VG > Økonomi

Thursday, 27 February, 15:24

VG - 18 Aug 19 kl. 19:53

Sandberg-perle da FKH snudde til seier mot VIF: – Sesongens sleivspark

VALLE (VG) (Vålerenga - FK Haugesund 1–2) Niklas Sandbergs (24) perlescoring startet snuoperasjonen for gjestene på Intility Arena. Hjemmefansen endte med å pipe ut eget lag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Valle, Haugesund, Sandbergs, Intility Arena, FKH, VIF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sandberg-perleda , FKH, snudde, til, seiermot , VIF, Sesongens, sleivspark
VG - 18 Aug 19 kl. 19:53

Sandberg-perle da FKH snudde til seier mot VIF

VALLE (VG) (Vålerenga - FK Haugesund 1–2) Niklas Sandbergs (24) perlescoring startet snuoperasjonen for gjestene på Intility Arena..

P4 - 04 May 19 kl. 22:31

Sandberg takket av fra Frp

Per Sandberg ble hedret da han ble offisielt takket av fra Frp under landsmøtet på Gardermoen i kveld. Sandberg gikk i august i fjor av både som fiskeriminister og nestleder i Frp. Frp-leder Siv Jensen sa i sin tale til Sandberg i kveld at partikollegan alltid gikk i krigen for partiet og at han aldri var slik som folk mener politikere skal være..

P4 - 06 Sep 19 kl. 06:18

Per Sandberg vil bli direktør i Nordre Land

Tidligere nestleder i Frp og statsråd Per Sandberg har søkt jobb som avdelingsdirektør for samfunnsutvikling og drift i Nordre Land kommune i Oppland. Oppland Arbeiderblad skriver at Sandberg allerede har vært til intervju. Den nyopprettede stillingen tilsvarer en stilling som kommunalsjef.

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 15:36

Fylkesleder vil kaste Per Sandberg ut av Frp

Frps fylkesleder i Oslo mener Per Sandberg bør fratas partimedlemskapet. Sandberg innrømmer å ha brutt partiets retningslinjer etter angrep på partikollegaer..

P4 - 27 Jul 19 kl. 09:39

- Sandberg bør ut av Frp

Tidligere Frp-nestleder Per Sandberg bør fratas medlemskapet sitt i partiet. Det mener flere i Frp, blant disse fylkesleder i Oslo, Tone Ims Larsen. De reagerer på flere uttalelser Sandberg har hatt i sommer, som at han har snakket nedsettende om andre medlemmer.

NRK - 06 Sep 19 kl. 03:56

Per Sandberg vil bli direktør

Tidligere fiskeriminister Per Sandberg har søkt jobb som avdelingsdirektør for samfunnsutvikling og drift i Nordre Land kommune i Oppland. Sandberg er en av ni søkere til stillingen og har allerede vært til intervju, melder Oppland Arbeiderblad..

NRK - 12 Jul 19 kl. 07:47

Sandberg hinter om partibytte

Per Sandberg kjem med antydningar om at han kan byte parti før valet i 2021, seier NTB. Han åtvarar mot veksande nasjonalistiske straumar i Framstegspartiet. Tidlegare i veka varsla Sandberg eit brutalt, politisk comeback på eitt eller anna tidspunkt..

VG - 07 Sep 19 kl. 22:07

Per Sandberg førstemann ut av «Skal vi danse»

Per Sandberg og Bahareh Letnes fikk færrest stemmer av seerne og dommerne, men det var til slutt Sandberg som måtte legge danseskoene på hyllen..

P4 - 12 Jul 19 kl. 21:16

- Sandberg ikke velkommen

- Per Sandberg er ikke velkommen i Oslo Frp. Det sier fylkesleder Tone Ims Larssen til TV2 Sandberg har den siste tiden kritisert Frps politikk, og gått ut mot enkeltpolitikere. Og denne uken varslet han det han kaller et brutalt, politisk comeback, men ikke nødvendigvis i Frp.

Aftenposten - 27 Jul 19 kl. 15:26

Fylkesleder vil kaste Per Sandberg ut av Frp

Frps fylkesleder i Oslo mener Per Sandberg bør fratas partimedlemskapet. Sandberg innrømmer å ha brutt partiets retningslinjer etter angrep på partikollegaer..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Dortmund-sjefen hemmelighetsfull før lørdagens kamp

Erling Braut Haaland (19) var tirsdag ikke å se på Borussia Dortmund-økten som var åpen for presse og supportere. Trener Lucien Favre (62) vil ikke røpe noe om laguttaket til matchen mot Freiburg..

VG - 3 timer siden

Ny VIF-assistent ferdig i klubben

For to uker siden ble det klart at Haakon Lunov ga seg som Vålerenga-assistent, etter trener Dag-Eilev Fagermos ankomst. Nå er også kollega Johannes Moesgaard ferdig i klubben..

VG - 3 timer siden

Ropstad om de fallende fødselstallene: – Bekymringsfullt

Det er lurt og rett å satse på barn og familier. Fallende fødselstall kan gi grunnlag for bekymring. Derfor er det riktig å legge til rette for en bedre hverdag for familiene..

VG - 3 timer siden

Forfatteren Annie Riis er død

Den prisbelønte forfatteren ble 92 år gammel..

VG - 3 timer siden

Fotball og øl-debatten: – Skål for fornuften!

Øl, sol, og fotball er hverken dumt, vondt eller vanskelig, og endelig kanskje pilsen være kald mens favorittlaget spiller..

VG - 4 timer siden

Jon Fosse kan vinne Booker-prisen

Jon Fosse (60) er den andre norske forfatteren gjennom tidene som er nominert til Den internasjonale Booker-prisen - en av verdens aller mest prestisjefylte litteraturpriser..

VG - 4 timer siden

Helsetjenesten forbereder seg på at 1 av 4 kan bli smittet

Helse-Norge forbereder seg nå på at hver fjerde nordmann kan bli smittet av coronaviruset..

VG - 5 timer siden

Frp vil tilby test som kan avdekke Downs syndrom

Frp vil foreslå at alle gravide med medisinsk begrunnelse skal få tilbud om en gentest i uke ni i svangerskapet. Testen gjør det mulig å avlese kromosomfeil..

VG - 5 timer siden

Fred på prøve

Denne uken pågår en viktig øvelse i Afghanistan. Klarer de stridende partene å redusere voldsbruken og bli enige om å starte fredsforhandlinger i neste måned?.

VG - 6 timer siden

Sykkelforbundet kan slite med VM-gjeld til 2035

Norges Cykleforbund vil trolig bruke 10-15 år på å betale ned gjelden til Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) etter Bergen-VM i 2017..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt