NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 00:29

NRK - 14 Aug 19 kl. 03:36

Samlet inn 130.000 til moskeheltene

660 givere har så langt donert over 134.000 kroner til mennene som stoppet Philip Manshaus, da han tok seg inn i moskeen Al-Noor Islamic Centre. Målet med innsamlingen på Spleis er å sende Mohamed Rafiq og Mohamed Iqbal på pilegrimsreise til Mekka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Philip Manshaus, Al-Noor Islamic Centre, Spleis, Mohamed Rafiq, Mohamed Iqbal, Mekka

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samlet, inn, 130.000, til, moskeheltene
NRK - 04 Jul 19 kl. 10:47

Tusk: EU må stå samlet

President for Det europeiske råd, Donald Tusk, sier EU må stå samlet for å fungere som en motvekt til globale stormakter..

Klartale - 06 Jun 19 kl. 10:27

Mektige ledere samlet seg

Her er flere av Vestens ledere samlet. De mintes D-dagen..

Hegnar.no - 19 Apr 19 kl. 07:41

Samlet data om 1,5 millioner brukere

Facebook har samlet inn data uten samtykke..

NRK - 19 Apr 19 kl. 05:25

Russebråk flere steder i landet

En russ i Oslo ble i 3-tiden utsatt for vold på Esso Alnabru, der ti russebusser var samlet. Politiet i Innlandet fikk 18 klager om bråk på en drøy time. Støy var det også i Sandnes i Rogaland, der 20-25 russebusser var samlet..

NRK - 31 Aug 19 kl. 14:10

Samlet inn penger til familien

På få dager har pengene strømmet inn fra folk over hele landet etter den tragiske ulykken i Lofoten. Så langt er det samlet inn over 160 000 kroner. Tre personer er døde etter at en bil havnet i sjøen i Svolvær for en uke siden..

Klartale - 14 Aug 19 kl. 08:12

Har samlet inn over 130.000 kroner til heltene

Folk vil at heltene etter moské-saken skal få gjort en pilgrimsreise til Mekka. Til nå er det samlet inn 130.000 kroner..

Aftenposten - 12 May 19 kl. 17:20

Norske surfere samlet seg i protest mot Equinor foran Operaen

En kjendismilliardær, en dronning og en samlet surfeelite er blant dem som protesterer mot norsk oljeboring i Australia: – Den planlagte oljeletingen oppleves som galskap..

P4 - 03 Sep 19 kl. 16:24

Parlamentet samlet etter

Medlemmene av det britiske Parlamentet er nå i ettermiddag igjen samlet etter sommerferien. De skal nå diskutere brexit. Statsminster Boris Johnson vil sende parlamentarikerne hjem allerede neste uke, for å hindre at de stopper brexitplanen hans..

NRK - 05 Aug 19 kl. 04:46

Samlet seg for å minnes Ohio-ofre

Søndag kveld lokal tid samlet flere hundre mennesker seg for å minnes de ni som mistet livet i lørdagens masseskyting i Dayton i Ohio. Guvernør Mike DeWine talte, men ble avbrutt av folkemengden som ropte: «Gjør noe!», skriver CBS news..

VG - 01 Sep 19 kl. 15:47

«Høstsprell»-sjefen: – Kan ikke forestille seg å havne i en sånn situasjon

ALTA (VG) Ledelse og frivillige i Høstsprell har vært samlet i sorgen i natt. Søndag formiddag var alle som jobbet med festivalen samlet i en minneseremoni ved festivalområdet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 30 minutter siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 1 time siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 1 time siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 1 time siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 2 timer siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 3 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.

NRK - 2 timer siden

Spent før dom i India

Indiske styresmakter skjerpar tryggingstiltaka før høgsteretten i landet skal avgjere ei religiøs konflikt mellom hinduar og muslimar nord i landet. Det er blant anna innført forbod mot fyrverkeri og dronar før avgjerda..

NRK - 2 timer siden

Streik på lastebilfabrikkar i USA

Rundt 3.500 tilsette ved tre lastebilfabrikkar i USA har gått ut i streik for første gong på fleire tiår. Fagforeininga United Automobile Workers seier til nyheitsbyrået AP at dei blant anna krev betre lønn og pensjon og tryggare jobbar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt