NRK > Nyheter

Tuesday, 12 November, 04:42

NRK - I førrgår: 12:46

Sauer reddet ned fra fjellet

Søya og hennes to lam som har vært værfast i fjellet på Kvaløya i nesten to uker, er hentet ned fra fjellet med helikopter. Saken har engasjert mange, og det ble satt i gang kronerulling for å hjelpe sauene..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kvaløya

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sauer, reddet, nedfra , fjellet
VG - I førrgår: 15:33

Sauene reddet ned fra fjellet med helikopter: – I fin form

I nesten to uker har tre sauer stått værfast i en fjellside i Tromsø. Lørdag ble alle tre reddet ned i god behold..

VG - 08 Nov 19 kl. 20:19

Tre sauer sitter fast i fjellet - skal reddes med helikopter

En søye med to lam har stått fast i fjellet på Kvaløya i Tromsø i over to uker. Lørdag skal de bli forsøkt reddet med helikopter..

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:25

Vil hente sauer med helikopter

En sau og to lam som i to uker har stått fast i fjellet på Kvaløya i Tromsø, skal i morgen bli forsøkt reddet av helikopter. Dyrene har vært lenge i fjellet, men ble fanget i fjellsiden etter at det kom mye snø for et par uker siden, melder NRK. Sauene skal ha det bra, forholdene tatt i betrakning..

VG - 16 Sep 19 kl. 09:36

Elv tatt med seg 100 sauer : - Mange sauer som ligger og flyter ned elven

Ved elva Surna i Surnadal har flere sauer allerede druknet. - Det er tungt, sier sauebonden..

P4 - 17 Aug 19 kl. 20:45

Sauer døde etter hundeangrep

En hund har jaget sauer på et jorde i Sandnes. Til nå er det funnet ti skadede og døde sauer, opplyser Sør-Vet politidistrikt. Noen har trolig ligget en stund, mens andre har blitt drept eller skadet i dag.

P4 - 03 Aug 19 kl. 15:43

Sauer kan være tatt av ras

Flere sauer kan ha blitt tatt av jordraset i Jølster i Sogn og Fjordane tirsdag. Det gikk 20 sauer på markene som ble tatt av raset, og bonden sier til Bergens Tidende at de ikke har sett noen av dyrene ennå, og at noen trolig er tapt i raset. Fortsatt har ingen full oversikt over hvor store skader raset førte til..

P4 - 16 Sep 19 kl. 08:54

100 sauer tatt av flom

Over 100 sauer er tatt av flommen fra elva Surna, som gikk over sine bredder i formiddag. Brannvesen og politi er på stedet med båt, og prøver å redde dyrene. Ingen personer skal være i fare..

P4 - 19 Sep 19 kl. 15:11

70 sauer døde etter flom

70 sauer og lam er døde etter flommen i Surnadal i Møre og Romsdal mandag. Tallet er nedjustert fra 100 som først ble opplyst, melder Nationen. Fortsatt er det usikkert hvor mange storfe som ble tatt av vannet..

NRK - 21 Jul 19 kl. 14:54

Får kritikk for rosa sauer

Britiske dyrevernere kritiserer musikkfestivalen «Latitude» i Suffolk for å ha rosafargede sauer på festivalområdet. Festivalledelsen sier sauene ikke har blitt utsatt for mer enn de ville bli utsatt for i en insektkur, skriver The Guardian..

VG - 29 Aug 19 kl. 08:17

Høyere radioaktivitet i sauer i Valdres

Det er målt radioaktivitet over tiltaksgrensen på sauer på beite i deler av Valdres. Årsaken er trolig mye sopp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Flere terrorister drept i offensiv

Etter en offensiv mot jihadister er «flere terrorister» blitt drept, sier Malis regjering i en uttalelse. Offensiven er som følge av flere terrorangrep som har drept mer enn 100 soldater i den maliske hæren..

NRK - 1 time siden

Jimmy Carter lagt inn på sykehus

USAs tdligere president Jimmy Carter er innlagt på et sykehus i Atlanta etter flere fall i hjemmet, opplyser Carter Center. 95-åringen ble mandag kveld innlagt på sykehus for å gjennomføre et inngrep for å «lette på trykket mot hjernen hans..

NRK - 1 time siden

Mann døde i frontkollisjon

En mann i 30-årene er bekreftet død etter en frontkollisjon ved Maura i Akershus mandag kveld. En annen person ble sendt til sykehus med luftambulanse etter ulykken. Mannens pårørende er varslet, opplyste Øst politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

Setter inn væpnede styrker

Bolivias hærsjef har beordret soldater å bistå politiet i forbindelse med demonstrasjoner etter at Evo Morales trakk seg som president. Hærsjef Williams Kaliman sier de har satt inn styrker i gatene etter en forespørsel fra politiet i La Paz..

NRK - 3 timer siden

Karmsund bru åpen igjen

Karmsund bru er åpen igjen etter en trafikkulykke med tre personbiler mandag kveld på E134. En person er sendt til legevakt i ambulanse. Brua ble åpnet igjen litt etter klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Flere hundre skoler holdes stengt

Mer enn 600 skoler holdes stengt i New South Wales som følge av de kraftige skogbrannene i den australske delstaten. Tirsdag er det ventet godt over 30 grader og kraftig vind flere steder i området. Det fryktes at flere branner kan blusse opp..

NRK - 4 timer siden

Frontkollisjon i Maura

To personer er skadet etter en frontkollisjon ved Maura i Akershus. Luftambulanse er sendt til stedet. Veien er sperret, melder Øst politidistrikt..

NRK - 5 timer siden

Karmsund bru stengt

Karmsund bru er stengt etter en trafikkulykke med tre personbiler mandag kveld på E134 på brua. En person er sendt til legevakt i ambulanse. Nødetatene i Karmøy og Haugesund rykket ut klokka 22.

NRK - 5 timer siden

Morales-tilhengere marsjerer

Flere hundre tilhengere av Bolivias avgåtte president Evo Morales har begynt å gå i demonstrasjonstog fra en forstad mot hovedstaden La Paz. Demonstrantene startet i forstaden El Alto, melder en AFP-journalist på stedet..

NRK - 18 timer siden

349 tomme studieplasser

Studieplassene til 349 studenter på grunnskolelærerutdanningene står tomme, ifølge de offisielle «foreløpig møtt-tallene» fra Samordna Opptak, skriver Khrono. – Jeg er bekymrer over tallene, sier forsknings- og høyere utdanningsminister, Iselin Nybø..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt