NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 08:03

NRK - 07 Dec 19 kl. 00:28

Saltfjellet stengt på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen melder at Europavei 6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær. Det er ikke klart når veien åpner igjen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europavei, Saltfjellet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Saltfjellet, stengt, grunnav , uvær
NRK - 09 Jan 20 kl. 04:23

E6 Saltfjellet stengt pga uvær

E6 over Saltfjellet i Nordland er helt stengt på grunn av uvær. Lenger nord, mellom Fauske og Narvik, er E6 stengt nord for Tømmernestunnelen på grunn av ulykke. Ferjestrekningen Bognes–Skarberget–Lødingen er også innstilt..

NRK - 12 Jan 20 kl. 02:25

E6 over Saltfjellet stengt pga uvær

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av dårlig sikt natt til søndag. Det er null sikt over Saltfjellet, melder Vegtrafikksentralen Nord natt til søndag. De melder videre at åpning vil bli vurdert fortløpende..

NRK - 12 Jan 20 kl. 05:37

Kolonnekjøring på over Saltfjellet

Det er innført kolonnekjøring på E6 over Saltfjellet, melder Vegtrafikksentralen. Tidligere natt til søndag var veien helt stengt på grunn av uvær og svært liten sikt..

P4 - 12 Jan 20 kl. 07:26

Fjelloverganger stengt

Også i dag er det problemer på veiene på grunn av uvær. På E6 over Saltfjellet i Nordland er det kolonnekjøring på grunn av dårlig vær nå. Og vind skaper utfordringer på fjellovergangene i Sør-Norge i dag som i går.

P4 - 12 Jan 20 kl. 11:45

Flere veier stengt

Flere veier er stengt, både i nord og sør, på grunn av uvær. Blant annet er både Riksvei 13 Vikafjellet og Riksvei 15 Strynefjellet er stengt. På riksvei 7 over Hardangervidda er det akkurat nå stengt for kjøretøy med totalvekt under sju og et halvt tonn.

P4 - 09 Jan 20 kl. 05:48

Flere stengte fjelloverganger

Det er svært vanskelige kjøreforhold i fjellet i Sør-Norge i dag. Haukelifjell, Hardangervidda, Vikafjellet og Strynefjellet er stengt. Hemsedal og Filefjell har kolonnekjøring.

VG - 03 Jan 20 kl. 07:42

Uværet deler Norge i to, E6 over Saltfjellet stengt

Kysten fra Sogn og Fjordane til Nordland kan vente full storm fredag. E6 over Saltfjellet er stengt, og det er ingen anbefalte omkjøringer. Dermed er Norge delt i to..

NRK - 03 Jan 20 kl. 22:12

Fjellveier stengt på grunn av uvær

Fylkesveg 705 mellom Stuggudal og Brekken i Trøndelag er stengt på grunn av uvær, med sterk og økende vind. Statens vegvesen vil gjøre ny vurdering i 08-tida lørdag. Også fylkesveg 773 på strekningen Brekkvasselv-Røyrvik er stengt på grunn av uvær..

P4 - 02 Jan 20 kl. 12:51

Flere broer stengt

Flere broer er stengt på Vestlandet nå, på grunn av kraftig vind. Giskebrua i Møre og Romsdal er stengt fordi flere ledninger har løsnet og henger og brua. Også Måløybrua på Riksvei 15 og Rugsundbrua på fylkesvei 616 er stengt på grunn av mye vind.

NRK - 11 Jan 20 kl. 23:44

Fv50 Hol–Aurland stengt pga uvær

Fjellovergangen på Fv50 mellom Hol i Buskerud og Aurland i Sogn er stengt på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen. Også Fv53 Tyin-Årdal er stengt på grunn av uvær. Der blir det ny vurdering i morgen kl.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nok ein person arrestert for ran

Ytterlegare ein person har blitt arrestert mistenkt for å ha rana ein mann i 40-åra i Trondheim. Totalt er sju personar nå arresterte etter hendinga. Mannen skal ha blitt utsett for vald, men er ikkje skadd, opplyser politiet til Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Ny migrantkaravane i Mexico

Mexicanske soldater har stoppet om lag 1500 migranter fra Mellom-Amerika på grensen mot Guatemala. På en bro over en grenseelv blir migrantene nektet å passere om de ikke har visum eller reisedokumenter..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking

Den mistenkte gjerningsmannen bak knivstikkingen i Brugata i Oslo i natt, er arrestert. Politiet har også funnet kniven. Mannen erkjenner de faktiske forhold, melder Oslo-politiet.

NRK - 1 time siden

Penger til reiselivet i Australia

Reiselivet i Australia får 76 millioner australske dollar, over 460 millioner norske kroner, for å komme seg på beina igjen etter de ødeleggende skogbrannene. Antall utenlandske turister har falt med 10–20 prosent siden brannene begynte i september..

NRK - 22 timer siden

Utbygger pålagt å kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 2 timer siden

Voldsomme opptøyer i Beirut

Flere tusen mennesker har i natt demonstert i Libanons hovedstad Beirut mot landets politiske elite og politikken de fører. Politiet brukte vannkanoner og tåregass mot demonstrantene..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.

NRK - 2 timer siden

Knivstukket i Brugata i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus med skader i magen etter å ha blitt knivstukket i Brugata i Oslo ved femtida søndag morgen, melder Oslo-politiet. Politiet leter etter gjerningsmannen..

NRK - 2 timer siden

Fv50 Hol–Aurland er stengt

Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uvêr, melder Vegtrafikksentralen Vest..

NRK - 2 timer siden

Arbeider omkom i ulykke i Sirdal

En arbeider mistet sent lørdag kveld livet i en fallulykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal i Vest-Agder. Politiet fikk melding om arbeidsulykken klokken 23.45.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt