Nov 19 kl. 19:30

Savnet kiter funnet i god behold

Mannen som ble meldt savnet på Hardangervidda er funnet i god behold. En storstilt leteaksjon ble satt i verk etter at mannen kom bort fra turfølget sitt. Snaut fire timer etter at han ble meldt savnet ble han funnet på en hytte på Nybu..

Aftenposten - 14 Dec 19 kl. 10:35

Savnet mann funnet i god behold på Sotra

Den 22 år gamle mannen som ble meldt savnet ved Misje på Sotra vest for Bergen, er funnet i god behold..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 00:00

Savnet turist funnet i god behold ved Preikestolen

Den tyske mannen i 50-årene som ble meldt savnet ved Preikestolen i Rogaland onsdag, ble torsdag morgen funnet i god behold..

P4 - 08 Oct 19 kl. 05:54

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen som ble meldt savnet på Skedsmo i Akershus i går er nå funnet i god behold. Et politihelikopter deltok i søket etter kvinnen, som ble meldt savnet etter å ha dratt på sopptur etter jobb. Hun ble funnet sent i går kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fauske på ROBEK-lista

Onsdag 22. januar ble Fauske kommune offisielt en del av ROBEK-lista. Det er et register over kommuner og fylkeskommuner som er i økonomisk ubalanse, og hvor staten har tatt over kontrollen av økonomien..

NRK - 2 timer siden

50 millioner isolert i Kina

I forsøket på å hindre spredning har myndighetene i Kina isolert Wuhan og nabobyene med til sammen over 50 millioner innbyggere. I Malmö i Sverige sjekkes nå to personer mistenkt for coronasmitte..

NRK - 30 minutter siden

UD ber reisende registere seg

Nordmenn som oppholder seg i områder rammet av coronavirus i Kina, oppfordres av UD om å registrere seg. Flere europeiske land tilbyr nå hjelp til borgere som befinner seg i Wuhan eller andre steder i Hubei-provinsen i Kina..

NRK - 30 minutter siden

Trump varsler Midtøsten-plan

President Donald Trump sier han vil offentliggjøre sin lenge varslede Midtøsten-plan tirsdag kl. 12 amerikansk tid. Trump opplyste om tidspunktet da han mandag tok imot Israels statsminister Benjamin Netanyahu i Det hvite hus..

NRK - 30 minutter siden

USA presser EU om klorvasket kjøtt

USA har bedt EU om å oppheve forbudet mot klorvasket kylling og hormonbehandlet storfekjøtt i bytte mot en rask handelsavtale. Mandagens utspill kommer få dager etter at president Donald Trump truet med å innføre 25 prosents toll på europeiske biler..

NRK - 45 minutter siden

FBI vil avhøre prins Andrew

Det amerikanske føderale politiet FBI har bedt om å få avhøre prins Andrew om Jeffrey Epstein, men prinsen har ikke svart, skriver New York Times. Epstein ble funnet død i august i fjor, og var anklaget for menneskehandel med mindreårige jenter..

NRK - 1 time siden

Nattestengt ove Venabygdsfjellet

Fv 27 over venabygdsfjellet er nattesteng kl. 22–07 på grunn av mye vind, snøbyger og tåke, melder Vegtrafikksentralen Øst..

NRK - 45 minutter siden

Kolonnekjøring i Nordland

E12 over Umbukta er nå åpnet for kolonnekjøring. E6 over Saltfjellet har også kolonnekjøring på grunn av uværet. Statens vegvesen krever at store kjøretøy må bruke kjetting.

NRK - 1 time siden

Brann ved kjøpesenter slukket

Brannen som utløste alarmen ved Magneten kjøpesenter er slukket og brannvesenet har kontroll på stedet. Det skal fortsatt være en del røyk i 2. etasje..

NRK - 1 time siden

Rovdyrskader for 44 millioner kr

Miljødirektoratet melder at 1129 besetninger søkte om erstatning for i alt 3805 sauer og 18.068 lam i fjor. Totalt ble det betalt ut 44 millioner i erstatning..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt