NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 23:59

NRK - 22 Oct 18 kl. 04:58

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bymisjon, Svalbard, TV, Rogalandskommunen Bokn

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samlet, inn, 239, millioner, kroner
VG - 09 Sep 18 kl. 11:55

Ransaket hjemmet til kjærestepar som samlet inn 3,4 millioner til hjemløs mann - pengene er borte

Kjæresteparet Kate McClure og Mark D’Amico samlet inn nærmere 3,4 millioner kroner til Johnny Bobbitt jr. etter at han brukte sine siste penger på bensin til dem. Nå er hjemmet deres gjennomsøkt..

Hegnar.no - 22 Oct 18 kl. 06:10

TV-aksjonen har samlet inn 239 millioner

Ved midnatt natt til mandag hadde årets TV-aksjon på NRK fått inn 239 millioner kroner. I beløp per innbygger ligger nå Rogaland best an..

Dagbladet - 22 Oct 18 kl. 07:27

TV-aksjonen samlet inn over 239 millioner

Ved midnatt natt til mandag hadde årets TV-aksjon på NRK fått inn 239 millioner kroner. Svalbard var kommunen som ga mest per innbygger..

Aftenposten - 22 Oct 18 kl. 00:29

TV-aksjonen har samlet inn 239 millioner

Ved midnatt natt til mandag hadde årets TV-aksjon på NRK fått inn 239 millioner kroner. I beløp pr. innbygger ligger nå Rogaland best an..

NRK - 25 Oct 18 kl. 21:48

Millionbot til Facebook

Britiske myndigheter har ilagt Facebook en bot på 5,7 millioner kroner for manglende beskyttelse av brukernes personvern. Mellom 2007 og 2014 samlet Cambridge Analytica inn personlige opplysninger om millioner av brukere, uten at de visste det..

Hegnar.no - 19 Oct 18 kl. 21:14

Tørkerammede bønder har fått flere millioner

Så langt er 1.700 søknader om avlingsskadeerstatning til bønder behandlet – med en samlet utbetaling på 188 millioner kroner. Det har kommet 7.

VG - 18 Sep 18 kl. 20:52

Har samlet inn én million kroner til Ulrikke (26) etter at hun mistet samboeren og barnas far i ulykke

I august mistet Lars Nikolas Kuhmunen livet i mikroflyulykken på Nordland. Nå har venninnene samlet inn én millioner kroner til henne og barna slik at de får boligdrømmen oppfylt..

VG - 05 Sep 18 kl. 03:48

Samlet inn 3,4 millioner til hjemløs mann – nå skal pengene være borte

Hjemløse Johnny Bobbitt Jr. kjøpte bensin for en kvinne som hadde gått tom på motorveien i Philadelphia. Til gjengjeld samlet hun og kjæresten inn 400.

Dagbladet - 31 Aug 18 kl. 21:19

Samlet inn millioner til hjemløs - beholdt det selv

Det så ut til å gå så bra for hjemløse Johnny Bobbitt. Så snudde alt..

Hegnar.no - 22 Jun 18 kl. 13:27

TTS med nye kontrakter

TTS har mottatt to nye kontrakter for en samlet verdi på 39 millioner kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Stortinget krever svar om fregatt

Flere stortingspolitikere krever mer åpenhet rundt det som skjedde da fregatten KNM «Helge Ingstad» havarerte Martin Kolberg (Ap) mener det framstår som uforståelig hvordan fregatt-kollisjonen kunne skje..

NRK - 15 minutter siden

Kvinne risikerer 6 år for voldtekt

Akter ber om at en kvinne fra Sør-Hedmark som er tiltalt for vold og grov voldtekt mot en mann i 30-årene, blir dømt til 6 år i fengsel. To menn som er tiltalt for medvirkning bør straffes med fem måneder og tre års fengsel..

NRK - 15 minutter siden

Sjekker om lockout truer helse

Helsetilsynet skal undersøke om den varslede lockouten mot 500 sykepleiere, vil innebære en fare for folks helse. Svaret kan gjøre at myndighetene stopper sykepleierstreiken før den utvides neste uke..

NRK - 10 minutter siden

Varme holder Trollstigen åpen

Rekordvarmen i november fører til at turistattraksjoner som pleier være vinterstengte kan holde åpent. – Det har aldri tidligere skjedd at Trollstigen er åpnet igjen i november, seier Hilde Gråberg Bakke, reiselivssjef i Rauma..

NRK - 11 timer siden

Kopseng tiltalt for to voldtekter

Voldtektsdømte Julio Kopseng må neste uke stille i Oslo tingrett tiltalt for ytterligere to voldtekter mot to kvinner. Det var VG som først omtalte saken. Kopseng nekter straffskyld og ville ikke godta en påtaleunnlatelse..

NRK - 15 minutter siden

Ber om 6 år for kvinne for voldtekt

Akter ber om at en kvinne fra Sør-Hedmark som er tiltalt for vold og grov voldtekt mot en mann i 30-årene, blir dømt til 6 år i fengsel. To menn som er tiltaklt for medvirkning bør straffes med fem måneder og tre års fengsel..

NRK - 30 minutter siden

Slagsmål i parlamentet på Sri Lanka

Flere politikere ble skadet da det brøt ut slagsmål i nasjonalforsamlingen på Sri Lanka, og en representant måtte fraktes til sykehus. Bråket oppsto etter uenighet om et mistillitsforslag mot statsminister Mahinda Rajapaksa..

NRK - 30 minutter siden

Løy om atombomber i 30 år

President Edoard Fritch i Fransk Polynesia har etter 30 års benektelser innrømmet at atomprøvesprengningene som foregikk på ved Mururoa-atollen til 1996, var helseskadelige. Jeg innrømmer at vi løy, sier han. 147 atombomber ble spreng i området..

NRK - 1 time siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - 14 timer siden

42 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt