NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 07:03

NRK - 05 Oct 17 kl. 19:19

Saudi-Arabias konge i Moskva

Med et følge på om lag tusen personer, kom kong Salman til Moskva torsdag. Der ble han tatt imot av president Putin. De undertegnet en avtale om kjøp av russiske raketter og våpen. Det er første gang en saudiarabisk monark er på besøk i Russland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Salman, Moskva, Putin, Russland, arabias

Dele artikeln

24 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Saudi-Arabias, kongei , Moskva
Dagbladet - 26 Sep 17 kl. 21:16

Saudi-Arabias konge gir kvinner tillatelse til å kjøre bil

Saudi-Arabias konge har utstedt et dekret som gir landets kvinner lov til å kjøre bil..

Aftenposten - 22 Oct 18 kl. 05:51

Saudi-Arabias konge og kronprins kondolerer til Khashoggis familie

Saudi-Arabias konge Salman bin Abdulaziz og kronprins Mohammed bin Salman har ringt Jamal Khashoggis sønn og gitt sine kondolanser..

NRK - 03 Jul 17 kl. 11:49

– Saudi-Arabias konge står over G20

Saudi-Arabias kong Salman deltar ikke på G20-toppmøtet i Hamburg denne uka, melder nyhetsbyrået DPA, som siterer anonyme diplomater. Årsaken skal være konflikten med Qatar..

Hegnar.no - 06 Jan 18 kl. 08:14

Saudi-Arabias offentlige ansatte får ekstralønn

Saudi-Arabias konge har besluttet å gi offentlig ansatte drøyt 2.000 kroner mer i måneden å rutte med, for å kompensere for økte levekostnader..

Aftenposten - 23 Oct 18 kl. 16:30

Saudi-Arabias konge og kronprins besøkte Khashoggis familie

Saudi-Arabias kong Salman og kronprins Mohammed bin Salman har besøkt familien til den drepte journalisten Jamal Khashoggi i Riyadh..

Dagbladet - 26 Sep 17 kl. 21:16

Historisk: Endelig får kvinner kjøre bil i Saudi-Arabia

Saudi-Arabias konge har utstedt et dekret som gir landets kvinner lov til å kjøre bil..

Hegnar.no - 03 Oct 18 kl. 16:57

Trump: Saudi-Arabias konge sitter på USAs nåde

Dagbladet - 22 Oct 18 kl. 10:45

Saudi-Arabia kondolerer, men blir ikke trodd

Saudi-Arabias konge og kronprins beklager og kondolerer etter drapet på regimekritikeren Jamal Khashoggi, men omverdenen krever sannheten på bordet..

NRK - 16 Oct 18 kl. 13:29

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

Aftenposten - 26 Sep 17 kl. 21:24

Nå får saudiarabiske kvinner lov å kjøre bil

Saudi-Arabias konge har utstedt et dekret som gir landets kvinner lov til å kjøre bil..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Advarer mot svindelforsøk

Skatteetaten advarer mot svindelforsøk. Hvis du får en e-post som ser ut som den kommer fra skatteetaten, så kan det være et svindelforsøk. Det skjer gjerne i forbindelse ved spesielle datoer, og 14.

NRK - 4 minutter siden

To 16-åringer avhørt

De to som er pågrepet for knivstikking i Mandal sentrum er kun 16 år gamle. De to guttene er avhørt i natt. De ble pågrepet etter å ha blitt fanget opp av et overvåkningskamera i parkeringshuset der knivstikkingen fant sted..

NRK - 15 minutter siden

MDG reagerer mot søppelforslag

To år etter at en privat aktør skapte søppelkaos i Oslo, vil Høyre privatisere tjenesten igjen. Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) reagerer kraftig og mener det er useriøs budsjettering som hun ikke hadde ventet seg fra et parti som Høyre..

NRK - 30 minutter siden

Vil verne om drikkevannskilder

Etter tidligere funn av ukjente sprøytemidler i drikkevannet i Danmark vil regjeringen nå forby sprøytemidler i nærheten av drikkevannskilder. – Her i landet skal vi kunne drikke vannet uten å være bekymret, sier Miljøministeren til DR Nyheter..

NRK - 30 minutter siden

Ingen venter renteøkning

Styringsrenten på 0,75 prosent holdes etter alt å dømme i ro på torsdagens rentemøte i Norges Bank. Spenningen knyttes til hva sentralbanken vil gjøre fremover. Uro i økonomien gir rom for usikkerhet, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Michael Flynn ber om å slippe fengs

Advokatene til Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ber om at han skal få slippe fengselsstraff. De argumenterer med at han i hele hans karriere har viet all sin tid til nasjonen og at han har innrømmet at han har løyet for FBI..

NRK - 1 time siden

EU angriper norsk pizzatoll

EU vil ha nye forhandlinger med Norge for å få ned tollen på ferdigvarer som pizza, sjokolade, suppe og saus. Det er den norske tollen på handel med bearbeidede landbruksvarer EU nå vil til livs. Utenriksministeren opplever ikke dette som noe press..

NRK - 1 time siden

Mann henrettet i Texas for drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. 25 år etterpå måtte Braziel onsdag bøte med livet i et fengsel i Texas. Drapet to sju år å oppklare.

NRK - 1 time siden

Liv Ullmann hylles på 80-årsdagen

Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som skal hylle Liv Ullmann i en stor bursdagsfeiring på Nationaltheatret søndag. Verdensstjernen fyller 80 år. Det blir en kjendistung fest med bursdagssang, kulturinnslag og et eget festskrift om Ullmann..

NRK - 2 timer siden

–Opptrådte uvettig i sosiale medier

Væpnet politi slo til mot en skole i Trondheim etter at elever chattet om skoleskyting. Uvettig opptreden på sosiale medier, var politiets vurdering til slutt, skriver Adresseavisen. Fire elever under 15 år ble tatt med til politistasjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt