Etterforsker drap etter funn av død mann i Sola

Satt her - funnet død et døgn etterpå

Politiet mistenker drap etter at en 44-åring fra Bryne ble funnet død på ei strand mandag ettermiddag. - Helt uforståelig, sier kvinnen som gjorde den siste sikre observasjonen av ham.

SIST SETT: Den siste sikre observasjonen av mannen ble gjort her, på kjøpesenteret M44 i Bryne. Et døgn etterpå ble han funnet død i Sola, to mil unna. Politiet etterlyser nå mannens bil og har ingen mistenkte i drapsetterforskningen. Foto: M44
SIST SETT: Den siste sikre observasjonen av mannen ble gjort her, på kjøpesenteret M44 i Bryne. Et døgn etterpå ble han funnet død i Sola, to mil unna. Politiet etterlyser nå mannens bil og har ingen mistenkte i drapsetterforskningen. Foto: M44 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann i 40-åra ble funnet død på Regestranden utenfor Sola lufthavn like etter klokka 16.00 mandag ettermiddag.

Et døgn før, klokka 15.30, er den siste sikre observasjonen av mannen. Han ble da sett på kjøpesenteret M44 på Bryne, to mil unna der liket ble funnet.

Bilen hans, som politiet nå etterlyser, er ennå ikke funnet og det er ingen mistenkte i saken.

Satt på kjøpesenter

En av politiets viktigste oppgaver blir nå å kartlegge mannens bevegelser og hva som kan ha skjedd med ham i dette døgnet.

Dagbladet snakket tirsdag kveld med kvinnen som gjorde det politiet beskriver som den siste sikre observasjonen av mannen på kjøpesenteret.

- Møtet var som vanlig. Han var en hyggelig og blid ung mann. Han var trivelig og lett å prate med. Vi har hatt gode samtaler opp gjennom åra, som var sporadiske da vi traff hverandre, sier kvinnen.

Hun forteller at hun traff mannen på kjøpesenteret flere ganger opp gjennom åra.

- Det var ikke noe spesielt med dette møtet. Jeg var ferdig å handle og traff ham, og slo av en prat. Det var en helt vanlig samtale om jula og private ting, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.