P4 > Nyheter

Sunday, 19 January, 08:19

P4 - 13 May 19 kl. 13:26

Samtykker ikke til fengsling

En mann som angivelig er leder i Oslo-gjengen Young Bloods samtykker ikke til varetektsfengsling.
Det opplyser politiet til VG.
Mannen fremstilles for fengsling nå klokken 14. Han er siktet for drapsforsøk og kidnapping..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Young Bloods, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samtykker, ikke, til, fengsling
P4 - 23 Oct 19 kl. 12:46

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet etter knivdrapet i Drammen i går kveld samtykker til fire ukers fengsling. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt til VG. Det blir derfor ikke rettsmøte.

NRK - 13 May 19 kl. 13:59

Samtykker ikke til fengsling

Mannen som politiet anser som leder av Oslo-gjengen Young Bloods samtykker ikke til fengsling. Mannen i slutten av 20-årene er siktet for et drapsforsøk på Furuset i Oslo i 2012. Han ble pågrepet i Marokko og utlevert til Norge i helgen..

P4 - 28 Nov 19 kl. 06:07

Drapssiktet samtykker til fengsling

Den 30 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 50-årene på Jeløya i Moss samtykker til fengsling. Det opplyser forsvareren hans til TV2. Mannen vil bli framstilt for varetekt i dag eller i morgen.

P4 - 26 Aug 19 kl. 09:22

Samtykker til videre fengsling

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus samtykker til fortsatt varetektsfengsling. Det opplyser hans forsvarer Unni Fries til VG. Dermed går refengslingsmøtet i dag som såkalt kontorforretning, og Manshaus møter da ikke selv på møtet..

P4 - 20 Nov 19 kl. 14:21

Samtykker til fengsling

Den 32 år gamle mannen som er siktet etter ambulansekapringen i Oslo i slutten av oktober samtykker til å varetektsfengsles videre i fire nye uker. Det opplyser forsvareren hans til Dagbladet. Mannen er siktet for drapsforsøk, befatning med våpen og oppbevaring av narkotika.

P4 - 17 Aug 19 kl. 09:46

Samtykker til fengsling

Mannen i 30-årene som er siktet etter at en mann i 60-årene ble funnet død på Vinstra, samtykker til varetektsfengsling i fire uker. Den siktede er foreløpig ikke i form til å la seg avhøre av politiet, og det er ikke planlagt avhør i helgen, opplyser forsvareren hans til VG. Den 60 år gamle mannen kan ha vært et tilfeldig offer tror politiet, som har siktet mannen i 30-årene for kroppsskade med døden til følge..

VG - 06 Aug 19 kl. 12:17

Ørskog-siktede samtykker til varetektsfengsling

ÅLESUND (VG) En kvinne i 70-årene er fortsatt kritisk skadet etter voldshendelsen i Ørskog søndag. Den siktede mannen samtykker til fengsling..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 09:50

Mann siktet for drap i Moss samtykker til fengsling

En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet i Moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann som er siktet for drap, samtykker til varetektsfengsling..

Dagbladet - 20 Jan 19 kl. 20:42

Skytesiktet samtykker til fengsling, nekter skyld

- Veldig alvorlig, sier politiet om hendelsen..

NRK - 23 Oct 19 kl. 12:45

Knivstikker fengslet i 4 uker

Mannen som er siktet etter knivdrapet i Drammen i går kveld samtykker til fire ukers fengsling, sier politijurist Ann Iren Svanes Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt til NRK Det blir dermed ikke rettsmøte..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mann tiltalt for tre drapsforsøk

En 32 år gammel mann er tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Oslo sentrum i 2012. To menn ble skutt, mens en tredje mann ble knivstukket. Alle tre overlevde.

P4 - 1 time siden

Redd Barna frykter Frps kravliste

Redd Barna frykter en strengere innvandringspolitikk når Frp nå skal levere en kravliste til statsministeren. Det sier Birgitte Lange i Redd Barna. Mandag vil Siv Jensen levere kravene til statsminister Erna Solberg, som en kompensasjon for at regjeringen besluttet å hente hjem en IS-siktet kvinne, noe partiet er imot.

P4 - 1 time siden

Omkom i arbeidsulykke

En person omkom i en arbeidsulykke i Sirdal kommune i Agder sent i går kveld. Personen var bekreftet omkommet innen politiet kom fram til stedet. Hendelsesforløpet er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Knivstukket i Oslo

En mann ble knivstukket i mageregionen i Brugata i Oslo i natt. Han er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang, men var ved bevissthet etter hendelsen. Politiet har pågrepet en gjerningsperson og har beslaglagt kniven.

P4 - 1 time siden

17 nye sars-tilfeller i Kina

Det er påvist 17 nye tilfeller med det sars-lignende lungeviruset i Kina. Tre av disse skal være alvorlig syke, opplyser kinesiske myndigheter. I følge myndigheten er nå tilsammen 62 mennesker smittet.

P4 - 8 timer siden

Minst 60 drept i rakettangrep

Minst 60 soldater er drept i et rakettangrep mot en militærbase i Jemen. Det melder lokale medier. Ifølge myndighetene i landet står den sjiamuslimske Houthi-bevegelsen bak angrepet.

P4 - 10 timer siden

Nordmenn i toppen for bruk og kast

Normenn er verstinger i bruk og kast. Norge har det femte høyeste materialforbruket i verden i følge bærekraftindeksen. Norge er rangert som nummer 157 av 163 land når det kommer til bærekraft, skriver ABC Nyheter.

P4 - 10 timer siden

200 skadet i demonstrasjon

Over 200 personer er skadet og flere av dem sendt til sykehus etter sammenstøt mellom demonstranter og politi i Beirut i Libanon. Det melder Røde Kors. Forsøkene på å danne en regjering i landet har ikke lykkes, og derfor er demonstrantene frustrerte.

P4 - 10 timer siden

Tatt med eksplosiver - risikrerer seks år fengsel

En 44 år gammel mann ble pågrepet i Karl Johan med falsk politiskilt og to bombelignende gjenstander i en ryggsekk. Politiet fant ytterligere en eksplosiv enhet i mannen hjem i tillegg til våpen og fyrverkerirør. Mannen risikerer seks år i fengsel for grov befatning med eksplosiver skriver ABC Nyheter.

P4 - 10 timer siden

Dale: -Ingenting feil med denne saken

-Det er ingenting feil med Frps moralske kompass. Det sier Frp-statsråd Jon Georg Dale, som nå går ut mot andre partier som har kritisert Frp for å ha sagt fra at de ikke ønsker å hente den IS-siktede kvinnen hjem til Norge. Dale er kjent som en av de mest regjeringslojale i Frp.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt