P4 > Nyheter

Mandag, 28 September, 13:36

P4 - 14 aug. 20 kl. 12:17

Savner du Spania? Lag Paella!

Christer tar oss med til Spania.
Les mer på P4


Les mer om:
Spania, Paella

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Savnerdu , Spania, Lag, Paella
NRK - 21 juni 20 kl. 15:04

Savner kontakt med andre mennesker

50 prosent av nordmenn savner menneskelig kontakt i koronatiden, ifølge Norsk Koronamonitor. 43 prosent savner det ikke. Folk under 30 år savner det i størst grad.

Aftenposten - 18 sep. 20 kl. 07:00

Ingrediensene i denne matretten splitter familier og utløser dødstrusler mot kokker

En grønnsak på feil sted er nok til å sette sinnene i kok. I Spania er paella blodig alvor..

P4 - 24 april 20 kl. 10:26

Barn savner hverdagen

Mens de vanligvis lengter etter bursdag og julaften, er det den normale hverdagen norske barn savner nå. Det viser en ny undersøkelse fra UNICEF. Hver tredje forelder sier deres barn påvirkes negativt av situasjonen.

P4 - 06 juni 20 kl. 23:05

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 18 juli 20 kl. 17:10

Smittetallet over 20 i Spania

Nå har smittetallene i Spania passert norske helsemyndigheter kriterium for såkalt grønne land. Ifølge Det europeiske smittevernbyrået har Spania hatt et smittetall på 20,7 per 100.000 innbygger de siste 14 dagene, skriver Aftenposten.

P4 - 25 juli 20 kl. 19:57

Flere land innfører Spania-karantene

Det er nå flere som innfører karantene for borgere som har vært på reise i Spania. Britiske Sunday Times melder at britiske myndigheter snart kommer til å annonsere at de innfører karantene for alle reisende fra Spania, gjeldende fra midnatt. Også regjeringen i Skottland gjeninnfører 14 dager karantene for reisende fra Spania, sier Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon.

P4 - 28 juli 20 kl. 22:15

Spania kjemper mot reiserestriksjoner

Spanske myndigheter jobber på spreng mot reiserestriksjonene mange land har innført for reiser til Spania. Økt smitte i enkelte regioner gjør at flere land, blant dem Norge, fraråder reiser til Spania og har krav om karantene. Det lammer turistindustrien, som er svært viktig for Spanias økonomi.

P4 - 04 mai 20 kl. 11:25

Lavere dødstall i Spania

Det er meldt inn 164 nye koronadødsfall i Spania det siste døgnet. Det er det samme tallet som i går, og det laveste registrerte antall dødsfall på ett døgn i Spania siden 18. mars.

P4 - 17 juli 20 kl. 21:10

Spania kan bli rødt

Nå øker smittetallene i Spania så mye at de i løpet av få dager kan gå over grensen norske myndigheter har satt for land nordmenn kan reise karantenefritt til. Fra onsdag kunen nordmenn reise til Spania uten å havne i karantene ved hjemkomst. Men landet er i ferd med å passere kravene norske helsemyndigheter har til andel smittede.

P4 - 20 juli 20 kl. 12:33

Spania under smittekrav igjen

Spania kan nå igjen være under norske helsemyndigheters krav til koronasmitte. De siste dagene har tall fra Det europeiske smittevernbyrået vist at landet har hatt flere enn 20 nye smittetilfeller per 100.000 innbyggere - som da også er over kravet til karantenefrie reiser for nordmenn.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Kongen er skrevet ut av sykehuset

Kongen er nå skrevet ut av Rikshospitalet, han har forlatt sykehuset i følge NTB. Kongen ble innlagt på sykehuset fredag morgen på grunn av tung pust. Han vil være sykmeldt til og med 4.

P4 - 15 minutter siden

Ber om undersøkelse av drapssiktet

Politiet ber om at 19-åringen som er siktet for drapet på en 20 år gammel kvinne i Bergen i helgen undersøkes av psykiatere. Kvinnen ble funnet livløs i leiligheten lørdag kveld. Både siktede og offeret har siden august vært studenter i Bergen.

P4 - 45 minutter siden

100 i karantene på skole i Øygarden

I dag ble 49 nye elever på fjerde trinn ved Stranda skole i Øygarden satt i karantene etter at en elev fikk påvist koronaviruset. Det opplyser kommunen til NRK. Nå er over 100 pseroner satt i karantene ved denne skolen..

P4 - 15 minutter siden

Ny smitte ved sykehus

En ansatt ved Stavanger universitetssykehus fikk i helgen påvist koronaviruset. Nå er to medarbeidere og fire pasienter satt i karantene som følge av dette. I tillegg til pårørende.

P4 - 30 minutter siden

E6 stengt etter ulykke

E6 ved Snåsa i Trøndelag er stengt etter en trafikkulykke. Tre biler var involvert i ulykken..

P4 - 1 time siden

Etterlyst nordmann pågrepet for drap

En nordmann i begynnelsen av 20-årene som har vært etterlyst i forbindelse med et drap i London ble i helgen pågrepet i Oslo. Mannen er en av flere personer som er siktet for drapet som skjedde for noen måneder siden, skriver TV2. Han har vært etterlyst av britiske myndigheter som har begjært ham utlevert.

P4 - 1 time siden

Telenor har tekniske problemer

Telenor har for øyeblikket tekniske problemer som fører til at kunder ikke får ringt. Selskapet har foreløpig ikke oversikt om dette gjelder deler av landet eller hele landet. Det er kun utgående samtaler som er problemet.

P4 - 1 time siden

Containerbrann i Rogaland

Det brenner kraftig i en container med gassflasker i Mekjarvik i Rogaland. Politiet har nå opprettet en sikkerhetssone på 700 meter på grunn eksplosjonsfare. Brannen startet i en grop med olje, og har i tillegg til å spre seg til containeren også spredd seg til et nabobygg.

P4 - 1 time siden

Slått i ansiktet med kjetting

En person skal være slått i ansiktet med kjetting under et slagsmål i Birkelundsbakken i Bergen. Politiet er nå på vei til stedet. Skadeomfanget og omstendighetene rundt hendelsen er ikke kjent..

P4 - 1 time siden

Ber kommuner rundt Oslo vurdere tiltak

Fylkeslegen i Oslo og Viken, Marianne Skjerven Martinsen oppfordrer nå kommunene rundt Oslo om å vurdere behov for lokale smitteverntiltak. Hun har nå bedt om et møte med kommunene for å diskutere konsekvensene av den økte smittespredningen i hovedstaden, melder VG. Hensikten er at smittevernmyndighetene i Oslo, Helsedirektoratet og Helsedepartementet skal få oppdatert informasjon om situasjonen i hele regionen, slik at de kan beslutte sine smitteverntiltak..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt