E24 > Økonomi

Tirsdag, 14 Juli, 14:07

E24 - 03 juni 20 kl. 06:04

Sanner er godt i gang, Stortinget må ta det i mål

Regjeringen leverer kraftfulle tiltak for å skape økt aktivitet i norsk økonomi. Det er mye å gi applaus for, men fortsatt mulig for Stortinget å sikre forbedringer..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sannerer , godti , gang, Stortingetmå ta det , i mål
Aftenposten - 04 juni 20 kl. 12:07

Far og datter Sanner ønsker seg stortingsplass

Jan Tore Sanner og datteren Maria Barstad Sanner er begge klare for å bli innvalgt på Stortinget for perioden 2021 til 2025..

P4 - 17 mars 20 kl. 15:44

Åpner for akutt sosialhjelp

Regjeringen åpner nå for akutt sosialhjelp fra Nav til frilansere og næringsdrivende. Det skriver finansminister Jan Tore Sanner i et brev til Stortinget i ettermiddag. Den nye inntektssikringen til blant andre frisører, sjåfører og musikere, som alle partier på Stortinget ble enige om i går, gjelder ikke før inntekten har vært borte i 17 dager.

NRK - 17 juni 20 kl. 14:34

Kallar ikkje inn Sanner til høyring

Finansminister Jan Tore Sanner blir ikkje kalla inn til høyringa i Stortinget om tilsetting av Nicolai Tangen som ny oljefondsjef. Både leiar i representantskapet Julie Brodtkorb og sentralbanksjef Øystein Olsen må forklare seg i høyringa..

VG - 17 juni 20 kl. 13:11

Sanner slipper Tangen-grilling

Finanskomiteen på Stortinget bestemte onsdag ettermiddag at finansminister Jan Tore Sanner slipper å delta på Tangen-høringen 10. august..

NRK - 27 april 20 kl. 16:13

Sanner diskuterte Tangen-ansettelse

Finansminister Jan Tore Sanner hadde 23. mars en telefonsamtale med sentralbanksjefen om ansettelsen av ny oljefondssjef. Sanner opplyser at samtalen fant sted for å forsikre seg om at undersøkelsene i forkant av ansettelsen var gode nok..

P4 - 27 april 20 kl. 16:43

Ringte om ansettelsen av Tangen

Finansminister Jan Tore Sanner ringte 23. mars til sentralbanksjefen om ansettelsen av ny oljefondsjef. Det var tre dager før ansettelsen av Nicolai Tangen ble offentliggjort.

P4 - 30 mars 20 kl. 13:35

Krisetiltakene er blitt dyrere

Krisetiltakene mot koronaviruset er blitt 60 milliarder kroner dyrere i løpet av helgen. Det kommer fram i et brev fra finansminister Jan Tore Sanner til Stortinget i formiddag, skriver Aftenposten. Fredag anslo regjeringen at budsjettbalansen ville bli svekket med 137 milliarder kroner, men nye beregninger viser at tallet nå er 196 milliarder.

VG - 11 mai 20 kl. 07:40

Stortinget vil ikke høre på fylkespolitikernes Hordfast-nei

Et flertall på Stortinget vil gå i gang med å bygge fergefri E39 mellom Bergen og Stavanger, til tross for at i fylkespolitikerne ønsker andre prioriteringer.

NRK - 24 april 20 kl. 17:15

Borten Moe vil til Stortinget

Tidligere statsråd og stortingsrepresentant Ola Borten Moe (Sp) vil tilbake på Stortinget. Bakgrunnen for kunngjøringen er at nominasjonsprosessen i Senterpartiet i Trøndelag er i gang..

P4 - 08 april 20 kl. 18:18

Stortinget tilbake til normalen

Det viktigste arbeidet på Stortinget vil, så langt det er mulig, være tilbake til normalen etter påske. Det har Stortingets presidentskap bestemt, i samråd med de parlamentariske lederne. 11.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Spetalen og Fredly selger seg videre ned i Kongsberg Automative

Investorene Øystein Stray Spetalen og Arne Fredly kjøpte seg inn i bildelsprodusenten via kriseemisjonen i mai, men kvitter seg med enda flere aksjer..

E24 - 5 timer siden

Oslo Børs snur opp – Aker BP faller etter kvartalstall

Etter en tung start har Hovedindeksen snudd oppover utover dagen. Aker BP faller etter resultatslipp..

E24 - 2 timer siden

Inngår ny pensjonsavtale for 200.000 nordmenn

Akademikerne Pluss, med sine 200.000 medlemmer, inngår en avtale om å utvikle en ny pensjonsløsning med sparetjenesten Kron. Pensjonsløsningen lanseres til fagforeningsmedlemmene i 2021..

E24 - 3 timer siden

Kleven-kontrakt kansellert: 60–70 arbeidsplasser ryker

Rederiet bak ett av de to byggeprosjektene ved Kleven Verft har kansellert kontrakten. Det betyr at mellom 60 og 70 arbeidsplasser går tapt, anslår daglig leder..

E24 - 5 timer siden

Forsiktig nedgang på Oslo Børs

Utviklingen i USA og Asia smitter over på Oslo Børs. Både Gjensidige og Aker BP faller etter resultatslipp..

E24 - 4 timer siden

Dieselutslipp på Nordlaks-anlegg i Troms

Det skal ikke være fare for at fisk ved anlegget, eller ved nærliggende anlegg skal bli påvirket av utslippet..

E24 - 4 timer siden

Kleven Verft får nye oppgaver av ny eier: – Vi er glade for alt som gir oss arbeid

Kjøperen av Kleven Verft i Ulsteinvik planlegger å starte med resirkulering av skip ved verftet, men den nye eieren vil ikke utelukke oppsigelser eller permitteringer..

E24 - 5 timer siden

Oslo Børs faller fra start

Utviklingen i USA og Asia smitter over på Oslo Børs. Tallslippet fra Aker BP og Gjensidige sender aksjene i ulik retning..

E24 - 7 timer siden

Først kuttet Aker BP investeringsbudsjettet med 300 millioner dollar: Nå reverseres halvparten

Oljenæringen ble hardt rammet da coronapandemien spredte seg og oljeprisen kollapset. Kjell Inge Røkke-dominerte Aker BP annonserte i mars en kriseplan, men nå gjøres flere endringer i planene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt