E24 > Økonomi

Lørdag, 24 Oktober, 22:50

E24 - 24 sep. 20 kl. 10:07

Satellittbilder er milliardindustri for Tromsø-selskapet

Aldri før har etterspørselen etter satellittbilder vært større. Det betyr milliardomsetning for KSAT i Tromsø som nå vil ha myndighetene med på jakt etter storstilt tyvfiske..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
KSAT, Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Satellittbilderer , milliardindustri, for, Tromsø-selskapet
NRK - 10 okt. 20 kl. 11:58

Fem nye smittetilfeller i Tromsø

Ytterligere fem personer i Tromsø har testet positivt på covid-19. Det opplyser Tromsø kommune lørdag. Antal smittede i Tromsø er nå 40, mens 106 personer er i karantene.

P4 - 12 okt. 20 kl. 08:40

Sjefen i British Airways går av

Toppsjefen i British Airways Alex Cruz går av. Selskapet skriver i en pressemelding nå at Cruz fortsatt vil jobbe i selskapet, men ikke lenger som administrerende direktør. Flybransjen er hardt rammet av pandemien, og selskapet sier at omorganiseringen vil sørge fora t selskapet er godt plassert for å komme ut av krisen i en sterk posisjon..

NRK - 23 sep. 20 kl. 11:14

Skal overvåke regnskogene

Regjeringen skal kjøpe satellittbilder av verdens regnskoger for opptil 100 millioner kroner i året i fire år. Kongsberg Satellite Services skal levere bildene og skal brukes til overvåking og kontroll av global avskoging. Målet er å redusere avskoging..

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 10:16

Kina hevder at arbeidsleirene blir tømt. Ferske satellittbilder viser noe helt annet.

Minst 380 interneringsleirer er bygget i den kinesiske Xinjiang-regionen, ifølge australske forskere. Svenske H&M slutter nå å kjøpe bomull fra regionen..

VG - 27 sep. 20 kl. 09:17

Kina setter uigurer i interneringsleirer

Mens kinesiske myndigheter hevder at de bygger ned sine interneringsleirer for uigurer og andre minoriteter, viser satellittbilder og internasjonale undersøkelser at det motsatte er tilfelle. Siden 2017 har Kina bygd 380 slike fengselsanlegg, og 14 nye er under konstruksjon..

NRK - 21 sep. 20 kl. 15:29

Strømstans i Tromsø

1097 kunder i Tromsø kommune er mandag ettermiddag klokken 15.30 rammet av strømstans. Det opplyser Troms kraft.

P4 - 22 sep. 20 kl. 17:40

Jernbane til Tromsø Aps kampsak

Jernbane helt til Tromsø blir en del av Arbeiderpartiets kampsager før valget neste år. I mange år har en utvidelse av Nord-Norgebanen vært et sterkt ønsker i Troms. Det som tidligere har blitt foreslått er enten en forlengelse av Nord-Norgebanen eller et sidespor fra Tromsø til Narvik og Ofotbanen som er knyttet til det svenske jernbanenettet.

NRK - 27 sep. 20 kl. 09:31

Slåsskamp i Tromsø

En mann i 20-årene ble sendt til legevakta etter slåssing i Tromsø sentrum natt til søndag. Politiet har avhørt vitner i saken. Politiet måtte også avslutte flere private fester både i Tromsø og i Harstad..

NRK - 30 sep. 20 kl. 15:42

Etterlyser vitner i Tromsø

Politiet i Tromsø etterlyser vitner som kan ha opplysninger etter at en mann ble knivstukket på Tromsøbrua ca. klokka 5 tirsdag morgen. Etter gjennomgang av en del kameraovervåking, ser politiet to personer som de tror kan ha opplysninger i saken..

P4 - 06 okt. 20 kl. 06:27

Tromsø møter ubåt-press

Tromsø kommune har sagt nei til å ta imot atomdrevne ubåter, men møter strid fra både regjeringen og USA. Regjeringen mener Tromsø har forpliktet seg til dette, mens kommunen avviser at avtalen i det hele tatt eksisterer. Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil nå ta opp saken i Stortinget.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Telenor blir utfordret av Vipps og jakter nye inntekter

Både Telenor og Telia merker seg at Vipps er på vei fra finans og inn i mobilmarkedet. Samtidig som kraft- og finansselskaper har sklidd inn i deres bakgård, jobber Telenor med å etablere seg i andres..

E24 - 2 timer siden

Fjordkraft beskyldes for å lure kunder: Storaksjonær «tar kritikken alvorlig»

Børskometen Fjordkraft er et av 29 strømselskaper Forbrukerrådet anklager for å lure kunder med juksepriser. – Saken blir et naturlig tema neste gang vi møter selskapet, sier Alfred Berg-forvalter Leif Eriksrød..

E24 - 5 timer siden

Aleksander (32) har streiket i over en måned: – Vil tilbake på jobb

Vekterstreiken går nå inn i sin sjette uke, og er bransjehistoriens lengste. Aleksander ble tatt ut i streik for over en måned siden..

E24 - 5 timer siden

Hun har hatt utallige lederjobber i industrien – slik kom Hilde Merete Aasheim seg helt til topps

Hilde Merete Aasheim fikk smaken på ledelse allerede som barn..

E24 - 7 timer siden

Nye regler skal gi bedre kontroll med drosjenæringen

Samferdselsdepartementet vil ha mer innrapportering fra drosjenæringen. Målet er å få bedre kontroll og hindre juks og svindel..

E24 - 7 timer siden

Venter stort lokalt kraftbehov i 2030

En kartlegging viser at det lokale kraftbehovet i Nærøysund kommune kan øke fra 155 GWh til 1.000 GWh på ti år. – Behovet for mer kraft er ikke unikt for Nærøysund, sier næringsforening..

E24 - 9 timer siden

Kappløpet mot klimaendringene

Drammen er en av de mest klimatilpassede kommunene i Norge. Det kan spare dem for milliardbeløp..

E24 - 10 timer siden

150 nordmenn blant 400.000 sjøfolk som nektes å gå i land. Noen har vært på havet i 17 måneder.

Først tre måneder på overtid fikk Lars Berg (24) gå i land og reise tilbake til Norge. Men fortsatt venter 150 norske sjøfolk på å mønstre av. Noen har vært til sjøs i nesten ett år..

E24 - 14 timer siden

Hotellstreiken er avverget

Etter ti timer på overtid hos Riksmekleren ble hotellstreiken avverget. Fellesforbundet, Parat og NHO Reiseliv kom lørdag morgen til enighet..

E24 - 11 timer siden

Analytikerne anbefaler Aker BP-kjøp før kvartalstallene

Oljeselskapet Aker BPs resultater for årets tredje kvartal ventes å være noe bedre enn i samme periode i fjor, som var et kvartal med en større nedskrivning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt