NRK > Nyheter

Fredag, 25 September, 04:51

NRK - 03 des. 19 kl. 08:55

Savnet skuterfører i god behold

Den savnede skuterføreren i Skittenelvdalen i Troms er fraktet hjem av Norsk Folkehjelp og er i god behold, melder politiet. Mannen la i går ut på en skutertur, men ble meldt savnet da han ikke returnerte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skittenelvdalen, Troms, Norsk Folkehjelp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Savnet, skuterføreri , god, behold
NRK - 03 des. 19 kl. 08:03

Er fremme hos savnet skuterfører

Norsk Folkehjelp er fremme ved skuterføreren som var meldt savnet i Skittenelvdalen i Tromsø. Mannen vil bli fraktet ned til vegen med snøskuter. Det er mye snø og er meldt betydelig snøskredfare.

NRK - 14 mars 20 kl. 22:09

Skuterfører funnet omkommet

En savnet skuterfører ble funnet omkommet i Målselv Troms lørdag kveld. Mannen ble funnet av forsvarets helikoptern nedenfor en skrent. Pårørende er varslet..

NRK - 14 mars 20 kl. 22:09

Skuterfører funnet omkommet

En savnet skuterfører ble funnet omkommet i Målselv Troms lørdag kveld. Mannen ble funnet av forsvarets helikoptern nedenfor en skrent. Pårørende er varslet..

NRK - 15 aug. 19 kl. 09:54

Savnet tysker funnet i god behold

En tysk statsborger i 50-årene som ble meldt savnet i går er funnet i god behold, det skriver politiet i sør-vest på twitter. Han ble meldt savnet etter at han ikke møtte opp ved Preikestolhytta som avtalt i går..

NRK - 17 sep. 19 kl. 11:06

Savnet jeger funnet i god behold

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Det var et redningshelikopter som fant ham. Mannen ble meldt savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy kommune da han ikke møtte opp på avtalt sted..

P4 - 17 sep. 19 kl. 11:27

Savnet jeger funnet i god behold i Namdal

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Mannen ble til slutt funnet av et redningshelikopter. Han ble meldt savnet i går kveld, da han ikke møtte opp til avtalt tid med sine jaktkamerater..

P4 - 08 okt. 19 kl. 05:54

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen som ble meldt savnet på Skedsmo i Akershus i går er nå funnet i god behold. Et politihelikopter deltok i søket etter kvinnen, som ble meldt savnet etter å ha dratt på sopptur etter jobb. Hun ble funnet sent i går kveld..

P4 - 24 nov. 19 kl. 19:30

Savnet kiter funnet i god behold

Mannen som ble meldt savnet på Hardangervidda er funnet i god behold. En storstilt leteaksjon ble satt i verk etter at mannen kom bort fra turfølget sitt. Snaut fire timer etter at han ble meldt savnet ble han funnet på en hytte på Nybu..

P4 - 11 juli 20 kl. 17:15

4-åring funnet i god behold

Den fire år gamle gutten som var savnet i Voss er nå funnet i god behold. Gutten har vært savnet i flere timer, og det ble igangsatt en omfattende leteaksjon. Gutten ble til slutt funnet i nærheten av der han ble meldt savnet, og var uskadd, opplyser politiet..

Aftenposten - 15 aug. 19 kl. 00:00

Savnet turist funnet i god behold ved Preikestolen

Den tyske mannen i 50-årene som ble meldt savnet ved Preikestolen i Rogaland onsdag, ble torsdag morgen funnet i god behold..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tekniske problemer for Google

Google-brukere i USA opplever problemer med flere av selskapets tjenester, som blant annet e-post, YouTube og Googles dokumenttjeneste Disk. Driftsavbruddet har skjedd på østkysten av USA, ifølge nettsiden Downdetector, skriver The New York Times..

NRK - 45 minutter siden

Digital nyttårsfeiring i New York

I et forsøk på å hindre smitte av koronaviruset, vil arrangørene av nyttårsmarkeringen på Times Square i New York nå gjøre den digital. Det blir første gang på 114 år at ikke folk samles på det populære området for å ønske det nye året velkommen..

NRK - 15 timer siden

Årets stortingsmiddag avlyst

Årets stortingsmiddag er avlyst på grunn av nåværende situasjon med betydelig smittespredning av covid-19 og myndighetenes smittevernråd. 22. oktober skulle den tradisjonsrike middagen vært holdt på slottet for 103.

NRK - 45 minutter siden

Sjåfør tiltalt for uaktsom drap

En svensk mann i 30-årene er tiltalt for uaktsomt bildrap etter at han kjørte på en 62 år gammel kvinne i Drammen 8. januar i år. Mannen er også tiltalt for brudd på vegtrafikkloven, som omhandler aktsomhet i trafikken, melder Drammens Tidende..

NRK - 1 time siden

Trosser portforbud i Louisville

Rundt 100 demonstranter trosset både portforbud og politi i Louisville i Kentucky og protesterte for andre kveld på rad mot avgjørelsen i Breonna Taylor-saken. Portforbudet trådte i kraft klokken 21 lokal tid i den største byen i Kentucky i USA..

NRK - 1 time siden

Karnevalet i Rio blir utsatt

Rio de Janeiro har utsatt det årlige karnevalet i februar fordi Brasil fortsatt er hardt rammet av den globale koronapandemien. Det er ikke satt noen ny dato for de tradisjonelle og storslåtte paradene..

NRK - 1 time siden

Guvernør fordømmer skyting

Guvernør i Kentucky, Andy Beshear (D) fordømmer skytingen av to politibetjenter under demonstrasjoner i Louisville onsdag. Demonstrasjonene tiltok etter at en politimann slapp drapstiltale etter at Breonna Taylor ble drept i Louisville..

NRK - 1 time siden

Christopher Vialva henrettet

Torsdag henrettet USAs regjering Christopher Vialva (40) med giftsprøyte i det føderale fengselet i Terre Haute i Indiana. Han er den første svarte mannen som ble henrettet etter at myndighetene gjenopptok føderale henrettelser, melder The Guardian..

NRK - 1 time siden

Flere demonstrasjoner pågår i USA

Flere demonstrasjoner pågår i flere byer i USA natt til fredag. I går ble det kjent at en politimann slapp drapstiltale etter at Breonna Taylor ble skutt og drept i mars i Louisville. Byen har innført portforbud fra kl.

NRK - 2 timer siden

Egen vaksinesjekk i New York

New Yorks guvernør Andrew Cuomo (D) sa torsdag at staten vil ha sin egen uavhengige kontroll av godkjente Covid-vaksiner. Cuomo stoler ikke på Trumps valg av vaksine mot covid-19. – Vi skal ha en trygg vaksine i New York, sier han, ifølge Reuters..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt