VG > Økonomi

Monday, 16 September, 05:07

VG - 23 May 19 kl. 16:58

Saudi-Arabia avviser trusler mot aktivist i Norge

Tidligere denne måneden ble det kjent at CIA advarte norske myndigheter om en mulig trussel mot aktivisten Iyad El-Baghdadi. Nå avviser Saudi-Arabia påstandene om trusler..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
CIA, Iyad El-Baghdadi, Saudi-Arabia, arabia, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Saudi-Arabia, avviser, truslermot , aktivisti , Norge
P4 - 19 May 19 kl. 08:43

Saudi-Arabia avviser trussel mot aktivist i Norge

Saudi-Arabia avviser at de står bak trusler mot aktivisten Iyad el-Bahgdadi, som har politisk asyl i Norge. Landets utenriksminister nekter for at de har truet mannen, melder nyhetsbyrået Reuters. CIA advarte norske myndigheter om en mulig trussel mot el-Baghdadi i slutten av april.

Aftenposten - 19 May 19 kl. 07:12

Saudi-Arabia avviser trussel mot aktivist i Norge

Saudi-Arabias utenriksminister Adel al-Jubeir avviser at det er de som står bak trusler mot aktivisten Iyad el-Baghdadi, som har politisk asyl i Norge..

P4 - 23 May 19 kl. 15:55

Avviser trusler mot aktivist

Den saudiarabiske ambassaden i Norge avviser at landet står bak trusler mot den palestinske aktivisten Iyad el-Bahgdadi, som har politisk asyl i Norge. De beskriver mannen som ukjent for dem. Tidligere har utenriksministeren i Saudi-Arabia nektet for at de har truet mannen.

NRK - 19 May 19 kl. 04:30

Avviser trussel mot aktivist

Saudi-Arabias utenriksminister Adel al-Jubeir avviser at det er de som står bak trusler mot aktivisten Iyad el-Baghdadi, som har politisk asyl i Norge. – Jeg har aldri hørt om noen som heter Iyad el-Baghdadi, sier utenriksministeren ifølge Reuters..

NRK - 14 Feb 19 kl. 03:30

Saudi-Arabia ut mot EUs svarteliste

EU har plassert Saudi-Arabia på ei nyleg lansert svarteliste over 23 land som ikkje gjer ein god nok jobb mot terrorfinansiering og kvitvasking. Det meiner Saudi-Arabia er beklageleg. USA avviser også lista.

Aftenposten - 18 timer siden

Eksperter tror angrepene i Saudi-Arabia fører til økte oljeinntekter for Norge

Den iranske regjeringen avviser USAs anklager om at Iran sto bak droneangrepene på to oljeanlegg i Saudi-Arabia..

NRK - 20 Feb 19 kl. 01:29

Advarer mot salg til Saudi-Arabia

Medlemmer av Trumps mregjering har sjekket mulighete for å selge kjernekraftteknologi til Saudi-Arabia, ifølge en ny rapport. Representanter fra både Demokratene og Republikanerne er bekymret for at Saudi-Arabia kan utvikle atomvåpen, melder NTB..

NRK - 20 Jun 19 kl. 11:31

Rakettangrep i Saudi-Arabia

Jemens houthi-opprørere har skutt en rakett mot et avsaltingsanlegg i Saudi-Arabia, men anlegget ble ikke påført skader, ifølge Saudi-Arabia. Landets statskontrollerte nyhetsbyrå sier at ingen mennesker heller ble skadd, skriver NTB..

NRK - 23 Apr 19 kl. 15:08

37 henrettet i Saudi-Arabia

Saudi-Arabia har henrettet 37 statsborgere som var dømt til døden for terrorisme, opplyser innenriksdepartementet i landet. Det er ikke kjent hvem de henrettede er, eller hva de var dømt for. Saudi-Arabia er blant de landene som henretter flest..

NRK - 12 Jun 19 kl. 11:36

Mange såret i Saudi-Arabia

Minst 26 personer ble såret da houthiopprørere i Jemen sendte en rakett mot en flyplass i Saudi-Arabia, melder den saudiledede koalisjonen. En allianse av land med Saudi-Arabia i spissen har siden 2015 kjempet mot opprørsstyrker i nabolandet Jemen..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Zara Larsson bekrefter brudd med kjæresten

Den svenske artisten er singel igjen, og omtaler sin nye tilværelse som «spennende»..

VG - 7 timer siden

KBK-marerittet fortsetter for Brann

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund-Brann 1–0) Kristiansund var best i vestlandsstormen og vant tre svært viktige poeng hjemme mot Brann søndag kveld, som fortsatt ikke har vunnet borte mot Kristiansund i Eliteserien..

VG - 7 timer siden

Konsertanmeldelse - Astrid S, Operaen: Nær-Astrid-opplevelse

Astrid S stripper ned – på godt og vondt. Mest godt..

VG - 8 timer siden

Pettersen hylles etter karriereslutt: – «Tutta» er en av de fremste i den norske idrettshistorien

Suzann «Tutta» Pettersens (38) takker for seg etter å ha avgjort Solheim Cup søndag kveld. Karrieren hennes beskrives som fantastisk og uforståelig stor..

VG - 8 timer siden

Stortap for Elverum i Champions League: - Vi møter overmakten

(Elverum-Aalborg Handball 24-34) Elverum fikk en tøff start i Champions League og tapte stort mot dansk motstand i første kamp i gruppespillet..

VG - 8 timer siden

Pettersen hylles etter karriereslutt: – Fikk gåsehud på hele kroppen

Suzann «Tutta» Pettersens (38) takker for seg etter å ha avgjort Solheim Cup søndag kveld. Karrieren hennes beskrives som fantastisk og uforståelig stor..

VG - 9 timer siden

Godset-trener Pedersen om nedrykksdramaet: – Jeg elsker dette

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – Ranheim 1–0) Strømsgodset slo Ranheim. Men fortsatt lukter det nedrykk i Drammen. Trener Henrik Pedersen (41) medgir at han elsker dramatikken som herjer..

VG - 9 timer siden

Glimt-profiler kaller Svein Oddvar Moen arrogant

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Stabæk 3–3) Etter at Glimt spilte uavgjort mot Stabæk, og tapte terreng i gullstriden, gikk både Patrick Berg og Amor Layouni til angrep på dommer Svein Oddvar Moen..

VG - 8 timer siden

Populær politiker kastet ut av bompengepartiet

Alexandra Eva Lind fra Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) i Sandnes fikk flest personstemmer i valget, men er nå ekskludert fra partiet..

VG - 8 timer siden

Nøktern Hagen om «tidenes beste norske prestasjon»: – Jeg er ingen Petter Northug

Ingen nordmenn har klart en bedre sammenlagtplassering i en Grand Tour enn førsteårsproffen Carl Fredrik Hagen (27). Likevel vil han ikke utrope seg selv til «årets gjennombrudd» i norsk idrett..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt