NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:55

NRK - 12 Jan 19 kl. 10:21

Samlet inn én million etter drap

Nærmere en million kroner er samlet inn til de tre barna som mistet mora si natt til 1. nyttårsdag i Haugesund. Mora ble funnet knivdrept, og faren sitter varetektsfengslet, sikta for drapet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haugesund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samlet, inn, én, million, etter, drap
Dagbladet - 07 Mar 19 kl. 09:49

Har samlet inn én million kroner til Jemtland-sønnene

Det er samlet inn én million kroner til Jemtland-parets to sønner..

NRK - 20 Oct 18 kl. 16:08

En halv million demonstrerer

I London har over en halv million personer samlet seg for å protestere mot at Storbritannia trekker seg ut av EU neste år, melder The Guardian. Demonstrantene krever en ny folkeavstemning..

NRK - 06 Nov 18 kl. 07:59

Samlet inn en halv million

I Buskerud har russ hengt seg på innsamlingsaksjon på Instagram til inntekt for Kreftforeningen. Det var russ i Rogaland som startet Instagram-aksjonen tidligere i høst. Etter at den spredte seg er det samlet inn over 600.

NRK - 06 Nov 18 kl. 07:59

Samlet inn over en halv million

I Buskerud har russ hengt seg på innsamlingsaksjon på Instagram til inntekt for Kreftforeningen. Det var russ i Rogaland som startet Instagram-aksjonen tidligere i høst. Etter at den spredte seg er det samlet inn over 600.

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 10:28

Samlet inn én million kroner til de etterlatte barna

På kort tid ble moren deres drept, huset brant ned og far ble varetektsfengslet..

VG - 18 Sep 18 kl. 20:52

Har samlet inn én million kroner til Ulrikke (26) etter at hun mistet samboeren og barnas far i ulykke

I august mistet Lars Nikolas Kuhmunen livet i mikroflyulykken på Nordland. Nå har venninnene samlet inn én millioner kroner til henne og barna slik at de får boligdrømmen oppfylt..

NRK - 03 Feb 19 kl. 09:02

Stjal sykler for en halv million

To personer fra Litauen er tiltalt for å ha stjålet dyre sykler i Oslo og Bærum, melder Dagbladet. Det skal være snakk om 25 sykler med en samlet verdi på opp mot 500 000 kroner, ifølge tiltalen..

NRK - 11 Jan 19 kl. 09:49

Vil ta inn over 1 million migrantar

Canada har planar om å ta imot over 1 million innvandrarar og flyktningar dei neste tre åra, skriv CNN. Det utgjer nærare 1 prosent av befolkninga i landet kvart år..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 18:00

Vi trenger et samlet barne- og ungdomssykehus! | Terje Rootwelt

Et samlet fagmiljø ønsker flere fødsler til Rikshospitalet..

NRK - 29 Oct 18 kl. 15:17

Muslimer samlet inn penger til ofre

Lederen for Islamisk senter i Pittsburgh kunne i dag fortelle at det muslimske miljøet i byen har samlet inn mer enn 70.000 dollar til ofrene for synagoge-skytingen og deres familier. Det skriver NBC ..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump truer med etterspill

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, er en full frifinnelse av ham. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 5 minutter siden

Mistenkelig gjenstand var ufarlig

Politiets bombegruppe melder at den mistenkelige gjenstanden som ble funnet ved Slottsparken i Oslo søndag, var ufarlig..

NRK - 6 timer siden

Sjøfartsdirektoratet skal om bord

Sjøfartsdirektoratet skal mandag om bord i cruiseskipet «Viking Sky» sammen med sikkerhetsklassifiseringsselskapet Lloyds som skal skal undersøk skipet for å finne ut hva som gikk galt da det fikk maskinhavari på Hustadvika lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Trump: – Full frifinnelse

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, viser at det ikke var noe slikt samarbeid. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 30 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 1 time siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt