NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 04:50

NRK - 30 dec 19 kl. 14:59

Samtykker ikke til utlevering

59-åringen som er siktet for drapet i Hokksund lille julaften, samtykker likevel ikke til å bli utlevert til Norge. Det forteller politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen til NRK. Dette skjedde etter en prat med svensk politi i dag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hokksund, Norge, Ann Iren Svane Mathiassen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samtykker, ikke, til, utlevering
P4 - 30 dec 19 kl. 14:50

Samtykker til utlevering

59-åringen, som er siktet for drapet på en 74 år gammel mann i Hokksund lille julaften samtykker til utlevering til Norge. Det melder NTB. Mannen ble i dag avhørt av norsk politi i Sverige, der han ble pågrepet 1.

NRK - 20 jan 20 kl. 09:21

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet for drap i Hov i Søndre Land nekter straffskyld, men samtykker til varetektsfengsling. Det forteller mannens advokat, Frode Aabak, til NRK. Mannen samtykker til fengsling slik at politiet skal få klarhet i hendelsesforløpet..

P4 - 30 dec 19 kl. 16:11

Samtykker ikke utlevering likevel

Den 59 år gamle mannen som er siktet for drapet på en 74 år gammel mann i Hokksund lille julaften, samtykker likevel ikke til å bli utlevert til Norge. Det opplyser politiet til NRK. Det ble tidligere i ettermiddag opplyst at nordmannen hadde godtatt dette, men mannen skal ha ombestemt seg etter en prat med svensk politi.

P4 - 06 maj 20 kl. 09:51

Fikk tilbud om utlevering i Martine-saken

Norske myndigheter fikk i 2013 tilbud om utlevering av drapsmistenkte Farouk Abdulhak fra Jemen, men svarte aldri på tilbudet. Det sier professor i internasjonal politikk, Stig Jarle Hansen, til NRK. Han skal ha blitt kontaktet av jemenittiske myndigheter og overbrakte tilbudet til UD.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

P4 - 29 maj 20 kl. 05:45

Nittedal-siktet samtykker til varetekt

Mannen i 40-årene som er siktet for drap på en mann i 30-årene i Nittedal samtykker til varetektsfengsling. Siktede satt i avhør hos politiet i går kveld, og forsvareren sier til VG at han samarbeider med politiet, men at han ennå ikke har tatt stilling til spørsmålet om straffskyld. Den døde ble funnet i en bil i går morges, men flere omstendigheter er ikke kjent..

NRK - 04 sep 19 kl. 16:57

Samtykker ikke til videre varetekt

Terrorsiktede Philip Manshaus møter i tingretten til nytt varetektsfengslingsmøte på mandag. Han samtykker ikke i videre varetektsfengsling, sier hans forvarer Unni Fries til Dagbladet..

P4 - 28 nov 19 kl. 06:07

Drapssiktet samtykker til fengsling

Den 30 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 50-årene på Jeløya i Moss samtykker til fengsling. Det opplyser forsvareren hans til TV2. Mannen vil bli framstilt for varetekt i dag eller i morgen.

NRK - 11 maj 21 kl. 18:10

Kjærviks sønn begjærer seg løslatt

Tor Kjærviks drapssiktede sønn samtykker ikke til videre varetektsfengsling og begjærer seg løslatt når spørsmålet kommer opp for Oslo tingrett onsdag. – Han samtykker ikke og ønsker at retten vurderer hvorvidt fengslingsvilkårene er oppfylt, sier mannens forsvarer, advokat Sol Elden, til NTB..

P4 - 23 okt 19 kl. 12:46

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet etter knivdrapet i Drammen i går kveld samtykker til fire ukers fengsling. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt til VG. Det blir derfor ikke rettsmøte.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tankesmie: Eksplosjon på Krim neppe et uhell

Eksplosjonen på en militærbase på den annekterte Krim-halvøya skyldes trolig ikke et uhell, mener tankesmia Institute for the study of war. Russland hevder det var ammunisjonslagre på Saki-basen som eksploderte etter at brannsikkerhetsreglene ikke ble overholdt. Men det var samtidig en eksplosjon på en annen militærbase, som russerne også sier skyldes brann i ammunisjonslagre.

NRK - 15 minutter siden

Kiosk ranet i Bergen

Ingen ble skadd da den døgnåpne 7-Eleven-kiosken i Christies gate i Bergen sentrum ble ranet natt til onsdag. Ransmannen viste fram en kniv og tok med seg et mindre kontantbeløp, opplyser politiet som fikk melding om saken klokken 4.10.

NRK - 15 minutter siden

Strandet hvithval fjernet fra Seinen

Hvithvalen som har vært strandet i den franske elva Seinen, er blitt fjernet. Hvalen skal nå fraktes til havet i en lastebil med kjølerom. – Det er en lang og veldig teknisk redningsaksjon som forutsetter mange ferdigheter, sier Isabelle Dorliat-Pouzet, generalsekretær i Eure-departementet i Normandie.

NRK - 1 time siden

Ordførere mot elektrifisering av sokkelen

Olje- og energiminister Terje Lien Aasland, får motstand fra sine egne om elektrifisering av sokkelen. Aasland slo i Dagens Næringsliv tirsdag fast at elektrifiseringen av norsk sokkel skal gjennomføres. Det mener Ap-ordførerne i både Sandnes, Farsund, Sunndal og Høyanger er en dårlig ide, skriver Klassekampen.

NRK - 1 time siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 1 time siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 1 time siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 2 timer siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 3 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 3 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com