NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 07:27

NRK - 22 Oct 18 kl. 04:58

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bymisjon, Svalbard, TV, Rogalandskommunen Bokn

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samlet, inn, 239, millioner, kroner
NRK - 03 Apr 19 kl. 00:23

Sanders har samlet inn 18 millioner

41 dager etter at Bernie Sanders lanserte seg selv som presidentkandidat har valgkampapparatet hans samlet inn over 18 millioner dollar. Senatoren fra Vermont er ventet å samle inn mest kampanjekroner av alle de demokratiske presidentkandidatene..

VG - 05 Jan 20 kl. 03:05

Har samlet inn over 175 millioner til brannvesenet

På to døgn har innsamlingsaksjonen til den australske komikeren, Celeste Barber, samlet inn over 175 millioner kroner til brannvesenet i New South Wales..

P4 - 13 Jan 20 kl. 07:37

Samler inn millioner på Facebook

Kreftforeningen samlet inn 22 millioner kroner på innsamlinger på Facebook i fjor. Foreningen er blant organisasjonene som samlet inne mest på private innsamlingsaksjoner på det sosiale mediet, skriver Vårt Land. I 2017 fikk Kreftforeningen inn to millioner kroner på Facebook, så innsamlede midler er tidoblet på to år.

NRK - 28 Nov 18 kl. 05:24

Samlet inn 5,6 millioner til Ford

En GoFundMe-side har samlet inn 650.000 dollar, rundt 5,6 millioner kroner til Christine Blasey Ford som anklaget høyesterettsdommer Brett Kavanaugh for voldtektsforsøk. Da innsamlingen ble opprettet var målet 150.

Aftenposten - 18 Apr 19 kl. 21:06

Facebook samlet data om 1,5 millioner brukere

Facebook har de siste tre årene samlet inn epostadressene til 1,5 millioner nye brukere, uten først å innhente samtykke..

P4 - 02 Jan 20 kl. 17:33

Sanders samlet inn millioner

Bernie Sanders samlet inn mest av demokratenes presidentkandidater i valgkampstøtte i siste kvartal av 2019. Sanders og hans team har i løpet av oktober, november og desember fått inn 34,5 millioner dollar. 78 år gamle Sanders er den eldste Demokraten som ønsker å bli Donald Trumps utfordrer ved valget til høsten..

NRK - 19 Sep 19 kl. 10:19

Bensin- og dieselsalget faller

Samlet salg av petroleumsprodukter her i landet endte på 722 millioner liter i august- en nedgang på 3 prosent fra i fjor, melder NTB. Tall fra SSB viser at samlet salg av bensin og diesel til biler hittil i år har falt med rundt 116 millioner liter..

Hegnar.no - 24 Aug 19 kl. 15:36

Regnskogfondet har samlet inn millioner i forbindelse med Amazonas-branner

Regnskogfondet har de siste dagene samlet inn 5,8 millioner kroner via Facebook i forbindelse med skogbrannene i Amazonas. Det opplyser organisasjonen til NTB..

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 13:12

Regnskogfondet har samlet inn millioner i forbindelse med Amazonas-branner

Regnskogfondet har de siste dagene samlet inn 5,5 millioner kroner via Facebook i forbindelse med skogbrannene i Amazonas..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 13:50

Politiet i Hongkong fryser millioner samlet inn til protestbevegelsen

Politiet i Hongkong fryser rundt 70 millioner Hongkong-dollar som er blitt samlet inn til støtte for protestbevegelsen. Grunnen er ifølge politiet hvitvasking..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

New Zealand: Første korona-tilfelle

New Zealand har registrert det første tilfellet av koronavirus. En person i 60-årene som nylig kom til landet fra Iran via Bali, har testet positivt på viruset, sier helsemyndighetene i landet. Personen ligger nå i isolat på et sykehus i Auckland..

NRK - 14 timer siden

Svenske kan ha smittet 40

En svenske som var smittet av det nye koronaviruset kan ha smittet et 40-talls personer i Göteborg. Den smittede er innlagt etter å ha testet positivt for det nye koronaviruset og nå jobbes det å kontakte folk som har hatt nærkontakt med mannen..

NRK - 30 minutter siden

Ber regjeringen om viruskriseplan

Reiselivsnæringen er bekymret for konsekvensene av utbruddet av koronaviruset og ber regjeringen om å lage en kriseplan for næringen, skriver NTB. Dersom utbruddet treffer Norge i høysesongen vil det få fatale konsekvenser, mener Virke Reiseliv..

NRK - 30 minutter siden

Maktkritiker pågrepet i Hongkong

Mediemogulen Jimmy Lai, kjent som profilert kritiker av det kinesiske styret i Hongkong, er pågrepet. Lai ble pågrepet sammen med to andre demokratiaktivister, melder Reuters. De er siktet for å ha deltatt i en ulovlig demonstrasjon i august i fjor..

NRK - 45 minutter siden

USA: 38 høyreekstreme drap i 2019

Høyreekstreme sto bak 38 av 42 drap begått av ekstremister i USA i fjor. Det kommer fram i organisasjonen Anti-Defamation Leagues (ADL) årlige rapport «Murder and Extremism in the United States». Kun én hendelsene var uten høyreekstrem tilknytning..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i New Delhi

Antall døde etter de siste dagenes sammenstøt mellom hinduer og muslimer i Indias hovedstad New Delhi er nå oppe i 38. Det motstandere og tilhengere av en omstridt ny statsborgerskapslov som har støtt sammen..

NRK - 2 timer siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 2 timer siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 3 timer siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 4 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt