E24 > Økonomi

Monday, 18 November, 20:31

E24 - 08 Nov 19 kl. 12:46

Sats’ store utfordring i Danmark: – Blir ikke lønnsomt neste år

Treningskjeden Sats leverte sitt første kvartalsresultat fredag morgen. God vekst i Norge og Sverige tynges av det danske markedet, men sjefen selv sier tegnene til bedring er til stede..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sats, Norge, Sverige, Danmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sats, store, utfordringi , DanmarkBlir , ikke, lønnsomt, neste, år
NRK - 04 Sep 19 kl. 19:13

Top Gear anmeldt i Danmark

Bilprogrammet Top Gear er politianmeldt i Danmark, etter at de kjørte rundt med firehjulstrekkere i et fredet område. Ifølge Danmarks Radio kjørte tre store firehjulstrekkere rundt i sanddynene mellom Løkken og Hirtshals på Nordjylland.

NRK - 12 Sep 19 kl. 15:54

– Usikkerhet er en stor utfordring

Fiskeriminister Harald T. Nesvik (Frp) møtte torsdag sin britiske kollega i London. Nesvik sier usikkerheten rundt brexit er den store utfordringen nå.

NRK - 18 Sep 19 kl. 22:35

Vil øke sigarettprisene i Danmark

Det må bli dyrere å kjøpe sigaretter, mener regjeringen i Danmark, som foreslår å øke prisen per pakke til 50 danske kroner. Den sosialdemokratiske regjeringen København foreslår et prishopp i to omganger, skriver avisen Danmark onsdag..

Klartale - 17 Sep 19 kl. 09:40

Store Metoo-forskjeller i Sverige og Danmark

Svenskene krevde endring. Men danskene kalte Meoo en heksejakt..

P4 - 21 Aug 19 kl. 13:14

Sterke reaksjoner i Danmark på Trumps oppførsel

- Det er helt villt at Donald Trump avlyser en tur til Danmark fordi han ikke får kjøpe Grønland. Det sier politisk kommentator i danske Ekstrabladet Henrik Qvortrup. Det var på Twitter i dag tidlig at den amerikanske presidenten kunngjorde at han utsetter det planlagte besøket til Danmark 2.

VG - 12 Oct 19 kl. 19:51

Hareide og Danmark i delt tabelltopp

(Danmark-Sveits 1–0) Yussuf Poulsen (25) ble vakkert spilt igjennom av Christiansen Eriksen til kampens eneste mål da Åge Hareides Danmark gikk opp i delt tabelltopp i sin EM-pulje..

VG - 26 Oct 19 kl. 17:55

Håndballguttas seier glapp mot Danmark

(Danmark-Norge 29–29, 33–31 e.str.) Magnus Jøndal satte inn hele 10 mål, men seieren glapp.

NRK - 21 Aug 19 kl. 15:06

– Overraska over Trump

Danmark sin statsminister Mette Fredriksen seier at ho er overraska over at USA-president Donald Trump har avlyst sitt besøk til Danmark, etter han ikkje fekk kjøpe Grønland. Ho seier også at det ikkje påverkar forholdet mellom Danmark og USA..

VG - 12 Oct 19 kl. 19:51

Åge Hareides Danmark i delt tabelltopp

(Danmark-Sveits 1–0) Yussuf Poulsen (25) ble vakkert spilt igjennom av Christian Eriksen (27) til kampens eneste mål da Åge Hareides Danmark gikk opp i delt tabelltopp i sin EM-pulje..

NRK - 06 Sep 19 kl. 00:36

Forbud mot norske hunder i Danmark

Nyheten om hundesykdommen som har tatt livet av minst 20 hunder i det siste, har nådd Sverige og Danmark. Den svenske kennelklubben fraråder reise til Norge med hund. Kennelklubben i Danmark har innført forbud mot norske hunder inntil videre..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Selvaag Bolig flytter tomtene ut i eget selskap: Milliardutbytte til Selvaag-familien

Selvaag-familien vil få milliardutbytte etter at Selvaag Bolig flytter tomtene inn i et eget selskap. Men det viktigste er at selskapet får muskler til å vokse mer, sier styreleder Olav Selvaag..

E24 - 3 timer siden

Odd Kalsnes tiltalt for brudd på eiendomsmeglerloven

Odd Kalsnes, som fra før har mistet både advokatbevilling og retten til å være ansvarlig eiendomsmegler, er tiltalt for flere brudd på loven om eiendomsmegling..

E24 - 3 timer siden

Staten ber DNB legge alle fakta om hvitvaskingsskandalen på bordet

DNB er i hardt vær etter korrupsjonsskandalen rundt det islandske fiskeselskapet Samherji. Både Nærings- og Finansdepartementet mener saken er alvorlig..

E24 - 4 timer siden

Veireno-saken skal prøves for Høyesterett

Tidligere daglig leder i Veireno, Jonny Enger, ble i august dømt til ni måneders fengsel etter søppelkrisen i Oslo. Nå skal saken opp i Høyesterett, melder NRK..

E24 - 6 timer siden

Voldberg satser millioner på grønn børsvinner

Storinvestor Tore Aksel Voldberg, som har mesteparten av milliardverdiene sine plassert i Solon Eiendom, dukker denne uken opp som 31. største eier i Oslo Børs-noterte Scanship Holding med 300.000 aksjer for rundt seks millioner kroner..

E24 - 7 timer siden

Analytiker skeptisk til lakseselskapers himmelferd etter ambisiøse vekstmål

– Jeg synes ikke aksjer skal ha så mye premie for ting som ligger så langt frem, sier sjømatanalytiker Tore Tønseth..

E24 - 9 timer siden

Investorer setter klimapress på energibyrået IEA

I et brev sendt til den globale energiovervåkeren IEA retter investorer, deriblant norske Storebrand, kritikk mot organisasjonens energisektor-analyse..

E24 - 12 timer siden

Egenkapitalen er tapt hos Havyard Groups datterselskap

En rekke prototype-prosjekter skaper store problemer for Havyard-datter. Nå er selskapet i brudd med lånebetingelser, og stanser betaling av gjeld..

E24 - 12 timer siden

Vy-passasjerene har ikke vært mer misfornøyd på 15 år

Tilfredsheten med Vy er på vikende front over hele landet. På alle landets togstrekninger er togpassasjerene mer misfornøyd enn for et halvt år siden. Det viser Vys kundetilfredshetsindeks..

E24 - 13 timer siden

Øystein Stray Spetalen med nytt millionkjøp i B2 Holding

Investoren eier nå inkassoaksjer for 53 millioner kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt