P4 > Nyheter

Lørdag, 15 August, 09:35

P4 - 13 mai 19 kl. 13:26

Samtykker ikke til fengsling

En mann som angivelig er leder i Oslo-gjengen Young Bloods samtykker ikke til varetektsfengsling.
Det opplyser politiet til VG.
Mannen fremstilles for fengsling nå klokken 14. Han er siktet for drapsforsøk og kidnapping..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Young Bloods, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samtykker, ikke, til, fengsling
NRK - 20 jan. 20 kl. 09:21

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet for drap i Hov i Søndre Land nekter straffskyld, men samtykker til varetektsfengsling. Det forteller mannens advokat, Frode Aabak, til NRK. Mannen samtykker til fengsling slik at politiet skal få klarhet i hendelsesforløpet..

P4 - 23 okt. 19 kl. 12:46

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet etter knivdrapet i Drammen i går kveld samtykker til fire ukers fengsling. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt til VG. Det blir derfor ikke rettsmøte.

NRK - 13 mai 19 kl. 13:59

Samtykker ikke til fengsling

Mannen som politiet anser som leder av Oslo-gjengen Young Bloods samtykker ikke til fengsling. Mannen i slutten av 20-årene er siktet for et drapsforsøk på Furuset i Oslo i 2012. Han ble pågrepet i Marokko og utlevert til Norge i helgen..

P4 - 28 nov. 19 kl. 06:07

Drapssiktet samtykker til fengsling

Den 30 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 50-årene på Jeløya i Moss samtykker til fengsling. Det opplyser forsvareren hans til TV2. Mannen vil bli framstilt for varetekt i dag eller i morgen.

P4 - 26 aug. 19 kl. 09:22

Samtykker til videre fengsling

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus samtykker til fortsatt varetektsfengsling. Det opplyser hans forsvarer Unni Fries til VG. Dermed går refengslingsmøtet i dag som såkalt kontorforretning, og Manshaus møter da ikke selv på møtet..

P4 - 08 mai 20 kl. 17:54

Terrorsiktet kvinne samtykker til fengsling

Den terrorsiktede kvinnen som ble hentet tilbake til Norge fra Syria i januar, samtykker til fire nye uker i varetekt. Det bekrefter kvinnens forsvarer, Nils Christian Nordhus, til NRK. 29-åringen er siktet for deltagelse i en terrororganisasjon..

NRK - 12 feb. 20 kl. 04:35

Samtykker til videre fengsling

Den terrorsiktede kvinnen som ble hentet fra Syria sammen med sine to små barn, samtykker til videre varetekt, opplyser forsvareren til NTB. 29-åringen ble varetektsfengslet for fire uker etter at hun ble brakt tilbake til Norge i januar..

P4 - 20 nov. 19 kl. 14:21

Samtykker til fengsling

Den 32 år gamle mannen som er siktet etter ambulansekapringen i Oslo i slutten av oktober samtykker til å varetektsfengsles videre i fire nye uker. Det opplyser forsvareren hans til Dagbladet. Mannen er siktet for drapsforsøk, befatning med våpen og oppbevaring av narkotika.

Aftenposten - 12 feb. 20 kl. 06:31

IS-siktet kvinne samtykker til videre fengsling

Den terrorsiktede kvinnen som ble hentet fra Syria sammen med sine to små barn, samtykker til videre varetekt, opplyser forsvareren til NTB..

P4 - 17 aug. 19 kl. 09:46

Samtykker til fengsling

Mannen i 30-årene som er siktet etter at en mann i 60-årene ble funnet død på Vinstra, samtykker til varetektsfengsling i fire uker. Den siktede er foreløpig ikke i form til å la seg avhøre av politiet, og det er ikke planlagt avhør i helgen, opplyser forsvareren hans til VG. Den 60 år gamle mannen kan ha vært et tilfeldig offer tror politiet, som har siktet mannen i 30-årene for kroppsskade med døden til følge..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Bryter samarbeid med Northug

Det norske sykkellaget Uno-X bryter samarbeidsavtalen de inngikk med Petter Northug i fjor høst. De har blant annet syklet med Northugs briller. Profflaget opplyser til Adresseavisen at de innser at Northug må konsentrere seg om andre ting og at avtalen vil bli avsluttet inne kort tid..

P4 - 15 minutter siden

Lærere mener smittevern er for dårlig

Flere lærere mener smittevernet ved norske skoler er for dårlig. De synes det er rart at smittevernreglene ellers i samfunnet ikke gjelder på skolene. Det er ingen 1-metersregel, og elevene skal fortsette med valgfag som vanlig, så de vil ha timer på tvers av klassene.

P4 - 15 minutter siden

Nesten 5000 bortvist

Nesten 5000 personer har blitt bortvist ved svenskegrensen siden mars. Over 2800 har blitt bortvist i Halden og Aremark og over 2000 på Svinesund. Politiet opplyser til Halden Arbeiderblad at de fleste hadde lovlige og normale formål med reisen til Norge, men at de ble bedt om å forlate landet av hensyn til folkehelsen..

P4 - 30 minutter siden

Ferdige med undersøkelser av Northugs bil

Politiet er ferdige med undersøkelsene av bilen til Petter Northug etter at han ble stoppet for råkjøring torsdag kveld. Northug ble målt til 168 kilometer i timen i 110-sonen, og politiet fant også narkotika i boligen hans. Northug har nå fått bilen tilbake, melder politiet til VG.

P4 - 1 time siden

Knivtrussel i Stavanger

Politiet rykket ut til meldinger om knivtrussel i Stavanger i natt. Etter 20 minutter hadde de pågrepet en 26 år gammel mann og funnet kniven. Det er ikke kjent om noen ble skadet..

P4 - 1 time siden

To knivskadet til legevakt

To personer ble sendt til legevakt med knivskader etter en voldshendelse om bord på en båt i Molde i natt. De er ikke alvorlig skadet, opplyser politiet, og begge ble i natt kjørt i arresten. Politiet etterforsker saken og ber vitner om å ta kontakt..

P4 - 1 time siden

Døde etter påkjørsel

En person døde etter å ha blitt påkjørt av toget ved Mariero i Stavanger i natt. Det opplyser politiet. De har opprettet sak og avhørt vitner og de pårørende er varslet..

P4 - 2 timer siden

Uvanlig mye festbråk

Det har vært uvanlig mye festbråk i Vest politidistrikt i natt. Politiet opplyser at de i natt fikk 50 henvendelser om festbråk i Bergen og omegn. Det var altfor mange til at de kunne rykke ut på alt.

P4 - 2 timer siden

Sæther: - Dette er bare trist for Northug

Petter Northug får mye å forklare seg om i tiden fremover. Det sier Dagbladets sportskommentator Esten O. Sæther.

P4 - 2 timer siden

- Ødelegger for andre når råd trosses

Ordføreren i Indre Østfold reagerer på at enkelte innbyggere har trosset reiserådene og dratt til Sverige for å handle. Indre Østfold iverksatte svært strenge tiltak for en uke siden for å stoppe det de kalte en ukontrollerbar smittespredning. Nå er situasjonen bedre, men ordfører Saxe Frøshaug sier til Dagbladet at de som ikke følger rådene som gis ødelegger for mange andre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt