P4 > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:19

P4 - 12 Oct 17 kl. 13:13

Satser ikke på ras- og flomsikring

En manglende satsing på ras- og flomsikring vil koste samfunnet dyrt.
Det mener kommunenes interesseoraganisasjon, KS.
De reagerer på at det ikke er noe tydelig krafttak for sikring av infrastruktur i forslaget til statsbudsjettet for 2018, selv om vi stadig oftere opplever ekstremvær som fører til store ødeleggelser..
Les mer på P4


Dele artikeln

322 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Satser, ikke, rasog , flomsikring
NRK - 12 May 18 kl. 18:06

Søviknes: Behov for mer flomsikring

– Det er uten tvil et stort behov for mer flomsikring i Norge, men dette er et langsiktig arbeid, sier olje- og energiminister Terje Søviknes til NTB. Regjeringen satte av mindre til flomsikring gjennom NVE i år enn i fjor..

NRK - 15 May 18 kl. 10:48

Ingen friske midler til flomsikring

Regjeringen ble i helgen kraftig kritisert for nivået på pengestøtten til NVEs arbeid mot flom, ras og skred. Men budsjettposten økes ikke i revidert budsjett. Regjeringen satte av mindre til flomsikring gjennom NVE i år enn i fjor..

NRK - 11 May 18 kl. 12:17

Har brukt mye penger på flomsikring

På Kongsberg i Buskerud frykter de at vårflommen skal gjøre skade. Tor Jørgensen har opplevd flom før og har brukt tusenvis av kroner på flomsikring..

Hegnar.no - 13 May 18 kl. 08:36

Søviknes erkjenner behov for bedre flomsikring

Regjeringen satte av mindre til flomsikring gjennom NVE i år enn i fjor. Nå krever flere partier friske millioner fra olje- og energiminister Terje Søviknes..

NRK - 12 May 18 kl. 12:59

Krav om milliarder til flomsikring

Regjeringen satte av mindre til flomsikring gjennom NVE i år enn i fjor. Nå krever flere partier friske millioner fra olje- og energiminister Terje Søviknes. MDG og Sp har bedt om 200 millioner kroner mer hvert år de neste ti årene..

Aftenposten - 12 May 18 kl. 13:16

Søviknes møtes med krav om milliarder til flomsikring

Regjeringen satte av mindre til flomsikring gjennom NVE i år enn i fjor. Nå krever flere partier friske millioner fra olje- og energiminister Terje Søviknes..

Aftenposten - 13 May 18 kl. 08:14

Mener Søviknes må bla frem millioner til flomsikring

Regjeringen satte av mindre til flomsikring gjennom NVE i år enn i fjor. Nå krever flere partier friske millioner fra olje- og energiminister Terje Søviknes..

Dagbladet - 19 Apr 18 kl. 18:19

Får ikke mer penger til flomsikring

«Flaut» og «en skam», tordner MDG..

Dagbladet - 15 May 18 kl. 10:38

Ingen nye penger til flomsikring

Regjeringen ble i helgen kraftig kritisert for nivået på pengestøtten til NVEs arbeid mot flom, ras og skred. Men budsjettposten økes ikke i revidert budsjett..

Dagbladet - 30 May 18 kl. 06:00

Flomsikring blir prioritert

Vi kan ikke bevilge oss bort fra ekstremvær, men jobber systematisk på flere områder slik at risikoen blir mest mulig redusert..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Danmark bøtelegges av FIFA

FIFA har ilagt Danmark en bot på 20.000 dollar, i overkant av 160.000 kroner på grunn av supporternes oppførsel under kampen mot Australia, torsdag.

P4 - 1 time siden

Påstander om manipulasjon i Tyrkia-valget

Opposisjonen i Tyrkia anklager statlige medier for å manipulere foreløpige valgresultater for å gi inntrykk av at president Recep Tayyip Erdogan leder trygt. Partiene CHP og HDP frykter valgjuks og har bedt sine velgere om å bli i valglokalene for å overvåke opptellingen. Det er kommet flere meldinger om forsøk på valgfusk, særlig sørøst i landet der størstedelen av landets kurdere bor, melder NTB..

P4 - 1 time siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail etter et uhell ved kaia i Rotterdam i går. Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

P4 - 2 timer siden

Mann knivstukket i Trysil

En mann i 60-årene er knivstukket på en privat adresse i Tørberget i Trysil, og politiet har pågrepet en mann i 40-årene. Det skal, ifølge politiet, dreie seg om et stikk, og skadene skal ikke være livstruende. Det var mannen som ble knivstukket som selv varslet helsevesenet.

P4 - 2 timer siden

Italia henviser migranter til Libya

Italias innenriksminister Matteo Salvini har bedt utenlandske frivillige organisasjoner om å la være å hjelpe migranter som forsøker å krysse middelhavet. Han sier at det er opp til libyske myndigheter å ta seg av redningsoperasjoner, melder AFP. Innenriksministeren sier også at italienske havner er og vil være stengt for dem som hjelper menneskesmuglere.

P4 - 4 timer siden

Migrantskip får ikke gå i havn

Rundt 350 migranter, reddet av to båter i Middelhavet, nektes adgang til havner i Italia og Malta. Landene ber isteden andre land om å ta imot immigrantene, melder CNN. Italia har også tidligere nektet å ta imot et annet skip med over 600 migranter.

P4 - 3 timer siden

Eksplosjonsfare over i fabrikk

Det er ikke fare for eksplosjon i fyrverkerifabrikken i Rogaland. Brannalarmen som gikk i formiddag skyldtes vanndamp fra en vannkjele, og ifølge politiet er situasjonen nå normal og sikkerhetssonen rundt er opphevet. Anlegget tilhører selskapet Jakob Hatteland Kjemi.

P4 - 4 timer siden

Nordlys: Advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger i saken, og vil ikke si noe mer enn at to personer er fengslet i to uker med full isolasjon.

P4 - 4 timer siden

32 drept i Mali

Minst 32 sivile skal ha blitt drept i et angrep i Mali. Det opplyser lokale mynidgheter ifølge nyhetsbyrået AFP. Omstendighetene rundt dette angrepet er ikke kjent, det er heller ikke kjent når eller hvor det skjedde..

P4 - 5 timer siden

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt