VG > Sport

Monday, 22 April, 18:09

VG - 10 Feb 19 kl. 20:13

Sarri om fremtiden i Chelsea: – Jeg er bekymret

MANCHESTER (VG) (Manchester City - Chelsea 6–0) Etter å ha ledet Chelsea til sitt største Premier League-tap noensinne og oversett Pep Guardiolas forsøk på å takke for kampen, forstår Maurizio Sarri at spørsmålene om hans fremtid i klubben kommer..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Manchester, City, Chelsea, Premier League, Pep Guardiolas, Maurizio Sarri

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sarriom , fremtideni , Chelsea, Jeger , bekymret
VG - 04 Nov 18 kl. 12:34

Sarri forbauset over egen superstart i Chelsea

Chelsea har ennå til gode å tape i Premier Leauge under Maurizio Sarri. Den italienske manageren forventet ikke en slik pangåpning da han overtok roret ved Stamford Bridge..

VG - 19 Jan 19 kl. 23:03

Fortvilet Sarri sliter med å motivere spillerne: – Jeg er ekstremt sint

(Arsenal – Chelsea 2–0) Et halvt år etter at Maurizio Sarri (60) tok over Chelsea, sliter italieneren med å få troppen til å yte maksimalt. Etter tapet mot rivalene, tordnet italieneren på morsmålet..

VG - 24 Jan 19 kl. 22:50

Chelsea til ligacupfinale etter straffeseier

(Chelsea - Tottenham 2–1, 3–2 sammenlagt etter straffesparkkonkurranse) Kun Pep Guardiola og Manchester City står mellom Maurizio Sarri og hans første trofé som Chelsea-manager..

VG - 30 Dec 18 kl. 09:55

Sarri med klar beskjed til Hazard: – På tide å bestemme seg

Chelsea-stjerne Eden Hazard har kontrakt ut neste sesong med London-klubben, men har enn så lenge unnlatt å signere ny kontrakt. Det irriterer manager Maurizio Sarri..

VG - 09 Apr 19 kl. 07:18

1,1 milliard er «for billig» for denne karen

Chelsea-manager Maurizio Sarri mener at 100 millioner pund, eller drøyt 1,1 milliarder kroner, er for lite for Eden Hazard (28)..

VG - 12 Jan 19 kl. 11:56

Overgangsvirvar for Chelsea: – Respekterer oss ikke

Det kryr av overgangsrykter rundt Chelsea, og manager Maurizio Sarri er i hvert fall ikke fornøyd med oppførselen til Bayern München..

VG - 27 Feb 19 kl. 18:07

Chelsea-manageren om Kepa-bråket: – Vi vil ikke drepe ham

Maurizio Sarri (60) vurderer å vrake Kepa Arrizabalaga (24) til kampen mot Tottenham etter skandalen i ligacupfinalen mot Manchester City..

VG - 08 Jan 19 kl. 22:51

Sarri kritisk etter Kanes VAR-straffe: – Det var offside

(Tottenham - Chelsea 1–0) Harry Kane (25) og Tottenham fikk en tilsynelatende korrekt idømt straffe, og superspissen banket inn målet som gir Tottenham et godt utgangspunkt før returkampen i ligacupsemifinalen..

VG - 31 Jan 19 kl. 09:06

Oppvaskmøte på bakrommet etter Chelsea-ydmykelse

Manager Maurizio Sarri (60) er i trøbbel etter Chelseas verste tap på år og dag. I går kveld ble det oppvaskmøte bak låste dører..

VG - 14 Feb 19 kl. 22:51

Chelsea snudde marerittet på bortebane: Vant i Malmö

(Malmö FF-Chelsea 1–2) Etter fire strake bortetap - inkludert ydmykelsen mot Manchester City - kom Chelsea tilbake på sporet med seier i den første 16-delsfinalen i Skåne..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Sesongens første poengtap for Vålerenga

Etter en perfekt start på sesongen glapp seieren for Vålerenga da Avaldsnes utlignet sju minutter før slutt mandag. Serieleder LSK Kvinner vant 4-0 mot Fart..

VG - 3 timer siden

Frykter Godset-kampen kan bli spikeren i kista for Horneland

Terje Flateby, sportleder i Haugesund Avis, mener Eirik Horneland og Rosenborg er en dårlig kombinasjon. Han tror Horneland har dårlig tid på seg..

VG - 5 timer siden

Helten om Glimt-suksessen: – Det er ikke tilfeldig

Bodø/Glimt har møtt både Rosenborg og Molde - men står like fullt med full pott til nå. – Det gjelder å holde seg i flytsonen så lenge som mulig, sier Vegard Leikvoll Moberg (28)..

VG - 7 timer siden

Engelske eksperter sår tvil om Solskjær: – De ble paniske

Flere fotballprofiler i England er usikker på om det var smart av Manchester United å gi Ole Gunnar Solskjær (46) jobben som manager allerede i mars..

VG - 7 timer siden

Norge versting på tilskuer-nedgang

En sammenligning av tilskuerutviklingen siden 2003 i 26 ulike ligaer er lite lystelig lesning for norsk fotball..

VG - 8 timer siden

Innbytterbenk brant før lokalderby

Bortelagets innbytterbenk på Nye Blinkbanen i Stjørdal var i full brann mandag morgen. Senere i dag møtes Stjørdals-Blink og Levanger FK til lokaloppgjør..

VG - 10 timer siden

Everton løp Manchester United i senk: – Formen er ikke i nærheten av god nok

(Everton - Manchester United 4–0) Ole Gunnar Solskjær innrømmer at hans Manchester United-spillere ikke er i den formen de skal være i. Det kom til syne mot Everton..

VG - 11 timer siden

Malmö-stjerne og Eurosport-ekspert slår kunstgress-alarm: - Det hemmer oss

Malmö-spiller Markus Rosenberg (36) og Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mener at europeiske klubber vil kvie seg for å kjøpe spillere som spiller på kunstgress. Feil, sier Sarpsborg-sjef Thomas Berntsen..

VG - 11 timer siden

Fagermo fleiper med Rosenborg: – De er i det minste best i byen

SKIEN (VG) Dag-Eilev Fagermo (52) og Odd har hatt en nærmest perfekt start på sesongen, samtidig som Rosenborg ligger på nedrykksplass. Likevel vil ikke Odd-treneren avskrive trønderne..

VG - 20 timer siden

Brennhete Børven har lært av nedturene: – Skal ikke være blodseriøst

SKIEN (VG) Etter flere år med nedturer er Torgeir Børven (27) tilbake i storslag. Han har ikke vært i bedre scoringsform siden 2012..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt