P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 09:13

P4 - 15 Jan 20 kl. 05:52

Sanders: - Det har jeg aldri sagt

Bernie Sanders lover at han skal gjøre alt han kan for at en eventuell kvinnelig demokratisk kandidat skal slå Donald Trump i valget.
Svaret kom i TV-debatten mellom de demokratiske kandidatene i natt.
CNN meldte i går at Sanders skal ha sagt at hans motkandidat Elizabeth Warren ikke kunne vinne, men Sanders avviser at han skal ha sagt dette.
Warren kom også med et lite stikk til de mannlige kandidatene..
Les mer på P4


Les mer om:
Sanders, Donald Trump, TV, CNN, Elizabeth Warren

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SandersDet har , jeg, aldri, sagt
P4 - 02 Jan 20 kl. 17:33

Sanders samlet inn millioner

Bernie Sanders samlet inn mest av demokratenes presidentkandidater i valgkampstøtte i siste kvartal av 2019. Sanders og hans team har i løpet av oktober, november og desember fått inn 34,5 millioner dollar. 78 år gamle Sanders er den eldste Demokraten som ønsker å bli Donald Trumps utfordrer ved valget til høsten..

P4 - 31 Dec 19 kl. 05:17

Sanders friskmeldt

Bernie Sanders, som jobber for å bli Demokratenes presidentkandidat, er nå friskmeldt etter hjerteinfarktet for tre måneder siden. I en erklæring fra legen hans slås det fast at 78 år gamle Sanders er ved god helse, og at det ikke er noen grunn til at han ikke kan drive valgkamp. Sanders er den eldste Demokraten som ønsker å bli Donald Trumps utfordrer ved valget til høsten..

NRK - 16 Oct 19 kl. 10:55

Slutter opp om Sanders

De to demokratiske kongresskvinnene Alexandria Ocasio-Cortez og llhan Omar mener Bernie Sanders bør bli partiets presidentkandidat. At de to kvinnene nå slutter opp om Sanders, er kjærkommen drahjelp for 78-åringen som nylig fikk et hjerteinfarkt..

P4 - 05 Oct 19 kl. 07:32

Sanders hadde hjerteinfarkt

Demokraten Bernie Sanders, som kjemper om å bli partiets presidentkandidat i USA, er utskrevet fra sykehuset etter å ha hatt hjerteinfarkt. Sanders merket smerter i brystet under et valgkamparrangement i tirsdag kveld. Han måtte avlyse flere valgkamparrangementer denne uka..

NRK - 05 Oct 19 kl. 00:40

Sanders hadde hjerteinfarkt

Sentor Bernie Sanders, som er en av de som kjemper om å bli demokratenes presidentkandidat, er skrevet ut fra sykehuset. Det melder CNN på Twitter. En talsperson for demokratene opplyser til AP at Sanders hadde et hjerteinfarkt..

NRK - 20 Oct 19 kl. 02:15

Sanders tilbake etter hjerteinfarkt

Den demokratiske presidentkandidaten Bernie Sanders samlet tusenvis av tilhengere til et velgermøte i Queens i New York lørdag. Sanders fikk et hjerteanfall for tre uker siden, men er nå tilbake for fullt i valgkampen, sier han selv..

NRK - 20 Oct 19 kl. 02:21

Ocasio-Cortez støtter Sanders

Den demokratiske kongresskvinnen Alexandria Ocasio-Cortez annonserte lørdag at hun stiller seg bak presidentkandidat Bernie Sanders foran neste års presidentvalg. Sanders er en av partiets 19 kandidater..

NRK - 02 Jan 20 kl. 17:12

Stor pengestøtte til Bernie Sanders

Bernie Sanders samlet inn 34,5 millioner dollar i valgkampstøtte i siste kvartal av 2019, og er dermed den demokratiske presidentkandidaten som samlet inn mest. Sanders har mange små enkeltgivere, bare på nyttårsaften fikk han 40 000 nye givere..

NRK - 09 Oct 19 kl. 08:13

Sanders trapper ned valgkampen

Etter et hjerteinfarkt, sier demokraten Bernie Sanders (78) at han skrur ned tempoet i kampen om å bli partiets presidentkandidat neste år. Han ble utskrevet fra sykehuset i Las Vegas lørdag. Sanders sier han fortsatt vil delta aktivt i valgkampen..

P4 - 21 Nov 19 kl. 05:19

Sanders slaktet Trump

Bernie Sanders hamret løs på Donald Trump under Demokratenes presidentkandidatdebatt i Atlanta i natt, norsk tid. De pågående riksrettshøringene mot Trump ble tema i debatten, og Sanders hevdet da at Trump er en patologisk løgner og antakelig den mest korrupte presidenten i USAs historie..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 1 time siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 1 time siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 1 time siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 2 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 10 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

P4 - 10 timer siden

En person død etter voldshendelse

En person er død etter en voldshendelse i et bolighus i Søndre Land i Innlandet. Politiet opplyser at de har kontroll på flere personer som var tilstede, og en større etterforskning er igangsatt..

P4 - 12 timer siden

Tom Hagen leter etter svar

Mannen til forsvunnede Anne-Elisabeth Hagen har sendt flere e-poster til politiet med tanker om hva som kan ha skjedd med henne. Ifølge VG får Tom Hagen hjelp fra en bekjent og forretningspartner, som har ført til at han har sendt minst åtte e-poster hvor han deler sine tanker. Anne-Elisabeth Hagen forsvant 31.

P4 - 10 timer siden

Abelvik Rød ikke bekymret for hånden

Magnus Abelvik Rød er ikke bekymret for skaden han pådro seg i hånden under kveldens EM-kamp. Norge knuste Ungarn 36-29 i kveld, men tidlig i andre omgang slo han hånda hardt i et støt, ble han sittende på benken. Men det skal ikke hindre videre spilling:.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt