NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 09:27

NRK - 26 Jan 20 kl. 12:55

Saltfjellet fortsatt stengt

E6 over Saltfjellet er fortsatt stengt på grunn av uvær. Det skal gjøres ei ny vurdering klokka 14. Også Nordlandsbanen er stengt på Saltfjellet fordi et godstog står fast i ei snøfonn. Det jobbes med å få det løs..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saltfjellet, Nordlandsbanen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Saltfjelletfortsatt , stengt
NRK - 21 Feb 20 kl. 05:52

Umbukta åpen, Saltfjellet stengt

E12 ved Umbukta i Rana er nå åpen igjen etter å ha vært stengt grunnet uvær, melder Statens vegvesen. E6 over Saltfjellet er fremdeles stengt, og det gjøres en ny vurdering klokken 07.00 fredag morgen..

NRK - 09 Jan 20 kl. 04:23

E6 Saltfjellet stengt pga uvær

E6 over Saltfjellet i Nordland er helt stengt på grunn av uvær. Lenger nord, mellom Fauske og Narvik, er E6 stengt nord for Tømmernestunnelen på grunn av ulykke. Ferjestrekningen Bognes–Skarberget–Lødingen er også innstilt..

NRK - 12 Jan 20 kl. 02:25

E6 over Saltfjellet stengt pga uvær

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av dårlig sikt natt til søndag. Det er null sikt over Saltfjellet, melder Vegtrafikksentralen Nord natt til søndag. De melder videre at åpning vil bli vurdert fortløpende..

NRK - 07 Dec 19 kl. 00:28

Saltfjellet stengt på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen melder at Europavei 6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær. Det er ikke klart når veien åpner igjen..

NRK - 26 Jan 20 kl. 20:06

Saltfjellet fortsatt stengt

Dårlig vær fører til at E6 over Saltfjellet fortsatt er stengt. Togtrafikken på Nordlandsbanen er også stanset, etter at et godstog kjørte seg fast i en snøfonn i natt. Bane Nor jobber med å fjerne toget, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 26 Jan 20 kl. 17:09

Saltfjellet fortsatt stengt

E6 over Saltfjellet er fortsatt stengt. Det kommer ny vurdering kl. 19, men Statens vegvesen sier at det ikke ser lyst ut fordi det samme været er ventet å fortsette.

NRK - 07 Feb 20 kl. 06:02

E6 over Saltfjellet stengt

E6 over Saltfjellet i Nordland er stengt på grunn av uvær. Statens Vegvesen vurderer om det skal åpnes for kolonnekjøring fra klokka 7. På E10 over Bjørnfjell er det nå åpnet for fri ferdsel eller at det var kolonnekjøring i natt..

NRK - 26 Jan 20 kl. 08:48

Uvær stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det skal gjøres ny vurdering klokka 10..

VG - 26 Jan 20 kl. 11:14

Godstog sperrer Nordlandsbanen

En må forvente en rekke forsinkelser etter at toget har kjørt seg fast i en snøfonn på Saltfjellet. E6 over Saltfjellet er også stengt..

NRK - 19 Jan 20 kl. 23:42

Åpent på E6 Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er nå åpen for fri ferdsel etter at det tidligere i kveld var kolonnekjøring. Vegtrafikksentralen melder at vegen kan bli stengt på kort varsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kraftig fall på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 1,6 prosent like etter opning i dag..

NRK - 30 minutter siden

Fjerde dødsfall i Italia

Den italienske radiokanalen Rai Radio melder at det no er fire personar som er døde av det nye koronaviruset, ifølge Reuters. Også i Iran er det no fleire døde, der har viruset til saman tatt livet av tolv personar, melder iransk statleg TV..

NRK - 45 minutter siden

Første smittedøme i Afghanistan

Afghanistan melder om det første døme på smitte av det nye koronaviruset, ifølge AFP..

NRK - 45 minutter siden

Framleis karantene i Wuhan

Kinesiske styresmakter trekker tilbake avgjerda om å la friske personar forlate Wuhan..

NRK - 1 time siden

Tilset færre sommarvikarar

Norske bedrifter vil tilsette færre sommarvikarar i år enn før, og færre unge vil lykkast med å få sommarjobb, trur organisasjonen Virke. Det er store kull og mange som søker jobb, og nokre seier at dei ikkje eingong får svar på søknadane sine..

NRK - 1 time siden

Korona-smitte i to nye land

Bahrain og Kuwait har registrert de første smittetilfellene av covid-19-viruset, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran...

NRK - 1 time siden

Seks drepne i flyangrep i Syria

Seks personar frå militsgrupper som støttar Iran i Syria vart drepne i israelsk luftangrep nær Damaskus i natt, ifølge Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - 1 time siden

Sjå politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Statsministeren i Malaysia går av

Statsministeren i Malaysia har levert eit avskjedsbrev til kongen, ifølge Al Jazeera. Han går av etter ein periode med uro i regjeringa..

NRK - 2 timer siden

Trump har kome fram til India

Trump har kome fram til India, der han er på sitt første offisielle besøk. Han skal vere der i to dagar..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt