E24 > Økonomi

Fredag, 23 Oktober, 02:25

E24 - 22 sep. 20 kl. 15:25

Satset på tek og helse i 2015 og traff: – Trendene har akselerert under corona

Arne Simensen feirer femårsjubileum i jobben og for fondet han forvalter. Her forteller han om grepene som måtte tas under corona, om troen Nordens suksessoppskrift og om han var 30 minutter unna å tape stort på en søppelkollaps..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Simensen, Nordens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Satset, tekog , helsei , 2015og , traff, Trendene har akselerert under corona
VG - 10 okt. 20 kl. 16:36

19-årig sensasjon vant French Open for kvinner - ny tennisstjerne er født

(Iga Świątek-Sofia Kenin 6–4, 6–1) Iga Świątek (19) er rangert bare som nummer 54 i verden, men hun feide Sofia Kenin (21) av banen i lørdagens French Open-finale. Polakken har ikke tapt et eneste sett i hele turneringen..

VG - 10 okt. 20 kl. 16:36

19-årig sensasjon vant French Open for kvinner: – Det er rørende bilder

(Iga Świątek-Sofia Kenin 6–4, 6–1) Iga Świątek (19) er rangert bare som nummer 54 i verden, men hun feide Sofia Kenin (21) av banen i lørdagens French Open-finale. Polakken har ikke tapt et eneste sett i hele turneringen..

P4 - 21 sep. 20 kl. 18:32

Liv og helse i fokus

Rundt 1200 personer er isolert i Rana kommune i Nordland i forbindelse med uværet Sally. Ordfører i kommunen Geir Waage sier nå i kveld at det er liv og helse nå fokus i kommunen. Der jobbes det med å skaffe en oversikt over hvem som mottar helse- og omsorgstjenester, og sikre at disse tjenestene kan bli ivaretatt.

NRK - 22 sep. 20 kl. 10:19

92 i karantene i Helse Bergen

Én ny ansatt ved Helse Bergen har fått påvist koronasmitte, og 92 ansatte er nå i karantene, det er en økning på 47 siden i går. Det er tre pasienter som er innlagt med covid-19 på Haukeland universitetssjukehus, det melder Helse Bergen..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 16:29

Krever flere svar av Direktoratet for e-helse etter Aftenposten-avsløringer

For andre gang på to måneder krever Helse- og omsorgsdepartementet at Direktoratet for e-helse svarer på en rekke spørsmål rundt bruk av konsulentselskapet PwC..

NRK - 26 sep. 20 kl. 11:35

Nytt koronatilfelle i Helse Førde

Ein ny person har fått påvist covid-19 i Helse Førde sitt område, viser oppdaterte tal frå helseføretaket. I alt 62 personar har fått påvist korona i Helse Førde sitt område sidan mars..

NRK - 28 sep. 20 kl. 09:56

Tilsett i Helse Førde koronasmitta

Ein tilsett i Helse Førde har testa positivt på covid-19. Personen er ein av dei ni som har vore i karantene etter nærkontakt med pasienten som blei sjuk på ein busstur med pensjonistar frå Nord-Jæren, skriv Helse Førde i ei pressemelding..

NRK - 10 okt. 20 kl. 10:53

Krever økt satsing på psykisk helse

Flere organisasjoner har utarbeidet en felles kravliste til regjeringen for bedre psykisk helse i Norge i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse. Blant annet kreves det bedre lavterskeltilbud og forebyggende arbeid i skolene..

NRK - Igår: 11:29

27 koronapasienter i Helse sør-øst

Totalt er 27 koronapasienter innlagt i helseregionen Helse sør-øst onsdag. Seks av pasientene er innlagt på intensivenheter, og to av dem får respiratorbehandling, opplyser Helse sør-øst på Twitter..

NRK - 17 sep. 20 kl. 13:28

Flere koronasmittede innlagt

20 koronasmittede pasienter er innlagt på sykehus i Norge. Det er fire flere enn onsdag. Ingen av pasientene får respiratorbehandling.

Fler nyheter fra E24

E24 - 4 timer siden

Har færre misligholdte personlån enn før krisen

DNB var rustet for tapsbølge, men problemlånene hos personkunder har blitt færre under coronapandemien. I den kriserammede offshorenæringen taper imidlertid storbanken milliarder – og har gått inn som medeier av offshoreskip..

E24 - 6 timer siden

Utbygging av kraftlinjer går tregt: Frykter strømmangel i Stockholm

Sverige bruker lang tid på å forsterke kraftnettet sitt. Det kan gi strømmangel i Stockholm fra 2022, advarer Stockholms Handelskammare..

E24 - 6 timer siden

Ny analyse viser kraftig vekst i datasenternæringen

En ny analyse viser at norsk datasenternæring bidrar med nær 2.000 arbeidsplasser i dag, og at antallet vil øke kraftig fremover..

E24 - 6 timer siden

Nybø: Hurtigruten har seilt i grenseland av lovverket

Næringsminister Islein Nybø (V) mener Hurtigrutens cruisevirksomhet har seilt i grenseland av lovverket og varsler at hun vil se på lovverket..

E24 - 7 timer siden

Hotel Victoria tapte pengekrangel, må ut med over 10 millioner

Hotel Victoria tapte pengekrangelen med Faber Bygg etter oppussingen av hotellet i fjor. Nå må hotellet ut med over 10 millioner kroner til byggefirmaet..

E24 - 7 timer siden

SV anklager Wizz Air for menneskerettighetsbrudd

SV vil fremme et forslag som forbyr organisering av selskaper som bryter med menneskerettigheter. Målet er å gjøre det umulig for selskaper som Wizz Air å kunne etablere seg i Norge. – Falske anklager, sier Wizz Air-sjefen..

E24 - 7 timer siden

Trumps kompiskapitalisme

Etter fire år er omfanget av Donald Trumps skatteomgåelse og gjeldsbyrde endelig i ferd med å bli avdekket..

E24 - 7 timer siden

Enighet i tarifforhandlingene i sjømatindustrien

Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) og Sjømat Norge er blitt enige om de nye punktene i tariffavtalen til fiskeindustribedrifter..

E24 - 8 timer siden

Kontroversielt børsskall er fortsatt i spill: Spetalens Saga tause om planene

Børsskallet Element er fortsatt på jakt etter noen som vil ta bakveien til Børsen. Øystein Stray Spetalen-dominerte Saga Tankers, som skal kvitte seg med investeringer, er stille om hvorvidt de vil selge seg ut..

E24 - 10 timer siden

Wizz Air med kartbommert: – Alle byene er plassert feil

Torsdag presenterte Wizz Air sine nye planer om innenriksruter i Norge. – De kommer til å fly passasjerer veldig feil, sier geolog..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt