P4 > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 02:12

P4 - 31 des. 19 kl. 05:17

Sanders friskmeldt

Bernie Sanders, som jobber for å bli Demokratenes presidentkandidat, er nå friskmeldt etter hjerteinfarktet for tre måneder siden.
I en erklæring fra legen hans slås det fast at 78 år gamle Sanders er ved god helse, og at det ikke er noen grunn til at han ikke kan drive valgkamp.
Sanders er den eldste Demokraten som ønsker å bli Donald Trumps utfordrer ved valget til høsten..
Les mer på P4


Les mer om:
Sanders, Demokratenes, Demokraten, Donald Trumps

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sanders, friskmeldt
P4 - 02 jan. 20 kl. 17:33

Sanders samlet inn millioner

Bernie Sanders samlet inn mest av demokratenes presidentkandidater i valgkampstøtte i siste kvartal av 2019. Sanders og hans team har i løpet av oktober, november og desember fått inn 34,5 millioner dollar. 78 år gamle Sanders er den eldste Demokraten som ønsker å bli Donald Trumps utfordrer ved valget til høsten..

P4 - 15 jan. 20 kl. 05:52

Sanders: - Det har jeg aldri sagt

Bernie Sanders lover at han skal gjøre alt han kan for at en eventuell kvinnelig demokratisk kandidat skal slå Donald Trump i valget. Svaret kom i TV-debatten mellom de demokratiske kandidatene i natt. CNN meldte i går at Sanders skal ha sagt at hans motkandidat Elizabeth Warren ikke kunne vinne, men Sanders avviser at han skal ha sagt dette.

P4 - 21 jan. 20 kl. 17:10

- Ingen liker Sanders

I USA går Hillary Clinton nå hardt ut mot Bernie Sanders. Sanders kjemper om å bli demokratenes presidentkandidat, men i en ny dokumentar sier Clinton at ingen liker ham eller vil jobbe med ham. Clinton er i følge CNN kritisk til Sanders sine stadige angrep på politiske motstandere, og da spesielt kvinner.

P4 - 21 feb. 20 kl. 23:38

Hevder Russland hjelper Sanders

Russland prøver å påvirke demokratenes nominasjonskamp i USA ved å hjelpe Bernie Sanders. Det hevder ikke navngitte kilder, som skal ha kjennskap til saken, til Washington Post. Både Sanders, president Donald Trump og andre statlige ansatte skal ha blitt orientert av myndighetene om det angivelige påvirkningsforsøket.

NRK - 31 des. 19 kl. 01:34

Sanders helt frisk etter infarkt

Bernie Sanders, som håper å bli Demokratenes presidentkandidat, er friskmeldt etter et hjerteinfarkt i oktober, opplyser hans lege. Sandners er 78 år gammel, og den eldste blant favorittene til å bli Demokratenes presidentkandidat..

NRK - 05 okt. 19 kl. 00:40

Sanders hadde hjerteinfarkt

Sentor Bernie Sanders, som er en av de som kjemper om å bli demokratenes presidentkandidat, er skrevet ut fra sykehuset. Det melder CNN på Twitter. En talsperson for demokratene opplyser til AP at Sanders hadde et hjerteinfarkt..

P4 - 05 okt. 19 kl. 07:32

Sanders hadde hjerteinfarkt

Demokraten Bernie Sanders, som kjemper om å bli partiets presidentkandidat i USA, er utskrevet fra sykehuset etter å ha hatt hjerteinfarkt. Sanders merket smerter i brystet under et valgkamparrangement i tirsdag kveld. Han måtte avlyse flere valgkamparrangementer denne uka..

NRK - 09 okt. 19 kl. 08:13

Sanders trapper ned valgkampen

Etter et hjerteinfarkt, sier demokraten Bernie Sanders (78) at han skrur ned tempoet i kampen om å bli partiets presidentkandidat neste år. Han ble utskrevet fra sykehuset i Las Vegas lørdag. Sanders sier han fortsatt vil delta aktivt i valgkampen..

NRK - 16 okt. 19 kl. 10:55

Slutter opp om Sanders

De to demokratiske kongresskvinnene Alexandria Ocasio-Cortez og llhan Omar mener Bernie Sanders bør bli partiets presidentkandidat. At de to kvinnene nå slutter opp om Sanders, er kjærkommen drahjelp for 78-åringen som nylig fikk et hjerteinfarkt..

NRK - 20 okt. 19 kl. 02:15

Sanders tilbake etter hjerteinfarkt

Den demokratiske presidentkandidaten Bernie Sanders samlet tusenvis av tilhengere til et velgermøte i Queens i New York lørdag. Sanders fikk et hjerteanfall for tre uker siden, men er nå tilbake for fullt i valgkampen, sier han selv..

Fler nyheter fra P4

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:21

Vil styrke bemanningen i Forsvaret

- Norge skal nå bli bedre til å håndtere kriser, alvorlige hendelser og trusler. Det sa forsvarsminister Frank Bakke Jensen, da han la frem regjeringens reviderte langtidsplan for Forsvaret i ettermiddag. Blant annet skal bemanningen styrkes, og Norge skal få nye stridsvogner om fem år..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Kaller tilbake bakverk

Mattilsynet har nå bedt alle leverandører om kalle tilbake sesamfrø som er levert ut den siste tiden. Frøene skal være forurenset med et plantevernmiddel som kan føre til helseskader om de spises, skriver VG..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Trekker søksmål mot sykepleiere

Sykehuset Østfold har bestemt seg for å trekke søksmålet mot fire ansatte som krevde å få full stilling. Det melder NRK. I september avviste tingretten søksmålet fra Sykehuset og de har nå valgt å trekke anken..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Flere på sykehus

Det har vært en liten økning i antall koronasmittede som er innlagt på sykehus i Norge. 28 personer er innlagt – fire flere enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre får respiratorbehandling..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Sarkozy tiltalt

Den tidligere franske presidenten Nicolas Sarkozy er nå tiltalt for å ha mottatt millioner av euro fra Libyas tidligere leder Muammar Gaddafi til valgkampen i 2007. Det opplyser franske påtalemyndigheter til nyhetsbyrået AFP. I 2018 ble han også tiltalt for korrupsjon og maktmisbruk.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Etterforsker ikke politifolk

Spesialenheten mener det foreløpig ikke er grunnlag for å etterforske påstandene om seksuelle handlinger mellom instruktører og studenter på Politihøgskolen. Det opplyser de til VG. SVs Petter Eide sa til P4-nyhetene i går at det må etterforskes om politifolk har misbrukt sin stilling for å oppnå sex i bytte med tjenester, slik en ny rapport har avdekket.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Vil droppe tilfluktsrom

Regjeringen vil droppe tilfluktsrom og heller lage trygge oppholdssteder for sivile. Det kommer fram i samfunnssikkerhetsmeldingen, som regjeringen la fram i dag. Oppholdsstedene skal brukes ved evakuering når det oppstår en krisesituasjon.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:06

En av de to omkomne i brannen i Moelv er siktet for drap

En av de to mennene som ble funnet død etter brannen i et næringsbygg i Moelv 30. september er siktet for drap. Det går frem i en pressemelding.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:42

Kan ikke nekte samarbeid

Prester kan ikke nekte å samarbeide med prestekolleger. Det slår Bispemøtet fast nå i formiddag etter høstens omfattende debatt hvor sogneprest Mikael Bruun i Sogndal uttalte at han ikke kan ha nattverd og gudstjeneste med kvinnelige kolleger. Prester som ikke ønsker å samarbeide med kvinnelige prester, må selv ta initiativ til en samtale med biskopen..

P4 - 16 okt. 20 kl. 10:42

- Alle barn i Norge skal ha like muligheter

Vi må gi alle barn like muligheter selv om de vokser opp i fattige familier. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. I dag la regejringen frem en strategi som skal sørge for at ALLE barn som lever i familier med dårlig råd skal kunne delta på lik linje med andre barn.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt