NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:47

NRK - 05 Oct 17 kl. 19:19

Saudi-Arabias konge i Moskva

Med et følge på om lag tusen personer, kom kong Salman til Moskva torsdag. Der ble han tatt imot av president Putin. De undertegnet en avtale om kjøp av russiske raketter og våpen. Det er første gang en saudiarabisk monark er på besøk i Russland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Salman, Moskva, Putin, Russland, arabias

Dele artikeln

24 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Saudi-Arabias, kongei , Moskva
Dagbladet - 26 Sep 17 kl. 21:16

Saudi-Arabias konge gir kvinner tillatelse til å kjøre bil

Saudi-Arabias konge har utstedt et dekret som gir landets kvinner lov til å kjøre bil..

NRK - 03 Jul 17 kl. 11:49

– Saudi-Arabias konge står over G20

Saudi-Arabias kong Salman deltar ikke på G20-toppmøtet i Hamburg denne uka, melder nyhetsbyrået DPA, som siterer anonyme diplomater. Årsaken skal være konflikten med Qatar..

Hegnar.no - 06 Jan 18 kl. 08:14

Saudi-Arabias offentlige ansatte får ekstralønn

Saudi-Arabias konge har besluttet å gi offentlig ansatte drøyt 2.000 kroner mer i måneden å rutte med, for å kompensere for økte levekostnader..

Dagbladet - 26 Sep 17 kl. 21:16

Historisk: Endelig får kvinner kjøre bil i Saudi-Arabia

Saudi-Arabias konge har utstedt et dekret som gir landets kvinner lov til å kjøre bil..

Aftenposten - 26 Sep 17 kl. 21:24

Nå får saudiarabiske kvinner lov å kjøre bil

Saudi-Arabias konge har utstedt et dekret som gir landets kvinner lov til å kjøre bil..

Hegnar.no - 25 Oct 17 kl. 06:08

Saudi-Arabias kronprins varsler nye tider

Saudi-Arabias kronprins vil bygge en ny storby der det kun skal brukes alternativ energi. Samtidig lover han en mer «moderat» form for islam i kongedømmet..

Hegnar.no - 02 Oct 17 kl. 14:40

Saudi-Arabias kong Salman skal besøke Russland

Kong Salman av Saudi-Arabia skal torsdag besøke Moskva, opplyser Kreml-rådgiver Jurij Usjakov..

NRK - 06 Jan 18 kl. 03:29

Gir offentlig ansatte ekstralønn

Saudi-Arabias konge har besluttet å gi offentlig ansatte drøyt 2.000 kroner mer i månedslønn for å kompensere for økte levekostnader, melder NTB. Levekostnadene i kongedømmet har økt etter at regjeringen økte bensinprisene og innførte merverdiavgift..

NRK - 09 Sep 17 kl. 00:51

Ringte Saudi-Arabias kronprins

Qatars hersker har ringt Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman i et forsøk på å få på plass diplomatiske samtaler mellom de to landene. Det melder saudiarabiske, ifølge AFP. Den diplomatiske krisen mellom landene har vart i tre måneder..

Aftenposten - 24 Oct 17 kl. 23:06

Saudi-Arabias kronprins (32) varsler nye tider med moderat islam og alternativ energi

Saudi-Arabias kronprins vil bygge en ny storby der det kun skal brukes alternativ energi. Samtidig lover han en mer «moderat» form for islam i kongedømmet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hydro-selskap skulda for utslepp

Eit norskeigd selskap vert skulda for å ha forgifta drikkevatnet til tusenar ved Belém i det nordlege Brasil. Ifølgje helsedepartementet er det registrert høge nivå av bly, aluminium og natrium i drikkevatnet på grunn av uvêr, skriv Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 1 time siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt