NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:43

NRK - 04 mars 21 kl. 22:02

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen i 40-åra som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem til avtalt tid etter en skitur på Hardangervidda, er funnet i god behold, melder Sør-Øst politidistrikt. Hun hadde tatt seg inn på en hytte, og trengte ikke helsehjelp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hardangervidda, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Savnet, kvinne, funneti , god, behold
NRK - 05 mars 21 kl. 11:15

Savnet mann funnet

Reineieren i 20-årene som har vært savnet siden torsdag ettermiddag er funnet i god behold. Mannen var savnet nord for Utsjok, oppe på snaufjellet i retning Ifjord i Finnmark..

NRK - 30 mars 21 kl. 09:43

Savnet mann funnet i god behold

Den 39 år gamle mannen som var savnet ved Gjøvik i Innlandet er funnet. Ifølge politiet er mannen uskadd og leteaksjonen er avsluttet. Mannen var involvert i en trafikkulykke søndag kveld, og ble meldt savnet mandag kveld..

NRK - 05 feb. 21 kl. 08:02

Savnet mann funnet i god behold

Den eldre mannen som var savnet fra sitt hjem på Ammerud i Oslo ble fredag morgen funnet i god behold. Letemannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder samt fra politiet deltok i leteaksjonen etter den 79 år gamle mannen..

NRK - 13 mars 21 kl. 21:02

Savnet mann funnet i god behold

Røde Kors ble lørdag kveld sendt ut for å finne en mann i 50-årene på Hardangervidda som var meldt savnet. Ved 21-tiden opplyste politiet at mannen var funnet i god behold..

NRK - 08 feb. 21 kl. 09:18

Savnet kvinne funnet på Gol

Kvinnen i 30-årene som var meldt savnet på Gol er nå funnet. Ifølge politiet ble kvinnen funnet av en patrulje fra brannvesenet. Hun er varm og våken og får oppfølging av helsepersonell.

NRK - 25 jan. 21 kl. 05:18

Savnet par funnet i Sirdal

Mannen og kvinnen som var savnet i Sirdalsheiene, er funnet i god behold etter en leteaksjon. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 03 mars 21 kl. 06:38

Savnet mann funnet

Redningshelikopteret SAR Queen har funnet mannen i 20 årene, som har vært savnet i Sokndal siden i går kveld. Mannen skal være i tilsynelatende god form, melder politiet..

NRK - 07 feb. 21 kl. 21:35

Funnet i god behold

Mannen som ble meldt savnet etter en fjelltur i Hjartdal i Telemark er funnet i god behold. Ifølge politiet hadde mannen kjørt seg fast med egen snøskuter, og gått til fots tilbake til hytta si..

NRK - 07 april 21 kl. 03:38

Turgåere funnet i god behold

Tre turgåer ble natt til onsdag funnet i god behold på Veltdalshytta i Skjåk. De tre ble meldt savnet fra Grotli tirsdag, opplyser Innlandet politidistrikt. Turgåerne befant seg på hytta i påvente av bedre vær.

NRK - 31 mars 21 kl. 18:38

18-årig kvinne funnet død i Sverige

En 18 år gammel kvinne som forsvant fra Höör i Skåne tirsdag, er funnet død. En 25 år gammel mann er pågrepet i saken, mistenkt for drap. Kvinnen ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra et besøk hos en venn natt til tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 15 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 2 timer siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 2 timer siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 3 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 4 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt