NRK > Nyheter

Thursday, 20 February, 17:47

NRK - 20 Jan 20 kl. 23:33

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nationen, Polen, Norwegian, Import AS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Salmonella, påvisti , kylling
P4 - 25 Sep 19 kl. 09:39

Salmonella i norsk kebab

Det er funnet salmonella i norsk kebabkjøtt. Over to tonn kjøtt må nå destrueres, melder Mattilsynet. I april ble det påvist salmonella i kjøtt fra Åkeberg Skoglunn Pølsemakeri, som selv varslet tilsynet.

NRK - 03 Nov 19 kl. 05:18

Salmonella-utbrudd i USA

En person er død og åtte andre er innlagt på sykehus etter alvorlig salmonella-utbrudd i USA. Kjøttdeig antas å være årsaken. Totalt har ti personer i seks forskjellige delstater fått påvist sykdommen, ifølge ABC News..

NRK - 25 Sep 19 kl. 09:25

Fant salmonella i kebabkjøtt

Det ble i april påvist salmonella i kebabkjøtt fra Åkeberg Skoglunn Pølsemakeri. Det var bedriften selv som varslet Mattilsynet. Nesten et halvt år etter er fortsatt ikke smittekilden funnet, skriver Nationen.

Aftenposten - 1 time siden

Salmonella påvist hos flere katter på Østlandet

To katter på Ringerike er bekreftet smittet av salmonella, og flere dyreklinikker på Østlandet melder om et økende antall katter med salmonellasymptomer..

P4 - 1 time siden

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

NRK - Igår: 14:39

Katter smittet av salmonella

To katter på Ringerike er bekreftet smittet av salmonella, melder Mattilsynet. Flere dyreklinikker på Østlandet melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Mattilsynet skal ha beskjed ved mistanke eller funn av sykdommen..

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 09:40

Salmonella funnet i norsk kebabkjøtt

Et norsk kjøttselskap må kaste over 2.200 kilo kebab etter salmonella-funn. Kilden er fortsatt ukjent, ifølge Mattilsynet..

P4 - 11 Feb 20 kl. 05:56

Kylling mer populært enn noen gang

Salget av rødt kjøtt går ned, men kyllingen er stadig mer populær. Aldri før har nordmenn spist mer kylling enn i fjor. Produksjonen av slaktekylling økte med nesten 10 prosent i fjor.

VG - 25 Sep 19 kl. 09:13

Salmonella funnet i norsk kebabkjøtt – over to tonn må destrueres

Et norsk kjøttselskap må kaste over 2.200 kilo kebab etter salmonella-funn. Kilden er fortsatt ukjent, ifølge Mattilsynet..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 20:22

Låste seg inne på badet med kylling i ovnen. Det førte til full utrykning.

Både politi og brannvesen rykket ut etter en melding om tørrkok i en leilighet på Bislett. Der fant de en litt vel godt stekt kylling – og en beboer innelåst på badet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Varetektsfengsla i en uke

To menn i 20-årene som er sikta etter det mistenkelige dødsfallet i Tromsø, varetektsfengsles i full isolasjon i en uke, har Nord-Troms tingrett bestemt. Påtalemyndigheten ba om to uker, men kommer ikke til å anke avgjørelsen, ifølge politiadvokaten..

NRK - 10 minutter siden

Flyselskap i Asia tapar milliardar

Flyselskap som flyg ruter i Asia og Stillehavet kan til saman tape 27,8 milliardar dollar på virusepidemien som går føre seg, anslår International Air Transport Association. Det er særleg i Kina talet på passasjerar går ned som følge av epidemien..

NRK - 5 minutter siden

To omkomne på Svalbard

To tyske statsborgarar er omkomne etter eit snøskred på Svalbard i dag..

NRK - 30 minutter siden

Knivstukken i Moske i London

Ein mann er arrestert for å ha stukke ein mann med kniv i ein moske i London, hevdar det lokale politiet, ifølge Reuters. Mannen som vart stukken vart skadd, og er tatt med til sjukehus etter å ha fått behandling av ambulansepersonell..

NRK - 45 minutter siden

FN: Om lag 170.000 søv ute i Syria

Om lag 170.000 av dei sivile som er tvinga på flukt nordvest i Syria, oppheld seg no under open himmel eller i uferdige bygg, ifølge FN. Vinter med kuldegrader gjer situasjonen vanskeleg for dei til saman 900.

NRK - 1 time siden

Macron fordømmer angrep i Idlib

Den franske presidenten seier han fordømmer dei syriske regjeringsstyrkane sin offensiv mot Idlib. Emmanuel Macron seier at det som skjer no er eit av dei verste humanitære dramaa, og fordømmer angrepet fordi ogsp sivile blir ramma..

NRK - Igår: 14:39

Katter smittet av salmonella

To katter på Ringerike er bekreftet smittet av salmonella, melder Mattilsynet. Flere dyreklinikker på Østlandet melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Mattilsynet skal ha beskjed ved mistanke eller funn av sykdommen..

NRK - 1 time siden

130 døde av influensa i Tyskland

Over 79.000 personer er smittet av influensa i Tyskland denne vinteren, skriver NTB. Rundt halvparten av smittetilfellene har kommet de siste to ukene.

NRK - 1 time siden

To tyrkiske soldatar drepne i Syria

To tyrkiske soldatar er drepne og fem såra i eit luftåtak i Idlib-provinsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i Tyrkia..

NRK - 1 time siden

Utanlandske og tyske blant drepne

Både tyske og utanlandske var blant dei drepne etter skyteepisoden i Hanau i Tyskland i går kveld, melder Reuters. Ni menneske mellom 21 og 44 år mista livet i skytinga..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt