VG > Økonomi

Thursday, 19 October, 01:50

VG - 22 Sep 17 kl. 21:35

Samboer: – Leila var bevisst på at bildene ville true sikkerheten hennes

Leila Bayat (36) valgte å dele bildene av seg selv etter å ha blitt pisket for å sende et tydelig bevis til norske myndigheter. Men handlingen kan ha satt henne i større fare..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bayat

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samboer, Leilavar , bevisstpå at , bildeneville , true, sikkerheten hennes
NRK - 13 Oct 17 kl. 11:22

TV2: Leila (38) tilbake i Norge

Fredag formiddag landet Leila Bayat på Gardermoen etter en hemmelig operasjon, melder TV2. Undersøkelsene den norske ambassaden i Teheran har gjort viser at Leila Bayat snakket sant da hun fortalte UDI at hun flyktet fra en dom i Iran på 80 piskeslag, skriver kanalen..

NRK - 04 Oct 17 kl. 18:29

Leila Bayat stevner staten

Iranske Leila Bayat (36) saksøker staten etter at hun ble tvangsreturnert til Iran, skriver VG. I hjemlandet hevder Bayat at hun ble hun straffet med 80 piskeslag for å ha drukket alkohol. Nå er hun lei av å vente på respons fra norske myndigheter..

VG - 21 Sep 17 kl. 15:07

Leila (36) fikk avslag på asylsøknaden – tirsdag ble hun pisket 80 ganger

Norske myndigheter trodde ikke på at 36 år gamle Leila Bayat  var dømt til å bli pisket i Iran og tvangsreturnerte henne til landet. Denne uken ble hun utsatt for den grusomme straffen..

Dagbladet - 04 Oct 17 kl. 19:56

Leila Bayat saksøker den norske staten

Iranske Leila Bayat som skal ha blitt påført 80 piskeslag i hjemlandet etter tvangsutsendelse fra Norge, saksøker nå den norske staten..

VG - 13 Oct 17 kl. 18:44

Leila Bayat: – Jeg kjenner meg trygg i Norge

Tvangsutsendte Leila Bayat (38) er tilbake i Norge etter å ha blitt pisket i Iran..

VG - 04 Oct 17 kl. 18:21

Leila Bayat stevner den norske staten for retten

Iranske Leila Bayat (36) går nå til søksmål mot den norske staten etter at hun ble tvangsreturnert til hjemlandet og påført en straff av 80 piskeslag..

P4 - 13 Oct 17 kl. 18:26

Leila Bayat: – Jeg kjenner meg trygg i Norge

I dag var tvangsutsendte Leila Bayat tilbake i Norge etter å ha blitt pisket i Iran. Til NRK sier 38-åringen at hun nå føler seg trygg igjen her i Norge. Bayat søkte asyl i Norge i 2009 på bakgrunn av å være rettsforfulgt i Iran etter å ha drukket alkohol.

P4 - 11 Jul 17 kl. 20:22

13 års fengsel for knivdrap på morens samboer

En svensk 30-åring som er funnet skyldig å i ha drept sin mors samboer, er i Kristiansand tingrett dømt til 13 års fengsel. Dommen er anket. Den svenske mannen hevdet i retten at han knivstakk morens samboer, en 43-åring fra Polen, ved et uhell da han skulle skjære brød, men ble altså ikke trodd.

NRK - 04 Oct 17 kl. 05:23

Paddocks samboer på vei til USA

En anonym tjenestemann sier til AP at etterforskerne nå undersøker om Stephen Paddocks samboer kan ha visst om skyteangrepet. Samboeren, som har vært i Filippinene den siste tiden, er ventet å ankomme USA onsdag, melder Reuters..

P4 - 24 Sep 17 kl. 17:28

Mistet TV-bildene under innspurten

Et strømbrudd første til at TV 2 mistet bildene fra kameraene på motorsykler og helikoptre som fulgte feltet den siste biten inn mot mål. Kanalen som også produserer bildene for resten av verden, mistet kontakten med kameraene 2,8 km før mål. Først én kilometer før mållgang ble spurten fanget opp igjen av stasjonære kameraer som ikke var berørt av strømbruddet..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Professor: Kan bli krig mellom Assad og kurderne i Syria

Syrias demokratiske styrker har nå kontroll over hele Raqqa, men kampene og lidelsene i Syria er langt fra over..

VG - 2 timer siden

Marihuana for millioner opp i røyk

Tonnevis av marihuana verdt millioner av dollar gikk bokstavelig talt opp i røyk under skogbrannene i Nord-California. Det er krise for en bransje som neste år blir fullstendig legalisert..

VG - 4 timer siden

Tidligere forsvarstopper slakter regjeringens nye plan for Hæren

To tidligere forsvarstopper tar et kraftig oppgjør med planen for den nye hæren. – Dette handler om liv og død, mener general Kjell Grandhagen..

VG - 4 timer siden

Derfor er det stor uro i Catalonia

Uansett om Catalonia erklærer selvstendighet eller ikke, er Spania et skritt nærmere den største politiske krisen i landets moderne historie..

VG - 5 timer siden

Traff på død elg i tre

Svenske Andreas Kling trodde ikke sine egne øyne da han startet jaktdagen på elgjaktens første dag..

VG - 5 timer siden

Peshmerga-talsmann til VG: – Vesten har sviktet oss

ISTANBUL (VG) Etter 48 timer er lynoffensiven i Nord-Irak over. Kurdernes president Barzani lover at uavhengighetskampen ikke var forgjeves..

VG - 8 timer siden

Drept soldats mor mener Trump viser sønnen mangel på respekt

Moren til soldaten som ble drept i Niger 4. oktober, reagerer på måten Trump forholdt seg til familien på etter sønnens død..

VG - 7 timer siden

Denne sjokkvideoen fikk to sparket

De to sikkerhetsvaktene som halte passasjeren David Dao skrikende og blødende ut av et overbooket United Airlines-fly, etter at de hadde påført ham brukket nese, hjernerystelse og utslåtte tenner, har nå fått sparken..

VG - 7 timer siden

Jeff Sessions vil ikke avsløre innholdet i samtaler med president Trump

WASHINGTON, D.C. (VG) USAs justisminister ville onsdag ikke svare på spørsmål fra Senatet om Donald Trump ba ham fjerne tidligere FBI-direktør James Comey på grunn av Russland-etterforskningen..

VG - 8 timer siden

E-sjefen: – Vanskelig å se for seg at Russland ikke har scenarioer for Svalbard

Sjefen for etterretningstjenesten avviser at Russland øvde på invasjon av Svalbard i september. Men han tror den norske øygruppen inngår i russernes planer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt