NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 03:27

NRK - 30 dec 19 kl. 14:59

Samtykker til utlevering

Mannen som er siktet for drapet i Hokksund lille julaften, har samtykket til å bli utlevert til Norge, opplyser politiet til Drammens Tidende. Ifølge politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen kan mannen bli overført til Norge i løpet av noen dager..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hokksund, Norge, Drammens Tidende, Ann Iren Svane Mathiassen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samtykker, til, utlevering
P4 - 30 dec 19 kl. 14:50

Samtykker til utlevering

59-åringen, som er siktet for drapet på en 74 år gammel mann i Hokksund lille julaften samtykker til utlevering til Norge. Det melder NTB. Mannen ble i dag avhørt av norsk politi i Sverige, der han ble pågrepet 1.

NRK - 20 jan 20 kl. 09:21

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet for drap i Hov i Søndre Land nekter straffskyld, men samtykker til varetektsfengsling. Det forteller mannens advokat, Frode Aabak, til NRK. Mannen samtykker til fengsling slik at politiet skal få klarhet i hendelsesforløpet..

NRK - 30 dec 19 kl. 14:59

Samtykker ikke til utlevering

59-åringen som er siktet for drapet i Hokksund lille julaften, samtykker likevel ikke til å bli utlevert til Norge. Det forteller politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen til NRK. Dette skjedde etter en prat med svensk politi i dag..

P4 - 30 dec 19 kl. 16:11

Samtykker ikke utlevering likevel

Den 59 år gamle mannen som er siktet for drapet på en 74 år gammel mann i Hokksund lille julaften, samtykker likevel ikke til å bli utlevert til Norge. Det opplyser politiet til NRK. Det ble tidligere i ettermiddag opplyst at nordmannen hadde godtatt dette, men mannen skal ha ombestemt seg etter en prat med svensk politi.

P4 - 06 maj 20 kl. 09:51

Fikk tilbud om utlevering i Martine-saken

Norske myndigheter fikk i 2013 tilbud om utlevering av drapsmistenkte Farouk Abdulhak fra Jemen, men svarte aldri på tilbudet. Det sier professor i internasjonal politikk, Stig Jarle Hansen, til NRK. Han skal ha blitt kontaktet av jemenittiske myndigheter og overbrakte tilbudet til UD.

P4 - 23 okt 19 kl. 12:46

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet etter knivdrapet i Drammen i går kveld samtykker til fire ukers fengsling. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt til VG. Det blir derfor ikke rettsmøte.

P4 - 20 nov 19 kl. 14:21

Samtykker til fengsling

Den 32 år gamle mannen som er siktet etter ambulansekapringen i Oslo i slutten av oktober samtykker til å varetektsfengsles videre i fire nye uker. Det opplyser forsvareren hans til Dagbladet. Mannen er siktet for drapsforsøk, befatning med våpen og oppbevaring av narkotika.

NRK - 12 feb 20 kl. 04:35

Samtykker til videre fengsling

Den terrorsiktede kvinnen som ble hentet fra Syria sammen med sine to små barn, samtykker til videre varetekt, opplyser forsvareren til NTB. 29-åringen ble varetektsfengslet for fire uker etter at hun ble brakt tilbake til Norge i januar..

NRK - 08 maj 20 kl. 13:26

Samtykker til fire uker i varetekt

Den terrorsiktede kvinnen som ble hentet tilbake til Norge fra Syria i januar, samtykker til fire nye uker i varetekt. Det bekrefter kvinnens forsvarer, Nils Christian Nordhus, til NRK. 29-åringen er siktet for deltagelse i en terrororganisasjon..

P4 - 08 maj 20 kl. 17:54

Terrorsiktet kvinne samtykker til fengsling

Den terrorsiktede kvinnen som ble hentet tilbake til Norge fra Syria i januar, samtykker til fire nye uker i varetekt. Det bekrefter kvinnens forsvarer, Nils Christian Nordhus, til NRK. 29-åringen er siktet for deltagelse i en terrororganisasjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 30 minutter siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 2 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 2 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 4 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com