P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 09:14

P4 - 15 jan. 20 kl. 05:52

Sanders: - Det har jeg aldri sagt

Bernie Sanders lover at han skal gjøre alt han kan for at en eventuell kvinnelig demokratisk kandidat skal slå Donald Trump i valget.
Svaret kom i TV-debatten mellom de demokratiske kandidatene i natt.
CNN meldte i går at Sanders skal ha sagt at hans motkandidat Elizabeth Warren ikke kunne vinne, men Sanders avviser at han skal ha sagt dette.
Warren kom også med et lite stikk til de mannlige kandidatene..
Les mer på P4


Les mer om:
Sanders, Donald Trump, TV, CNN, Elizabeth Warren

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SandersDet har , jeg, aldri, sagt
P4 - 02 jan. 20 kl. 17:33

Sanders samlet inn millioner

Bernie Sanders samlet inn mest av demokratenes presidentkandidater i valgkampstøtte i siste kvartal av 2019. Sanders og hans team har i løpet av oktober, november og desember fått inn 34,5 millioner dollar. 78 år gamle Sanders er den eldste Demokraten som ønsker å bli Donald Trumps utfordrer ved valget til høsten..

P4 - 31 des. 19 kl. 05:17

Sanders friskmeldt

Bernie Sanders, som jobber for å bli Demokratenes presidentkandidat, er nå friskmeldt etter hjerteinfarktet for tre måneder siden. I en erklæring fra legen hans slås det fast at 78 år gamle Sanders er ved god helse, og at det ikke er noen grunn til at han ikke kan drive valgkamp. Sanders er den eldste Demokraten som ønsker å bli Donald Trumps utfordrer ved valget til høsten..

VG - 09 feb. 20 kl. 10:00

Favoritten Bernie Sanders i New Hampshire: – Derfor kommer vi til å vinne

ROCHESTER, NEW HAMPSHIRE (VG) En selvsikker Bernie Sanders (78) presenterte kona si som den neste førstedamen i USA. Men kritikere mener han aldri vil klare å slå Donald Trump..

NRK - 16 okt. 19 kl. 10:55

Slutter opp om Sanders

De to demokratiske kongresskvinnene Alexandria Ocasio-Cortez og llhan Omar mener Bernie Sanders bør bli partiets presidentkandidat. At de to kvinnene nå slutter opp om Sanders, er kjærkommen drahjelp for 78-åringen som nylig fikk et hjerteinfarkt..

NRK - 20 feb. 20 kl. 02:34

Sanders mest pop på Stortinget

Bernie Sanders er mest populær blant 68 stortingsrepresentanter som har svart Klassekampen på hvilken av de amerikanske presidentkandidatene de foretrekker. Sanders fikk 29 og Pete Buttigieg 20 stemmer. 11 peker på Joe Biden og 7 på Elizabeth Warren..

P4 - 05 okt. 19 kl. 07:32

Sanders hadde hjerteinfarkt

Demokraten Bernie Sanders, som kjemper om å bli partiets presidentkandidat i USA, er utskrevet fra sykehuset etter å ha hatt hjerteinfarkt. Sanders merket smerter i brystet under et valgkamparrangement i tirsdag kveld. Han måtte avlyse flere valgkamparrangementer denne uka..

NRK - 10 feb. 20 kl. 20:10

Sanders vil ha omtelling

Presidentkandidat Bernie Sanders har formelt bedt om at resultater fra 28 valgkretser i Iowa telles opp på nytt. Sanders tapte Demokratenes nominasjonsvalg i delstaten med svært knapp margin. Han håper en omtelling gir ham seier over Pete Buttigieg..

P4 - 13 april 20 kl. 20:55

Sanders stiller seg bak Biden

I USA har demokratenes Bernie Sanders i dag erklært at han som lovet stiller seg bak Joe Bidens kandidatur til presidentvalget i USA i november. Sanders trakk seg fra nominasjonskampen 8. april, men sier at han vil gjøre alt han kan for å sørge for at sittende president Donald Trump bare sitter i én presidentperiode..

NRK - 05 okt. 19 kl. 00:40

Sanders hadde hjerteinfarkt

Sentor Bernie Sanders, som er en av de som kjemper om å bli demokratenes presidentkandidat, er skrevet ut fra sykehuset. Det melder CNN på Twitter. En talsperson for demokratene opplyser til AP at Sanders hadde et hjerteinfarkt..

P4 - 12 mars 20 kl. 08:18

Elendige prognoser for Sanders

Bernie Sanders har ikke gitt seg, men prognosenemakerne har gitt han opp. 0,1 prosent sjanse får Sanders nå, på nettstedet Fivethirtyeight, når det å gjelder å blir Demokratens presidentkandidat. Joe Biden får 99 prosent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.

P4 - 1 time siden

19.000 lynnedslag på Østlandet

Tordenværet på Østlandet ble mer omfattende enn varslet. Meteorologisk institutt opplyser nå at det ble registrert hele 19.000 lynnedslag fra i går kveld til i natt.

P4 - 1 time siden

Kraftig fall for økonomien i Danmark

Den danske økonomien er i rekordstort fall. Økonomien krympet med 7,4 prosent i andre kvartal sammenlignet med første. Det er det største fallet siden landet begynte å føre kvartalsoversikt på 1990-tallet.

P4 - 1 time siden

Høy risiko for smitte i Paris og Marseille

Franske myndigheter erklærer Paris og Marseille for høyrisikosteder for koronasmitte. Erklæringen gir myndighetene rett til å innføre strenge tiltak for å holde smitten nede. De siste to ukene har smittetallene i Paris og Marseille økt kraftig.

P4 - 1 time siden

NAF frykter trafikk-kaos ved skolestart

Det kan bli trafikk-kaos ved skolestart om flere foreldre velger å kjøre barna til skolen på grunn av korona. Det frykter NAF, som sier det er uheldig. Da kan det fort oppstå farlige situasjoner, sier kommunikasjonsrådgiver Ingunn Handagard..

P4 - 1 time siden

Mobilbruken kan gjøre hunden deprimert

Menneskets økende bruk av smarttelefonen har en negativ effekt på hunden. En britisk forskningsrapport viser at hunden kan bli emosjonelt påvirket om de ikke får kontakt med eieren fordi de ikke klarer å lese kroppsspråk eller få øyekontakt. Veterinær og TV-profil Trude Mostue tror dette fører til at hunden blir gående mye for seg selv..

P4 - 1 time siden

Apotekene fyller opp lagrene med munnbind

Apotek-kjedene i Norge fyller nå opp lagrene med munnbind i påvente av pressekonferansen med regjeringen i dag. Etterspørselen etter munnbind har vært stor den siste tid, og for å unngå tomme hyller innfører Apotek 1 nå rasjonering. Til VG sier de at hver kunde får lov til å kjøpe to pakker med 50 munnbind..

P4 - 1 time siden

Forsinkelser på Dovrebanen

Det er forsinkelser på Dovrebanen på grunn av en signalfeil ved Lillehammer. Det melder Bane Nor. De jobber nå med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Biden vil ha munnbindpåbud i USA

- Å innføre et nasjonalt påbud om bruk av munnbind i USA vil redde svært mange liv. Det sier Demokratenes presidentkandidat, Joe Biden. Han tar nå til orde for nasjonalt påbud de tre neste månedene når man ferdes ute.

P4 - 2 timer siden

Professor: – Barn bør bruke munnbind på steder med masse folk

Tar til orde for at alle barn over to år bør bruke munnbind..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt