VG > Nyheter

Wednesday, 29 January, 22:05

VG - 14 Aug 19 kl. 21:16

Satellittbilder viser angivelig kinesiske pansrede kjøretøy

Nå spekuleres det i om Kina vil bruke større militærmakt mot demokrati-demonstrantene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Satellittbilder, viser, angivelig, kinesiske, pansrede, kjøretøy
Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 12:22

Satellittbilder viser at isbreene i Himalaya smelter dobbelt så fort som for 20 år siden

De enorme isbreene i fjellkjeden Himalaya smelter dobbelt så fort som ved årtusenskiftet, viser satellittbilder som nylig er blitt tilgjengelige..

NRK - 10 Sep 19 kl. 09:38

Viser økende luftforurensing

Satellittbilder fra ESA viser økende luftforurensing i den brasilianske delen av Amazonas i august. Området har vært herjet av store skogbranner. Brannene frigjør karbon som var lagret i skogene og slipper den ut i atmosfæren som klimagassen CO2.

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 09:33

Skrekkbilder

Satellittbilder fra ESA viser økende luftforurensing i den brasilianske delen av Amazonas i august. Området har vært herjet av store skogbranner..

P4 - 10 Sep 19 kl. 10:11

Økt luftforurensing etter Amazonas-branner

De mange skogbrannene i Amazonas har ført til økt luftforurensning. Det viser satellittbilder fra Den Europeiske Romorganisasjonen, ESA. Amazonasregnskogen har vært herjet av store branner i sommer, og ført til et verdensomspennende engasjement.

Dagbladet - 01 Jan 20 kl. 23:22

Slik var nyttårsaften i Australia

Satellittbilder viser infernoet sett fra verdensrommet. Til helga er det varslet 46 varmegrader i områdene som er rammet av skogbrannene..

Dagbladet - 02 Jul 19 kl. 05:20

Smelter i en dramatisk fart

Nye analyser av satellittbilder viser at utbredelsen av havis i Antarktis opplevde en dramatisk nedgang mellom 2014 og 2017..

P4 - 04 Oct 19 kl. 17:41

Kinesiske lasteskip står bak mye plastavfall

Kinesiske lasteskip står bak 73 prosent av alt plastavfallet i Atlanterhavet. Det viser en fersk studie gjennomført av forskere fra Canada og Sør-Afrika. Tidligere var det Sør-Amerika som sto for mesteparten av plastavfallet..

NRK - 30 Dec 19 kl. 06:56

Kinesiske genforskere dømt

Tre kinesiske genforskerer er dømt til fengsel på mellom ett og tre år for å ha hjulpet til å genmanipulerer babyer. Det sier statlige kinesiske medier mandag, ifølge AP. Forskerne skal ha genmanipulert to tvilling-jenter som ble født i november 2018.

NRK - 24 Jan 20 kl. 18:27

Kinesiske turister var ikke smittet

De to kinesiske turistene i Finland er ikke smittet av corona-viruset. Det viser prøveresultatene som nå er klare, skriver Yle. De to, som hadde reist via Norge, hadde symptomer som gjorde at finske helsemyndigheter valgte å teste dem for viruset..

NRK - 01 May 19 kl. 20:14

Williamson nekter for å ha lekket

Storbritannias statsminister Theresa May gir forsvarsminister Gavin Williamson sparken fordi han angivelig lekket fra hemmelige diskusjoner om kinesiske Huawei. Williamson benekter onsdag kveld at har noe som helst med lekkasjen å gjøre..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Israel utsetter plan om å annektere deler av Vestbredden

Opposisjonsleder Benny Gantz lover avstemming om USA-plan i Knesset. Samtidig utsettes regjeringens plan om å annektere deler av Vestbredden..

VG - 5 timer siden

Søstre fra Bærum kan bli hentet i Syria og brakt til Somalia

Somaliske myndigheter bekrefter at de vil hente europeiske kvinner og barn fra Al-Hol-leiren i Syria. Det kan inkludere to norsksomaliske søstre fra Bærum..

VG - 10 timer siden

Full stopp i all flytrafikk nord for Røros

Ingen fly får ta av fra flyplasser nord for Røros, på grunn av tekniske problemer..

VG - 11 timer siden

Kobe Bryant-ulykken: Helikopteret falt mer enn 2000 fot i minuttet

En foreløpig rapport fra den tragiske helikopterulykken viser at det styrtet med høy fart - og bare var meter fra å gå klar av fjellsiden..

VG - 13 timer siden

Ny undersøkelse: Færre elever blir mobbet

Seks prosent av norske elever svarer at de ble mobbet i fjor. Det er den laveste andelen på 13 år, viser Elevundersøkelsen..

VG - 17 timer siden

Australske forskere har greid å isolere Corona-viruset

Australske forskere har som det første landet utenfor Kina, greid å isolere og dyrke fram Corona-viruset, skriver australske medier onsdag..

VG - 17 timer siden

Australske forskere har greid å isolere Wuhan-viruset

Australske forskere har som det første landet utenfor Kina, greid å isolere og dyrke fram Wuhan-viruset, skriver australske medier onsdag..

VG - 20 timer siden

Amerikanske medier: Ligger an til vitne-smell i riksrettssaken

Majoritetsleder Mitch McConnell skal i et lukket møte med republikanerne ha sagt at han for øyeblikket ikke har nok stemmer til å sette en stopper for demokratene i det mest betente spørsmålet i riksrettssaken..

VG - 23 timer siden

Midtøsten-ekspert om fredsplanen: – For å sikre gjenvalg av Trump og Netanyahu

Eksperter mener president Donald Trumps plan kan føre til oppblussing av den betente konflikten heller enn fred mellom Israel og palestinerne..

VG - Igår: 21:36

Tog krasjet med bil

Nødetatene har rykket ut til melding om en trafikkulykke mellom et tog og en bil på en jernbaneovergang i Vikersund i Buskerud..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt