VG > Økonomi

Saturday, 22 February, 07:43

VG - 18 Aug 19 kl. 19:53

Sandberg-perle da FKH snudde til seier mot VIF

VALLE (VG) (Vålerenga - FK Haugesund 1–2) Niklas Sandbergs (24) perlescoring startet snuoperasjonen for gjestene på Intility Arena..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Valle, Haugesund, Sandbergs, Intility Arena, FKH, VIF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sandberg-perleda , FKH, snudde, til, seiermot , VIF
VG - 18 Aug 19 kl. 19:53

Sandberg-perle da FKH snudde til seier mot VIF: – Sesongens sleivspark

VALLE (VG) (Vålerenga - FK Haugesund 1–2) Niklas Sandbergs (24) perlescoring startet snuoperasjonen for gjestene på Intility Arena. Hjemmefansen endte med å pipe ut eget lag..

P4 - 04 May 19 kl. 22:31

Sandberg takket av fra Frp

Per Sandberg ble hedret da han ble offisielt takket av fra Frp under landsmøtet på Gardermoen i kveld. Sandberg gikk i august i fjor av både som fiskeriminister og nestleder i Frp. Frp-leder Siv Jensen sa i sin tale til Sandberg i kveld at partikollegan alltid gikk i krigen for partiet og at han aldri var slik som folk mener politikere skal være..

P4 - 06 Sep 19 kl. 06:18

Per Sandberg vil bli direktør i Nordre Land

Tidligere nestleder i Frp og statsråd Per Sandberg har søkt jobb som avdelingsdirektør for samfunnsutvikling og drift i Nordre Land kommune i Oppland. Oppland Arbeiderblad skriver at Sandberg allerede har vært til intervju. Den nyopprettede stillingen tilsvarer en stilling som kommunalsjef.

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 15:36

Fylkesleder vil kaste Per Sandberg ut av Frp

Frps fylkesleder i Oslo mener Per Sandberg bør fratas partimedlemskapet. Sandberg innrømmer å ha brutt partiets retningslinjer etter angrep på partikollegaer..

P4 - 27 Jul 19 kl. 09:39

- Sandberg bør ut av Frp

Tidligere Frp-nestleder Per Sandberg bør fratas medlemskapet sitt i partiet. Det mener flere i Frp, blant disse fylkesleder i Oslo, Tone Ims Larsen. De reagerer på flere uttalelser Sandberg har hatt i sommer, som at han har snakket nedsettende om andre medlemmer.

NRK - 06 Sep 19 kl. 03:56

Per Sandberg vil bli direktør

Tidligere fiskeriminister Per Sandberg har søkt jobb som avdelingsdirektør for samfunnsutvikling og drift i Nordre Land kommune i Oppland. Sandberg er en av ni søkere til stillingen og har allerede vært til intervju, melder Oppland Arbeiderblad..

NRK - 12 Jul 19 kl. 07:47

Sandberg hinter om partibytte

Per Sandberg kjem med antydningar om at han kan byte parti før valet i 2021, seier NTB. Han åtvarar mot veksande nasjonalistiske straumar i Framstegspartiet. Tidlegare i veka varsla Sandberg eit brutalt, politisk comeback på eitt eller anna tidspunkt..

VG - 07 Sep 19 kl. 22:07

Per Sandberg førstemann ut av «Skal vi danse»

Per Sandberg og Bahareh Letnes fikk færrest stemmer av seerne og dommerne, men det var til slutt Sandberg som måtte legge danseskoene på hyllen..

P4 - 12 Jul 19 kl. 21:16

- Sandberg ikke velkommen

- Per Sandberg er ikke velkommen i Oslo Frp. Det sier fylkesleder Tone Ims Larssen til TV2 Sandberg har den siste tiden kritisert Frps politikk, og gått ut mot enkeltpolitikere. Og denne uken varslet han det han kaller et brutalt, politisk comeback, men ikke nødvendigvis i Frp.

Aftenposten - 27 Jul 19 kl. 15:26

Fylkesleder vil kaste Per Sandberg ut av Frp

Frps fylkesleder i Oslo mener Per Sandberg bør fratas partimedlemskapet. Sandberg innrømmer å ha brutt partiets retningslinjer etter angrep på partikollegaer..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Ubeseiret på ett år: – Vi får den aller tøffeste motstanden

ANTERSELVA (VG) Dette norske stafettlaget har ingen klart å slå på nesten ett år..

VG - 15 minutter siden

Kallenavnet som får Martin Ødegaard til å føle seg godtatt

Martin Ødegaard (21) er blitt San Sebastiáns «Martincho». Kallenavnet får han til å føle seg hjemme i Real Sociedads hjemby. Han avslører også at han er blitt singel..

VG - 1 time siden

Norsk nedtur etter strålende 1. omgang

Henrik Kristoffersen (25) og Leif Kristian Nestvold-Haugen (32) lå strålende an etter førsteomgangen i storslalåmen i Japan. Begge måtte imidlertid se seg solid slått da det gjaldt som mest..

VG - 1 time siden

Iversen frykter han er overtrent: – Jeg har gått med en brems

TRONDHEIM (VG) Emil Iversen (28) har kjent at noe har vært galt, men klarer ikke å finne ut hva..

VG - 7 timer siden

Bloomberg: Vil frita kvinner fra taushetsavtaler

Demokratenes presidentkandidat ble tidligere denne uken anklaget for å trakassere kvinner. Nå vil han frita flere kvinner fra såkalte «taushetsavtaler»..

VG - 8 timer siden

HBO Max: Bekrefter «Friends» gjenforening

Spesialen skal sendes på den nye strømmetjenesten HBO Max..

VG - 8 timer siden

Lagmannsretten krever ny konkurssak mot Henning Solberg

Lagmannsretten slakter frifinnelsen i konkurssaken mot Henning Solberg i tingretten. Nå krever de ny konkurssak og åpner for at han er konkurs..

VG - 9 timer siden

Alpint-sensasjonens harde vei til verdenstoppen: – Jobbet som maler og murer

TOPPIDRETTSSENTERET (VG) Han fikk sjokk av den oppsiktsvekkende annenplassen i Chamonix-slalåmen. Men veien til den alpine verdenstoppen har ikke vært enkel for Timon Haugan (23). Ekstrajobber måtte til for å finansiere satsingen..

VG - 10 timer siden

Hovland med i tetkampen i PGA-turnering

Viktor Hovland (22) fortsetter å imponere og er fredag kveld med i tetkampen i PGA-turneringen Puerto Rico Open..

VG - 11 timer siden

Inge Andersen: Idretten bør ikke være overrasket over Kina-avtalen

Mens sentrale idrettsledere misliker hvordan spillemidler har blitt brukt på samarbeidet med Kina, er beskjeden fra tidligere generalsekretær Inge Andersen (55) klar: De har ingen grunn til å være overrasket..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt