NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:32

NRK - 12 Jan 19 kl. 10:21

Samlet inn én million etter drap

Nærmere en million kroner er samlet inn til de tre barna som mistet mora si natt til 1. nyttårsdag i Haugesund. Mora ble funnet knivdrept, og faren sitter varetektsfengslet, sikta for drapet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haugesund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samlet, inn, én, million, etter, drap
Dagbladet - 07 Mar 19 kl. 09:49

Har samlet inn én million kroner til Jemtland-sønnene

Det er samlet inn én million kroner til Jemtland-parets to sønner..

NRK - 20 Oct 18 kl. 16:08

En halv million demonstrerer

I London har over en halv million personer samlet seg for å protestere mot at Storbritannia trekker seg ut av EU neste år, melder The Guardian. Demonstrantene krever en ny folkeavstemning..

NRK - 06 Nov 18 kl. 07:59

Samlet inn en halv million

I Buskerud har russ hengt seg på innsamlingsaksjon på Instagram til inntekt for Kreftforeningen. Det var russ i Rogaland som startet Instagram-aksjonen tidligere i høst. Etter at den spredte seg er det samlet inn over 600.

NRK - 06 Nov 18 kl. 07:59

Samlet inn over en halv million

I Buskerud har russ hengt seg på innsamlingsaksjon på Instagram til inntekt for Kreftforeningen. Det var russ i Rogaland som startet Instagram-aksjonen tidligere i høst. Etter at den spredte seg er det samlet inn over 600.

NRK - 12 Apr 19 kl. 15:52

Kirkens Nødhjelp samlet inn 32 mill

I løpet av årets fasteaksjon samlet Kirkens Nødhjelp inn 32 millioner kroner - en halv million mer enn i fjor. Generalsekretær Dagfinn Høybråten sier støtten er avgjørende for arbeidet deres..

Hegnar.no - 02 Jun 19 kl. 09:59

Samlet inn over én million kroner - nå er det slutt

Lignende kampanjer ikke er planlagt..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 10:28

Samlet inn én million kroner til de etterlatte barna

På kort tid ble moren deres drept, huset brant ned og far ble varetektsfengslet..

VG - 18 Sep 18 kl. 20:52

Har samlet inn én million kroner til Ulrikke (26) etter at hun mistet samboeren og barnas far i ulykke

I august mistet Lars Nikolas Kuhmunen livet i mikroflyulykken på Nordland. Nå har venninnene samlet inn én millioner kroner til henne og barna slik at de får boligdrømmen oppfylt..

NRK - 29 Mar 19 kl. 17:57

Stor demonstrasjon mot Bouteflika

Flere mektige menn i Algerie har denne uka krevd president Abdelaziz Bouteflikas avgang. Over en million mennesker samlet seg fredag for demonstrasjoner mot regjeringen i Algerie, melder NTB..

NRK - 03 Feb 19 kl. 09:02

Stjal sykler for en halv million

To personer fra Litauen er tiltalt for å ha stjålet dyre sykler i Oslo og Bærum, melder Dagbladet. Det skal være snakk om 25 sykler med en samlet verdi på opp mot 500 000 kroner, ifølge tiltalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 45 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 45 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt