Dagbladet > Nyheter

Saturday, 25 January, 17:35

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 20:14

Satt fast gebisset i halsen under operasjon

En 72 år gammel mann trodde han hadde mistet løstennene sine under et sykehusbesøk. Etter å ha hostet opp blod i åtte dager viste det seg at de satt fast i halsen hans..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Satt, fast, gebisseti , halsenunder , operasjon
Dagbladet - 13 Jun 19 kl. 21:25

- Har de satt kamelen fast i halsen?

Stortinget diskuterer i kveld de første innstrammingene i abortloven på 40 år, men fra regjeringspartiene Frp og Venstre er det så godt som taust..

P4 - 02 Jan 20 kl. 14:19

Satt fast på isflak

Tre menn satt i ettermiddag fast på et isflak i Saltdalselva i Rognan i Nordland. Ifølge politiet havnet de vannet, og holdt seg fast i isflaket, før de ble hentet opp av brannvesenet. De hadde på seg redningsvest, men det er uklart hva de gjorde i området.

Dagbladet - 09 May 19 kl. 19:15

Eg er visst ein av dei humørlause

Eg har prøvd å le av «knuse disse jævla sosialistene». Latteren set seg fast i halsen..

P4 - 02 Jan 20 kl. 14:19

Sitter fast på isflak

Tre menn satt i ettermiddag fast på et isflak i Saltdalselva i Rognan i Nordland. Ifølge politiet havnet de vannet, og holdt seg fast i isflaket, før de ble hentet opp av brannvesenet. De hadde på seg redningsvest, men det er uklart hva de gjorde i området.

VG - 14 Dec 19 kl. 18:23

Hadde sykkellås rundt halsen - måtte fjernes med vinkelkutter

Brannvesenet i Vestfold måtte bruke vinkelkutter for å fjerne en sykkellås rundt halsen på en mann - som hadde sovet med låsen rundt halsen natt til lørdag..

NRK - 03 Jul 19 kl. 11:30

Statsadvokat henlegger straffesak

Statsadvokaten har besluttet å henlegge straffesaken mot en ansatt i en barnehage i Bergen etter at et barn falt ut av en barnevogn og ble hengende fast med en festestropp rundt halsen melder VG..

P4 - 01 Jan 20 kl. 22:23

Mor og stefar siktet etter at barn døde

En mor og en stefar er siktet for fold i nære relasjoner eller medvirkning til dette etter at morets barn døde i Trøndelag i 2015. Ifølge Adresseavisen omkom barnet av surstoffmangel etter å ha satt fast mat i halsen. Da barnet ble obdusert ble det oppdaget flere blåmerker på kroppen, og stefaren ble siktet kort tid etter.

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 13:37

Redningsskipet til Ousland har satt seg fast

Kampen for å redde de frostskadde og snart forsyningsløse polfarerne Børge Ousland og Mike Horn hardner til. Henteskipet står fast i isen og det meldes storm..

Dagbladet - 14 Dec 19 kl. 18:17

Måtte fjerne sykkellås rundt halsen på mann

Mannen hadde sovet med låsen rundt halsen og visste ikke hvor nøkkelen var, ifølge brannvesenet..

NRK - 04 Jan 20 kl. 13:05

Trondheim: Person sitter fast

En person har satt seg fast i berget i Korsvika i Trondheim. Det er svært glatt på stedet. Brannvesen og politi jobber med å berge vedkommende ned..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt