NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 13:39

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:55

Savnet skuterfører i god behold

Den savnede skuterføreren i Skittenelvdalen i Troms er fraktet hjem av Norsk Folkehjelp og er i god behold, melder politiet. Mannen la i går ut på en skutertur, men ble meldt savnet da han ikke returnerte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skittenelvdalen, Troms, Norsk Folkehjelp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Savnet, skuterføreri , god, behold
NRK - 03 Dec 19 kl. 08:03

Er fremme hos savnet skuterfører

Norsk Folkehjelp er fremme ved skuterføreren som var meldt savnet i Skittenelvdalen i Tromsø. Mannen vil bli fraktet ned til vegen med snøskuter. Det er mye snø og er meldt betydelig snøskredfare.

NRK - 15 Aug 19 kl. 09:54

Savnet tysker funnet i god behold

En tysk statsborger i 50-årene som ble meldt savnet i går er funnet i god behold, det skriver politiet i sør-vest på twitter. Han ble meldt savnet etter at han ikke møtte opp ved Preikestolhytta som avtalt i går..

NRK - 17 Sep 19 kl. 11:06

Savnet jeger funnet i god behold

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Det var et redningshelikopter som fant ham. Mannen ble meldt savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy kommune da han ikke møtte opp på avtalt sted..

P4 - 17 Sep 19 kl. 11:27

Savnet jeger funnet i god behold i Namdal

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Mannen ble til slutt funnet av et redningshelikopter. Han ble meldt savnet i går kveld, da han ikke møtte opp til avtalt tid med sine jaktkamerater..

NRK - 16 Nov 19 kl. 09:34

Savnet gutt funnet i god behold

Den savnede niåringen er funnet i god behold. Politet avslutter søket på gutten som har vært savnet siden tidlig fredag ettermiddag. Det melder politet på Twitter..

NRK - 17 Aug 19 kl. 21:20

Funnet i god behold

85-åringen som ble meldt savnet på fjellet utenfor Steinkjer i Trøndelag er nå funnet i god behold, opplyser politiet. Han skal ha vært på en hytte i nærheten av der han ble meldt savnet fra. Både mannskaper og helikopter deltok i søket..

P4 - 24 Nov 19 kl. 19:30

Savnet kiter funnet i god behold

Mannen som ble meldt savnet på Hardangervidda er funnet i god behold. En storstilt leteaksjon ble satt i verk etter at mannen kom bort fra turfølget sitt. Snaut fire timer etter at han ble meldt savnet ble han funnet på en hytte på Nybu..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 00:00

Savnet turist funnet i god behold ved Preikestolen

Den tyske mannen i 50-årene som ble meldt savnet ved Preikestolen i Rogaland onsdag, ble torsdag morgen funnet i god behold..

P4 - 08 Oct 19 kl. 05:54

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen som ble meldt savnet på Skedsmo i Akershus i går er nå funnet i god behold. Et politihelikopter deltok i søket etter kvinnen, som ble meldt savnet etter å ha dratt på sopptur etter jobb. Hun ble funnet sent i går kveld..

P4 - 17 Aug 19 kl. 21:29

Eldre mann funnet i god behold

Den 85 år gamle mannen som ble meldt savnet på et fjell i Steinkjer i Trøndelag er funnet i god behold. Mannen var på fottur med en kamerat da han ble meldt savnet etter å ha skilt lag, men ble i kveld funnet på en hytte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 15 minutter siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 30 minutter siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

NRK - 45 minutter siden

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

NRK - 1 time siden

Varsler ny storstreik i Frankrike

Det blir ny storstreik i Frankrike tirsdag 10. desember. Det varsler Frankrikes største fagforening for offentlig sektor, CGT, i dag.

NRK - 1 time siden

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

NRK - 1 time siden

Ny sjefredaktør i Bergens Tidende

Frøy Gudbrandsen (41) blir ny sjefredaktør i Bergens Tidende. Hun har vært konstituert sjefredaktør i tre uker. Gudbrandsen har jobbet i Bergens Tidende siden 2012, og har jobbet som politisk redaktør de siste fire årene..

NRK - 1 time siden

Investerer milliarder i kull

Banker og finansselskaper har de siste årene kanalisert over 6.800 milliarder kroner til selskaper som planlegger mer kullkraft, ifølge en ny rapport fra Urgewald og BankTrack. Rapporten ble lagt fram i forbindelse med FNs klimakonferanse i Madrid..

NRK - 1 time siden

Boikottar Nutella

Italias opposisjonsleiar Matteo Salvini vil slutte å ete sjokoladepålegget Nutella fordi hasselnøttene i pålegget er tyrkiske og ikkje italienske. Salvini seier han føretrekker å ete mat laga av italienske råvarer for å hjelpe italienske bønder..

NRK - 1 time siden

Aktivist sett fri i Russland

Ein 21 år gamal student og politisk aktivist blei fredag sett fri av ein russisk rett. Han blei kjent skuldig for ekstremisme på Youtube. Aktor ba om fire år i fengsel.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt