NRK > Nyheter

Friday, 13 December, 01:10

NRK - 12 Nov 19 kl. 14:40

Samde om nytt regjeringssamarbeid

Det spanske venstrepartiet Podemos er samde om å forme ei koalisjonsregjering med det sosialdemokratiske partiet PSOE. Det melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Podemos, PSOE, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samdeom , nytt, regjeringssamarbeid
NRK - 17 Oct 19 kl. 11:46

Samde om brexitavtale

EUs brexitforhandlar Michel Barnier held pressekonferanse etter at det vart kjent at EU og Storbritannia er blitt samde om ei brexitavtale..

NRK - 28 Oct 19 kl. 10:27

Samde om å utsette brexit

EU har blitt samde om å utsette brexit inntil tre månadar, altså 31. januar. Det melder EU-president Donald Tusk på Twitter.

NRK - 29 Oct 19 kl. 07:33

Vedum avviser samarbeid med MDG

Senterparti-leiar Trygve Slagsvold Vedum seier det er uaktuelt å inngå eit regjeringssamarbeid med Miljøpartiet Dei Grøne i 2021. Vedum har tidlegare sagt at han ønsker eit regjeringssamarbeid med Arbeidarpartiet..

P4 - 29 Oct 19 kl. 05:40

Vedum utelukker MDG-samarbeid

SenterpartilederTrygve Slagsvold Vedum sier det er uaktuelt å inngå et regjeringssamarbeid med Miljøpartiet De Grønne i 2021. Vedum har tidligere sagt at han vil ha regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet - som igjen har tatt til orde for at det kan være aktuelt å samarbeide med MDG. Vedum sier til Dagbladet at samarbeid med miljøpartiet kan utelukkes..

P4 - 12 Sep 19 kl. 06:25

Utelukker ikke regjeringssamarbeid mellom Ap og MDG i 2021

Fagforbundet utelukker ikke regjeringssamarbeid mellom Arbeiderpartiet og MDG i 2021. Leder Mette Nord i Fagforbundet sier til Dagbladet at det viktigste er å få på plass politikken. Nord sitter også i Aps sentralstyre.

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 08:53

- Uaktuelt å snakke om regjeringssamarbeid med MDG nå

Ap-nestleder Hadia Tajik gir MDG en kald skulder. Hun sier til Dagsavisen at det mest naturlige er å styre med Senterpartiet og SV om to år..

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 14:38

– En tulledebatt

Debatten om regjeringssamarbeid med MDG er et Oslo-fenomen og en ikke-debatt i Arbeiderpartiet i Trøndelag, sier Tore O. Sandvik. Han mener Ap må bygge videre på et realistisk regjeringsalternativ med Sp og SV..

NRK - 24 Nov 19 kl. 20:51

Straumsparande kan bli taparar

Dei som sparer på straumen kan bli taparane dersom NVE innfører effekttariffar. Det viser ein ny rapport frå Ny analyse. Effektariffar fører til at nettleiga blir dyrare når fleire brukar straumnettet samstundes.

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 17:16

Avviser ikke MDG i regjering

Fagforbundet utelukker ikke regjeringssamarbeid mellom Ap og MDG. Handel og Kontor mener det er uklokt å kategorisk avfeie MDG som samarbeidsparti. Kampen om Ap's nye kurs er i gang..

NRK - 17 Oct 19 kl. 11:37

Brexitavtale med EU er klar

Storbritannia og EU er blitt samde om ei brexitavtale, melder Reuters. Europakommisjonens president Jean-Claude Juncker skriv på Twitter at det er ei rettferdig og balansert avtale for både EU og Storbritannia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Pundet styrket seg

Markedet reagerte positivt og pundet ble styrket da valgdagsmålingene pekte mot en klar konservativ-seier i det britiske valget..

NRK - 30 minutter siden

Fornøyd med tydelig resultat

Frankrike synes det er bra at det ligger an til et tydelig flertall i Storbritannia. – Dersom valgdagsmålingen blir bekreftet, vil det innebære et klart flertall, noe Storbritannia har manglet i flere år, sier europaminister Amelie de Montchalin..

NRK - 1 time siden

Vil ikke ta seieren på forskudd

Utenriksminister Dominic Raab sier det ser ut til at behovet for å avslutte usikkerheten har vunnet gjennom.Dominic Raab sier til BBC at han ikke vil ta seieren til De konservative på forskudd. På en valgdagsmåling får partiet et klart flertall..

NRK - 1 time siden

Trapper ned søket etter norsk gutt

Islandske letemannskaper leter fortsatt etter en norsk gutt som forsvant i ei elv nord i landet onsdag. Natt til fredag trappes søket ned på grunn av været. Gutten skal ha blitt tatt av en bølge og forsvant ut i elva Núpá, skriver kringkasteren RUV..

NRK - 1 time siden

Sturgeon: Dystert for landet

SNP-leder Nicola Sturgeon sier det bra for partiet, men at situasjonen for landet vil være dyster dersom valgresultatet blir som valgdagsmålingen viser. SNP er tilhenger av fortsatt EU-medlemskap..

NRK - 1 time siden

Leter etter norsk gutt i elv

Islandske letemannskaper leter fortsatt etter en norsk gutt som forsvant i ei elv nord i landet onsdag. Natt til fredag trappes søket ned på grunn av været. Gutten skal ha blitt tatt av en bølge og forsvant ut i elva Núpá, skriver kringkasteren RUV..

NRK - 1 time siden

Seks døde kropper henter ut

Myndighetene på New Zealand har hentet ut kroppene til seks døde fra vulkanøya White Island etter vulkanutbruddet mandag. Det melder nyhetsbyrået AFP. To andre personer er savnet, men de antas å være omkommet..

NRK - 1 time siden

Tre Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av Babcocks ambulansefly er reparert og ble satt inn i tjeneste igjen torsdag kveld, opplyser Babcock til iTromsø. Fire av Babcocks ambulansefly har vært ute av drift siden fredag på grunn av teknisk feil..

NRK - 2 timer siden

Johnson ligger an til å vinne

Statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia og får rent flertall, ifølge BBCs valgdagsmåling. De konservative ligger an til å få et overveldene flertall med 368 seter, Labour får 191 seter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt