NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:52

NRK - 12 nov. 19 kl. 14:40

Samde om nytt regjeringssamarbeid

Det spanske venstrepartiet Podemos er samde om å forme ei koalisjonsregjering med det sosialdemokratiske partiet PSOE. Det melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Podemos, PSOE, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samdeom , nytt, regjeringssamarbeid
P4 - 22 juni 20 kl. 05:53

Tviler på nytt Venstre-samarbeid

Etter at Venstre-nestleder Terje Breivik i helgen ba partiet si nei til et fremtidig regjeringssamarbeid med Fremskrittspartiet, tyder alt på at avvisningen er gjensidig. Frp-leder Siv Jensen sier til NTB at hun blir veldig overrasket hvis Frps landsstyre vil anbefale et fornyet regjeringssamarbeid med Venstre. – Vi har erkjent for lengst at avstanden mellom oss er for stor, sier hun..

NRK - 17 okt. 19 kl. 11:46

Samde om brexitavtale

EUs brexitforhandlar Michel Barnier held pressekonferanse etter at det vart kjent at EU og Storbritannia er blitt samde om ei brexitavtale..

NRK - 20 feb. 20 kl. 18:45

Samde om regjering i Sør-Sudan

Dei politiske rivalane Salva Kiir og Riek Machar er samde om å danne ei ny koalisjonsregjering i Sør-Sudan, etter ein krig som har kosta minst 380.000 menneskeliv. Sør-Sudan er verdas nyaste stat..

NRK - 29 okt. 19 kl. 07:33

Vedum avviser samarbeid med MDG

Senterparti-leiar Trygve Slagsvold Vedum seier det er uaktuelt å inngå eit regjeringssamarbeid med Miljøpartiet Dei Grøne i 2021. Vedum har tidlegare sagt at han ønsker eit regjeringssamarbeid med Arbeidarpartiet..

NRK - 28 okt. 19 kl. 10:27

Samde om å utsette brexit

EU har blitt samde om å utsette brexit inntil tre månadar, altså 31. januar. Det melder EU-president Donald Tusk på Twitter.

E24 - 23 jan. 20 kl. 06:07

Frp-topper åpner for regjeringssamarbeid med Sp

Flere topper i Fremskrittspartiet vil lokke Senterpartiet over i et framtidig borgerlig regjeringssamarbeid. – Uaktuelt, svarer Sp..

NRK - 17 juni 20 kl. 10:16

Samde om å løyse grensekonflikt

Kina og India er samde om å løyse grensekonflikten mellom dei to landa, dagen etter at den mest valdelege samanstøyten mellom styrkane deira på fleire tiår. Tysdag vart 20 indiske og truleg 40 kinesiske soldatar drepne eller såra i ein samanstøyt..

NRK - 05 mars 20 kl. 18:31

Samde om våpenkvile i Syria

Tyrkia og Russland har blitt samde om ei våpenkvile i Syria frå midnatt, melder AFP. Russlands president Vladimir Putin og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har torsdag møttest i Moskva for å diskutere ei eventuell våpenkvile i Idlib-provinsen..

Aftenposten - 22 juni 20 kl. 05:54

Siv Jensen tviler sterkt på nytt Venstre-samarbeid

Venstre-nestleder Terje Breivik ber partiet si nei til et fremtidig regjeringssamarbeid med Fremskrittspartiet. Alt tyder på at mistilliten er gjensidig..

P4 - 29 okt. 19 kl. 05:40

Vedum utelukker MDG-samarbeid

SenterpartilederTrygve Slagsvold Vedum sier det er uaktuelt å inngå et regjeringssamarbeid med Miljøpartiet De Grønne i 2021. Vedum har tidligere sagt at han vil ha regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet - som igjen har tatt til orde for at det kan være aktuelt å samarbeide med MDG. Vedum sier til Dagbladet at samarbeid med miljøpartiet kan utelukkes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Nederland ta Russland til EMD

Nederlands utenriksminister sier de vil klage Russland inn for den Europeiske Menneskerettsdomstolen for nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet MH17 i Ukraina i 2014, melder AFP. Alle de 298 passasjerene om bord døde..

NRK - 15 minutter siden

Vy fjerner setemerking

Vy fjerner setemerking gradvis på setene i togene på Østlandet, inkludert Gjøvikbanen, opplyser de på sine nettsider. De vil også fjerne merkingene på togene mellom Arna-Bergen, Bergen-Bergen og Voss-Myrdal..

NRK - 15 minutter siden

WHO-eksperter på vei til Kina

En epidemiolog og en dyrehelsespesialist fra Verdens helseorganisasjon (WHO) er på vei til Kina for å undersøke koronavirusets opphav. De to ekspertene vil være i Beijing over helgen mens de gjør grunnarbeidet for et større oppdrag i landet..

NRK - 15 minutter siden

Frankrike: omfattende koronasvindel

Franske myndigheter har avslørt omfattende svindel med støtteordninger for koronarammede. Påtalemyndigheten i Paris opplyser at det er avdekket «massivt juks» over hele landet med ordningen som gir lønnskompensasjon for permitterte..

NRK - 15 minutter siden

Økning av innenlandspassasjerer

Til tross for kraftig nedgang i antall flypassasjerer ved Avinors flyplasser, viser tall fra Avinors trafikkdatabase at nedgangen i antall innenlandspassasjer er blitt gradvis mindre de siste ukene..

NRK - 45 minutter siden

Problemer med flere apper

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det gjelder både Spotify, Tinder og Storytel, og at Spotify er nede i flere deler av verden. Spotify skriver på Twitter at de forsøker å finne ut av problemet..

NRK - 45 minutter siden

Apper lukkes når man åpner dem

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det i Sverige, gjelder både Spotify, Tinder og Storytel..

NRK - 1 time siden

Mann under kontroll i Oslo

En mann skal være under politiets kontroll etter lang tids dialog, skriver de på Twitter. Mannen skal ha hoppet i vannet og nektet å etterkomme politiets pålegg. Det ble brukt pepperspray mot han, ifølge politiet..

NRK - 45 minutter siden

26 nye koronadødsfall i Sverige

Det skal ha blitt registrert 26 dødsfall i Sverige det siste døgnet, knyttet til koronasmitte. Det betyr at 5526 mennesker har dødd med koronasmitte i landet..

NRK - 1 time siden

Væpnet aksjon ved operaen i Oslo

En person skal ha hoppet i vannet ved operaen i Oslo under en væpnet politiaksjon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt