NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:42

NRK - 12 Jan 19 kl. 10:21

Samlet inn én million etter drap

Nærmere en million kroner er samlet inn til de tre barna som mistet mora si natt til 1. nyttårsdag i Haugesund. Mora ble funnet knivdrept, og faren sitter varetektsfengslet, sikta for drapet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haugesund

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samlet, inn, én, million, etter, drap
NRK - 20 Oct 18 kl. 16:08

En halv million demonstrerer

I London har over en halv million personer samlet seg for å protestere mot at Storbritannia trekker seg ut av EU neste år, melder The Guardian. Demonstrantene krever en ny folkeavstemning..

NRK - 06 Nov 18 kl. 07:59

Samlet inn over en halv million

I Buskerud har russ hengt seg på innsamlingsaksjon på Instagram til inntekt for Kreftforeningen. Det var russ i Rogaland som startet Instagram-aksjonen tidligere i høst. Etter at den spredte seg er det samlet inn over 600.

NRK - 06 Nov 18 kl. 07:59

Samlet inn en halv million

I Buskerud har russ hengt seg på innsamlingsaksjon på Instagram til inntekt for Kreftforeningen. Det var russ i Rogaland som startet Instagram-aksjonen tidligere i høst. Etter at den spredte seg er det samlet inn over 600.

VG - 18 Sep 18 kl. 20:52

Har samlet inn én million kroner til Ulrikke (26) etter at hun mistet samboeren og barnas far i ulykke

I august mistet Lars Nikolas Kuhmunen livet i mikroflyulykken på Nordland. Nå har venninnene samlet inn én millioner kroner til henne og barna slik at de får boligdrømmen oppfylt..

NRK - 11 Jan 19 kl. 09:49

Vil ta inn over 1 million migrantar

Canada har planar om å ta imot over 1 million innvandrarar og flyktningar dei neste tre åra, skriv CNN. Det utgjer nærare 1 prosent av befolkninga i landet kvart år..

NRK - 29 Oct 18 kl. 15:17

Muslimer samlet inn penger til ofre

Lederen for Islamisk senter i Pittsburgh kunne i dag fortelle at det muslimske miljøet i byen har samlet inn mer enn 70.000 dollar til ofrene for synagoge-skytingen og deres familier. Det skriver NBC ..

NRK - 20 Nov 18 kl. 21:50

Får en million for sitt talent

Sangeren Caroline Wettergreen (32) får Equinors talentstipend for klassiske musikere i 2018. Stipendet, som er på en million kroner, skal være en døråpner for unge norske musikere som ønsker en internasjonal karriere..

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 19:11

Samlet inn bompengebot på én time

Mannen som sammen med andre bompengedemonstranter tok seg inn i bystyremøtet i Stavanger, har godtatt boten han fikk. Støttespillere har samlet inn pengene..

NRK - 15 Sep 18 kl. 18:28

Fem døde – én million uten strøm

Minst fem personer er døde, og én million er uten strøm som følge av uværet «Florence» som har rammet fem delstater i det sørøstlige USA, melder Washington Post..

NRK - 23 Oct 18 kl. 12:31

BMW tilbakekaller 1 million biler

Den tyske bilprodusenten BMW tilbakekaller mer enn én million biler på grunn av problemer med eksosanlegget som "i ekstreme tilfeller kan føre til brann". Selskapet sier de har tatt kontakt med bilselgere, som oppfordres til å kontakte bileierne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Google får gigantbot

Det franske datatilsynet gir Google ei bot på 50 millionar euro for brot på EUs nye personvernreglar, GDPR. Tilsynet meiner Google ikkje har gjort reglane for samtykke og personleg integrering tydeleg og lett nok..

NRK - 3 minutter siden

Ingen klare funn

Dagens søk etter den siste omkomne i Tamokdalen er avsluttet. Recco-søket med helikopter ga åtte markeringer. Disse markeringene vil bli sammenstilt med annen informasjon, for å se om det er noen som skal sjekkes grundigere, sier politiet på Twitter..

NRK - 3 minutter siden

Politiet etterforsker arbeidsulykke

Politiet skal etterforske arbeidsulykken i Arendal før helgen, der en arbeider falt ned fra et stillas i 4.etasje på et bygg som er under oppføring. Arbeidstilsynet er koblet inn i saken.

NRK - 15 minutter siden

Pengefondet justerer ned utsiktene

Det internasjonale pengefondet meiner dei økonomiske utsiktene har svekka seg sidan oktober, og justerer ned vekstprognosane med 0,2 prosentpoeng for 2019, og 0,1 for 2020. Handelskrig og brexit har verka inn, og dei åtvarar mot brexit utan avtale..

NRK - 15 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 15 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 30 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 45 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt