NRK > Nyheter

Lørdag, 15 August, 09:25

NRK - 07 des. 19 kl. 00:28

Saltfjellet stengt på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen melder at Europavei 6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær. Det er ikke klart når veien åpner igjen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europavei, Saltfjellet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Saltfjellet, stengt, grunnav , uvær
NRK - 26 jan. 20 kl. 12:55

Saltfjellet fortsatt stengt

E6 over Saltfjellet er fortsatt stengt på grunn av uvær. Det skal gjøres ei ny vurdering klokka 14. Også Nordlandsbanen er stengt på Saltfjellet fordi et godstog står fast i ei snøfonn.

NRK - 09 jan. 20 kl. 04:23

E6 Saltfjellet stengt pga uvær

E6 over Saltfjellet i Nordland er helt stengt på grunn av uvær. Lenger nord, mellom Fauske og Narvik, er E6 stengt nord for Tømmernestunnelen på grunn av ulykke. Ferjestrekningen Bognes–Skarberget–Lødingen er også innstilt..

NRK - 11 mars 20 kl. 04:59

E6 Saltfjellet stengt av uvær

Eg over Saltfjellet i Nordland er stengt på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen Nord. Det skal foretas en ny vurdering klokka 7..

NRK - 01 april 20 kl. 02:38

E6 Saltfjellet stengt

E6 over Saltfjellet i Nordland er stengt for alle kjøretøyer på grunn av dårlig vær, melder Vegtrafikksentralen. Det blir en ny vurdering onsdag morgen..

NRK - 16 mars 20 kl. 01:04

Uvær stenger E6 Saltfjellet

E6 over Saltfjellet i Nordland er stengt på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen. Fylkesveg 813 Beiarfjellet er også stengt..

NRK - 13 april 20 kl. 18:43

Saltfjellet åpner tidligst tirsdag

E6 Saltfjellet ble stengt tidlig mandag på grunn av uvær og har vært stengt siden. Veien blir ifølge Vegtrafikksentralen tidligst åpnet klokken 7 tirsdag. De ber kjøretøy unngå å kjøre opp til bommene på grunn av dårlig vær.

NRK - 12 jan. 20 kl. 02:25

E6 over Saltfjellet stengt pga uvær

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av dårlig sikt natt til søndag. Det er null sikt over Saltfjellet, melder Vegtrafikksentralen Nord natt til søndag. De melder videre at åpning vil bli vurdert fortløpende..

NRK - 26 jan. 20 kl. 08:48

Uvær stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det skal gjøres ny vurdering klokka 10..

P4 - 13 april 20 kl. 19:37

Saltfjellet fortsatt stengt

E6 over Saltfjellet i Nordland kan tidligst åpne i morgen. Veien var stengt i flere perioder i går og har holdt stengt siden tidligere i dag på grunn av uvær. Vegtrafikksentralen sier til NRK at veien tidligst kan bli åpnet klokken 7 i morgen tidlig..

NRK - 07 feb. 20 kl. 06:02

E6 over Saltfjellet stengt

E6 over Saltfjellet i Nordland er stengt på grunn av uvær. Statens Vegvesen vurderer om det skal åpnes for kolonnekjøring fra klokka 7. På E10 over Bjørnfjell er det nå åpnet for fri ferdsel eller at det var kolonnekjøring i natt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Avbryter samarbeid med Northug

Uno-X avslutter samarbeidet med Petter Northug. Bensinstasjonkjeden inngikk en utstyrsavtale med Petter Northug i fjor høst. Nå blir samarbeidet avbrutt.

NRK - 10 minutter siden

Ansvarlig i Hagen-saken bytter jobb

Politiadvokat Haris Hrenovica, som har hatt ansvaret for Hagen-saken, bytter jobb i september og starter ved påtaleenheten i PST. Det sier har i et intervju med Agderposten. Hrenovica har frontet etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning..

NRK - 15 minutter siden

Trump sprer rykter om Harris

President Donald Trump sier «han har hørt» at Kamala Harris ikke oppfyller kravene til å bli visepresident fordi hun har innvandrerbakgrunn. Flere amerikanske jussprofessorer har slått fast at denne påstanden er uriktig. (NTB).

NRK - 30 minutter siden

1 av 5 planlegger oppsigelser

1 av 5 bedrifter planlegger oppsigelser utover høsten. Det viser NHOs medlemsundersøkelse. 6 av 10 av dem som allerede har sagt opp, planlegger ytterligere oppsigelser.

NRK - 30 minutter siden

78 selskaper konkurs - tross støtte

78 selskaper som mottok korona-kontantstøtte har gått konkurs. Til sammen mottok selskapene 31,1 millioner kroner fra det offentlige. E24 melder at i overkant av 1.

NRK - 45 minutter siden

1600 passasjerer får ikke test

Korona-testsenteret på Torp Sandefjord lufthavn åpner ikke før tirsdag. Dermed vil ikke de rundt 1 600 passasjerene som lander på Torp, og kommer fra røde land, stå uten tilbud om test ved flyplassen. Testsenteret skulle egentlig åpne denne uken..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Ukraina

Det er blitt registrert 1 847 nye smittetilfeller i Ukraina det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på et døgn landet har hatt. Det totale antallet smittede er nå 89 719..

NRK - 1 time siden

Til legevakt etter voldshendelse

To personer ble natt til lørdag fraktet til legevakten med skader etter en voldshendelse. Hendelsen skal ha skjedd om bord i en båt, som ifølge lege har ligget til kai ved Veøya i Molde. Det ble brukt kniv.

NRK - 1 time siden

India klar for masseproduksjon

India er klare for å masseprodusere en vaksine mot covid-19 når forskerne gir klarsignal. Det sier landets statsminister Narendra Modi i en tale lørdag, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

2,5 millioner smittet i India

India har passert 2,5 millioner smittetilfeller etter at 65 002 mennesker har testet positivt det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på en dag landet har hatt, melder AFP. Lørdag rapporterte helseministeren om 996 nye dødsfall, noe som gjør at det totale antallet nå er 49 036.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt