NRK > Nyheter

Torsdag, 02 Juli, 17:07

NRK - 14 aug. 19 kl. 03:36

Samlet inn 130.000 til moskeheltene

660 givere har så langt donert over 134.000 kroner til mennene som stoppet Philip Manshaus, da han tok seg inn i moskeen Al-Noor Islamic Centre. Målet med innsamlingen på Spleis er å sende Mohamed Rafiq og Mohamed Iqbal på pilegrimsreise til Mekka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Philip Manshaus, Al-Noor Islamic Centre, Spleis, Mohamed Rafiq, Mohamed Iqbal, Mekka

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samlet, inn, 130.000, til, moskeheltene
NRK - 21 mai 20 kl. 20:20

Store folkemengder samlet på Hell

Rundt 200-300 biler var samlet på parkeringsplassen til Hellsenteret i Stjørdal i Trøndelag torsdag kveld. Mange flere enn maksgrensen på 50 personer var samlet. Kommunen samarbeider med politi og festivalledelsen for å avslutte arrangementet..

NRK - 29 feb. 20 kl. 13:26

Samlet 75.000 kroner til Jan Teigen

Tidligere denne uken ble det kjent at Jahn Teigen ikke blir gravlagt på statens bekostning. Nå har hundrevis av fans samlet inn penger til begravelsen. Lørdag ettermiddag hadde nærmere 400 mennesker samlet inn nok til å nå målet på 75.

Dagbladet - 11 jan. 20 kl. 15:27

- Overveldet av sorg

Familien til 21-åringen som er skutt og drept på Prinsdal i Oslo samlet samlet seg i dag til minnestund..

Dagbladet - 05 juni 20 kl. 15:36

Hundrevis samlet mot politivold

Ungdom med plakater som roper slagord har samlet seg utenfor USAs ambassade fredag ettermiddag. Et 30-talls politifolk er på stedet..

P4 - 20 des. 19 kl. 12:04

100.000 samlet inn - Stålsett vil betale selv

100.000 kroner er samlet inn fra flere hundre givere for å dekke boten som den pensjonerte biskopen Gunnar Stålsett fikk i retten i går. Til NRK sier Stålsett at engasjementet er flott, men at han ønsker å betale boten på 10.

P4 - 21 mai 20 kl. 20:32

Store folkemengder samlet på Hell

Rundt 200-300 biler var samlet på parkeringsplassen til Hellsenteret i Stjørdal i Trøndelag i kveld. I tillegg var mange personer samlet rundt omkring, mange flere enn maksgrensen på 50 personer. Kommunen samarbeider med politi og festivalledelsen for å få folk til å dra hjem.

NRK - 04 juli 19 kl. 10:47

Tusk: EU må stå samlet

President for Det europeiske råd, Donald Tusk, sier EU må stå samlet for å fungere som en motvekt til globale stormakter..

Hegnar.no - 19 april 19 kl. 07:41

Samlet data om 1,5 millioner brukere

Facebook har samlet inn data uten samtykke..

Klartale - 06 juni 19 kl. 10:27

Mektige ledere samlet seg

Her er flere av Vestens ledere samlet. De mintes D-dagen..

Aftenposten - 18 juni 20 kl. 11:05

Hundrevis samlet seg på ulykkesstedet i Bergen

Flere hundre personer var samlet på ulykkesstedet i Steinsvikvegen ved midnatt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 timer siden

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - 13 timer siden

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - 13 timer siden

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - 12 timer siden

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 12 timer siden

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - 11 timer siden

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - 11 timer siden

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - 11 timer siden

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - 10 timer siden

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - 10 timer siden

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt