VG > Økonomi

Monday, 24 June, 22:10

VG - 23 May 19 kl. 16:58

Saudi-Arabia avviser trusler mot aktivist i Norge

Tidligere denne måneden ble det kjent at CIA advarte norske myndigheter om en mulig trussel mot aktivisten Iyad El-Baghdadi. Nå avviser Saudi-Arabia påstandene om trusler..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
CIA, Iyad El-Baghdadi, Saudi-Arabia, arabia, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Saudi-Arabia, avviser, truslermot , aktivisti , Norge
P4 - 19 May 19 kl. 08:43

Saudi-Arabia avviser trussel mot aktivist i Norge

Saudi-Arabia avviser at de står bak trusler mot aktivisten Iyad el-Bahgdadi, som har politisk asyl i Norge. Landets utenriksminister nekter for at de har truet mannen, melder nyhetsbyrået Reuters. CIA advarte norske myndigheter om en mulig trussel mot el-Baghdadi i slutten av april.

Aftenposten - 19 May 19 kl. 07:12

Saudi-Arabia avviser trussel mot aktivist i Norge

Saudi-Arabias utenriksminister Adel al-Jubeir avviser at det er de som står bak trusler mot aktivisten Iyad el-Baghdadi, som har politisk asyl i Norge..

P4 - 23 May 19 kl. 15:55

Avviser trusler mot aktivist

Den saudiarabiske ambassaden i Norge avviser at landet står bak trusler mot den palestinske aktivisten Iyad el-Bahgdadi, som har politisk asyl i Norge. De beskriver mannen som ukjent for dem. Tidligere har utenriksministeren i Saudi-Arabia nektet for at de har truet mannen.

NRK - 19 May 19 kl. 04:30

Avviser trussel mot aktivist

Saudi-Arabias utenriksminister Adel al-Jubeir avviser at det er de som står bak trusler mot aktivisten Iyad el-Baghdadi, som har politisk asyl i Norge. – Jeg har aldri hørt om noen som heter Iyad el-Baghdadi, sier utenriksministeren ifølge Reuters..

NRK - 14 Feb 19 kl. 03:30

Saudi-Arabia ut mot EUs svarteliste

EU har plassert Saudi-Arabia på ei nyleg lansert svarteliste over 23 land som ikkje gjer ein god nok jobb mot terrorfinansiering og kvitvasking. Det meiner Saudi-Arabia er beklageleg. USA avviser også lista.

NRK - 20 Feb 19 kl. 01:29

Advarer mot salg til Saudi-Arabia

Medlemmer av Trumps mregjering har sjekket mulighete for å selge kjernekraftteknologi til Saudi-Arabia, ifølge en ny rapport. Representanter fra både Demokratene og Republikanerne er bekymret for at Saudi-Arabia kan utvikle atomvåpen, melder NTB..

NRK - 20 Jun 19 kl. 11:31

Rakettangrep i Saudi-Arabia

Jemens houthi-opprørere har skutt en rakett mot et avsaltingsanlegg i Saudi-Arabia, men anlegget ble ikke påført skader, ifølge Saudi-Arabia. Landets statskontrollerte nyhetsbyrå sier at ingen mennesker heller ble skadd, skriver NTB..

NRK - 23 Apr 19 kl. 15:08

37 henrettet i Saudi-Arabia

Saudi-Arabia har henrettet 37 statsborgere som var dømt til døden for terrorisme, opplyser innenriksdepartementet i landet. Det er ikke kjent hvem de henrettede er, eller hva de var dømt for. Saudi-Arabia er blant de landene som henretter flest..

NRK - 12 Jun 19 kl. 11:36

Mange såret i Saudi-Arabia

Minst 26 personer ble såret da houthiopprørere i Jemen sendte en rakett mot en flyplass i Saudi-Arabia, melder den saudiledede koalisjonen. En allianse av land med Saudi-Arabia i spissen har siden 2015 kjempet mot opprørsstyrker i nabolandet Jemen..

Aftenposten - 07 May 19 kl. 13:35

CIA advarte norske myndigheter om mulig saudiarabisk trussel mot aktivist

CIA har advart norske myndigheter om en mulig trussel mot en arabisk aktivist som har fått asyl i Norge. Saudi-Arabia skal stå bak, melder The Guardian..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Jemtland-saken: Våpenet var stjålet

De våpensakkyndige i Jemtland-saken sa i retten mandag at våpenet som drepte Janne Jemtland (36) var stjålet fra et tsjekkisk militærlager og er tsjekkisk..

VG - 6 timer siden

To jagerfly styrtet i Tyskland

Pilotene som var i jagerflyene overlevde ulykken..

VG - Igår: 06:22

Får sjansen langs Norges nye flyktningrute

TIMISOARA (VG) Lille Ayoub ser forundret på fotografen fra norsk politi. Han har sluppet båtene langs «dødens rute» over Middelhavet, og får sjansen til å komme til Norge via en uventet omvei..

VG - Igår: 23:22

Slik var redningsdramaet da småfly styrtet i sjøen: – Vi så to personer vinke i vannet

Kaptein Seppo Myllari og mannskapet ombord på MS «Falkbris» var på til Norge med gjødsel da de havnet i en dramatisk redningsaksjon i Skagerak..

VG - I førrgår: 20:48

Krever at Høie bryter Ullevål-tausheten

Det blåser friskt rundt Helse Sør-Øst etter det ble klart at Ullevål skal legges ned. Nå krever SV at helseminister Bent Høie (H) uttaler seg om sykehusstriden..

VG - I førrgår: 19:00

Tre personer hentet opp av sjøen etter flystyrt

Tre personer er hentet opp av sjøen etter at et småfly styrtet i Skagerak utenfor Mandal..

VG - I førrgår: 18:20

Kine (13) kjempet i land storlaksen: – Jeg sto med spenntak i båten for ikke å havne i elven

Kine Kristensen Emaus måtte bruke det hun hadde av krefter for å få i land den 18,5 kg store Alta-laksen..

VG - I førrgår: 15:20

Forsøker presse Boris Johnson til å stille i debatter

Utenriksminister Jeremy Hunt tatt pennen fatt. I høflig, britisk stil har han sendt brev til sin motkandidat. Målet er å få favoritten til statsministerjobben med på flere TV-debatter..

VG - I førrgår: 09:40

Vi skal bare være hjemme i ferien, vi!

En annen sommer er det kanskje vår tur å reise til det store utland og oppleve spennende ting, men i år er det barnlige, enkle gleder som gjelder..

VG - I førrgår: 08:36

Trøbbel for Norge

Norske diplomater bruker nå nær alle sine krefter på å komme inn i FNs sikkerhetsråd. Lykkes de, kan det bety trøbbel for Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt