Dagbladet > Innenriks

Lørdag, 26 September, 02:57

Dagbladet - 10 des. 19 kl. 21:20

Satt her - funnet død et døgn etterpå

Politiet mistenker drap etter at en 44-åring fra Bryne ble funnet død på ei strand mandag ettermiddag. - Helt uforståelig, sier kvinnen som gjorde den siste sikre observasjonen av ham..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Bryne

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Satt, her, funnet, dødet , døgn, etterpå
Nyhetspressen - 20 aug. 19 kl. 15:34

Ukens beste tilbud - uke 34

Vi har gått gjennom kundeavisene og funnet noen av de beste tilbudene for uke 34, for deg som vil spare penger.  Kjøttdeig, Red Bull, Yoghurt og brød I Joker kundeavis finner vi Folkets kjøttdeig av storfe til fine 26,90 kr per pakke (400 g). De har satt en restriksjon på 5 pakker per kunde.

P4 - 06 okt. 19 kl. 09:24

Savnet rypejeger funnet i god behold i Trøndelag

Politiet har funnet kvinnen som ble meldt savnet i Snåsa kommune i går ettermiddag. Kvinnen var på rypejakt og hadde ikke blitt sett siden 16-tiden lørdag ettermiddag. Hun ble funnet i natt, etter at et Sea King redningshelikppter ble satt inn i søket.

P4 - 31 juli 20 kl. 05:16

Mistenker påsatt brann i Oslo

Politiet mistenker at en brann i en boligblokk på Grünerløkka i Oslo i natt var påsatt. Fem personer evakuerte seg selv fra naboleilighetene. En har fått tilsyn av ambulanse, men er ikke alvorlig skadd.

VG - 25 juni 20 kl. 00:06

Les dagens VG her!

Norges Bank har satt ned styringsrenten til null. Det betyr at det er billigere for bankene å låne penger for å låne videre til deg. Men har de satt ned renten på ditt boliglån?

NRK - 31 okt. 19 kl. 06:44

50 Boeing-fly satt på bakken

Kriserammede Boeing har satt rundt 50 737 NG-fly på bakken grunnet sikkerhetsbekymringer etter at det ble funnet sprekker ved flyets vinger. Rundt 1000 fly er sjekket og rundt 50 av flyene har det blitt funnet sprekker på, skriver nyhetsbyrået AFP..

P4 - 03 des. 19 kl. 05:46

Har satt krisestab

Tromsø kommune har satt krisestab etter tragedien i Tromsø i går kveld. En jente i barneskolealder er bekreftet omkommet, mens to små barn og en kvinne i 20-årene er kritisk og livstruende skadd etter å ha blitt funnet livløs i sjøen. Det er fortsatt uklart hva som har skjedd.

P4 - 24 nov. 19 kl. 19:30

Savnet kiter funnet i god behold

Mannen som ble meldt savnet på Hardangervidda er funnet i god behold. En storstilt leteaksjon ble satt i verk etter at mannen kom bort fra turfølget sitt. Snaut fire timer etter at han ble meldt savnet ble han funnet på en hytte på Nybu..

P4 - 06 des. 19 kl. 07:40

Nervegift funnet i sitrusfrukt

Det er funnet spor av nervegift i hver femte sitrusfrukt som ble undersøkt av mattilsynet i Sverige. I verste fall kan giften som stammer fra et insektmiddel, skade hjernens utvikling. I Norge er også giften funnet i lime.

P4 - 16 des. 19 kl. 10:41

Pågrepet etter at barn ble funnet forlatt

Dansk politi har pågrepet én person - og to andre er tatt inn til avhør etter at søskenpar ble funnet forlatt i en travel handlegate i Aarhus lørdag. Det oplyser Østjyllands Politi nå i formiddag. Det er ikke kjent hvilken tilknytning de tre har til søskenparet.

NRK - 08 jan. 20 kl. 10:43

Mann funnet livløs i Askim

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en mann er funnet livløs i bakgården til Frelsesarmeen i Askim sentrum. Mannen ble funnet onsdag morgen. Han fikk livreddende førstehjelp på stedet, ifølge Smaalenenes Avis..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 5 timer siden

Christian (18) døde i TikTok-ulykke - nå advarer broren

- Alle trodde det var selvmord. Det trodde vi også, sier broren, Daniel Stefan Granli (28). Så fant de Christians mobiltelefon på opptaksmodus..

Dagbladet - 7 timer siden

Tror han ble drept i leiligheten

Den foreløpige rettsmedisinske undersøkelsen viser at den avdøde personen har skader som er forenlig med drap..

Dagbladet - 10 timer siden

Frykter hevnangrep etter knivangrep på Bogerud i Oslo

Etter at en 16 år gammel gutt ble hogd i ansiktet med en knivliknende gjenstand ved Bogerud T-bane torsdag, jobber Oslo-politiet med «full trøkk» for å avverge «nye uheldige episoder»..

Dagbladet - Igår: 22:18

Angrep uskyldig uten forvarsel

Blodspruten sto da maskerte menn angrep broren til personen de skal ha jaktet på med macheter. Nå er fem personer varetektsfengslet. Konflikten kan knyttes til en rekke skyteepisoder og machete-angrep i Oslo og på Lørenskog..

Dagbladet - Igår: 20:40

De mystiske minuttene

Tidsrom på Laila Bertheussens kjøretur framstår som en gåte..

Dagbladet - I førrgår: 11:44

To har status som mistenkt

To polititjenestepersoner har status som mistenkt etter at en mann ble skutt og drept av politiet. Spesialenheten har funnet våpen hjemme hos den avdøde mannen..

Dagbladet - I førrgår: 10:10

Følte seg tolket i ryggen

Ingvil Smines Tybring‐Gjedde gikk hardt ut mot pressen, men forklarte også hvorfor hun til slutt selv fattet mistanke om hun kunne ha blitt lurt av Laila Bertheussen..

Dagbladet - 22 sep. 20 kl. 22:44

Oslo-smitte kan glippe

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad frykter at Oslo-smitten kan forårsake regional smittespredning. Folkehelseinstituttet står klare til å gripe inn..

Dagbladet - 22 sep. 20 kl. 19:38

Mann skutt av politiet - døde

En mann i 30-åra er død etter å ha blitt skutt av politiet ved Bolkesjø turisthotell i Notodden tirsdag ettermiddag..

Dagbladet - 21 sep. 20 kl. 19:49

Se flyet lande i stormen
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt