NRK > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 09:09

NRK - 20 jan. 20 kl. 23:33

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nationen, Polen, Norwegian, Import AS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Salmonella, påvisti , kylling
P4 - 20 feb. 20 kl. 16:40

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

P4 - 25 sep. 19 kl. 09:39

Salmonella i norsk kebab

Det er funnet salmonella i norsk kebabkjøtt. Over to tonn kjøtt må nå destrueres, melder Mattilsynet. I april ble det påvist salmonella i kjøtt fra Åkeberg Skoglunn Pølsemakeri, som selv varslet tilsynet.

NRK - 19 feb. 20 kl. 14:39

Katter smittet av salmonella

To katter på Ringerike er bekreftet smittet av salmonella, melder Mattilsynet. Flere dyreklinikker på Østlandet melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Mattilsynet skal ha beskjed ved mistanke eller funn av sykdommen..

P4 - 11 feb. 20 kl. 05:56

Kylling mer populært enn noen gang

Salget av rødt kjøtt går ned, men kyllingen er stadig mer populær. Aldri før har nordmenn spist mer kylling enn i fjor. Produksjonen av slaktekylling økte med nesten 10 prosent i fjor.

NRK - 25 sep. 19 kl. 09:25

Fant salmonella i kebabkjøtt

Det ble i april påvist salmonella i kebabkjøtt fra Åkeberg Skoglunn Pølsemakeri. Det var bedriften selv som varslet Mattilsynet. Nesten et halvt år etter er fortsatt ikke smittekilden funnet, skriver Nationen.

NRK - 03 nov. 19 kl. 05:18

Salmonella-utbrudd i USA

En person er død og åtte andre er innlagt på sykehus etter alvorlig salmonella-utbrudd i USA. Kjøttdeig antas å være årsaken. Totalt har ti personer i seks forskjellige delstater fått påvist sykdommen, ifølge ABC News..

Aftenposten - 20 feb. 20 kl. 16:26

Salmonella påvist hos flere katter på Østlandet

To katter på Ringerike er bekreftet smittet av salmonella, og flere dyreklinikker på Østlandet melder om et økende antall katter med salmonellasymptomer..

VG - 25 sep. 19 kl. 09:13

Salmonella funnet i norsk kebabkjøtt – over to tonn må destrueres

Et norsk kjøttselskap må kaste over 2.200 kilo kebab etter salmonella-funn. Kilden er fortsatt ukjent, ifølge Mattilsynet..

Dagbladet - 25 sep. 19 kl. 09:40

Salmonella funnet i norsk kebabkjøtt

Et norsk kjøttselskap må kaste over 2.200 kilo kebab etter salmonella-funn. Kilden er fortsatt ukjent, ifølge Mattilsynet..

Aftenposten - 11 nov. 19 kl. 20:22

Låste seg inne på badet med kylling i ovnen. Det førte til full utrykning.

Både politi og brannvesen rykket ut etter en melding om tørrkok i en leilighet på Bislett. Der fant de en litt vel godt stekt kylling – og en beboer innelåst på badet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

H&M stenger 250 butikker

Den svenske kleskjeden H&M skal stenge 250 butikker rundt om i verden i løpet av neste år. Det melder selskapet i sitt kvartalsregnskap, skriver Dansk TV2. Salget til H&M gikk ned med 16 prosent i sommermånedene..

NRK - 15 minutter siden

Jan Bøhler til Senterpartiet

Jan Bøhler melder seg ut av Arbeiderpartiet og inn i Senterpartiet. Det skriver han på Facebook. Bøhler har sittet på Stortinget for Ap siden 2005.

NRK - 15 minutter siden

NRK erfarer: Jan Bøhler til Sp

Etter det NRK erfarer melder Jan Bøhler seg ut av Arbeiderpartiet og inn i Senterpartiet. Bøhler har sittet på Stortinget siden 2005, men har sagt at han ikke vil bli renominert for Ap..

NRK - 30 minutter siden

Vil endre presidentdebattene

Kommisjonen som arrangerer debattene mellom de amerikanske presidentkandidatene vil endre måten de to neste debattene blir gjennomført på. Det sier kommisjonen etter at debatten natt til onsdag er blitt kraftig kritisert..

NRK - 1 time siden

Leter etter savnet kvinne ved Dovre

Det letes fortsatt med full styrke etter en 69 år gammel kvinne som har vært savnet på Dovre siden tirsdag kveld. Store mannskaper har lett gjennom hele natten, men det har ikke vært funnet spor etter kvinnen..

NRK - 1 time siden

Mindretall mot busstreik-løsning

Fagforbundets forhandlingsdelegasjon stemte samlet mot å godta forslaget som førte til at busstreiken ble avsluttet torsdag. Også enkelte i andre delegasjoner stemte mot. Totalt var det 22 som stemte for og 14 som stemte mot avtalen..

NRK - 1 time siden

Koronarekord i Ukraina

Ukraina hadde 4069 nye koronasmittede onsdag. Det er det høyeste dagstallet så langt under pandemien. 4193 personer har mistet livet i Ukraina av covid-19..

NRK - 1 time siden

– Har vært tøffe forhandlinger

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland sier at forhandlingene i busstreiken har vært tøffe. Partene kom til enighet torsdag morgen. - Koronaen påvirket lønnsoppgjøret generelt i år og også denne meklingen, sier Ruland til NRK..

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Full stans i togtrafikken

Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S, bekrefter Bane Nor til NRK. Årsaken skal være en signalfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt