P4 > Nyheter

Wednesday, 22 January, 03:30

P4 - 19 Aug 19 kl. 23:27

Salget av dieselbiler faller

Salget av dieselbiler faller kraftig.
For enkelte modeller har salget gått tilbake med 95 prosent de siste seks årene, opplyser analyseselskapet Rystad Energy til E24.
Elbiler med lang rekkevidde har tatt over mye av omsetningen av SUV-er og sedan-biler..
Les mer på P4


Les mer om:
Rystad Energy, E24, SUV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Salgetav , dieselbiler, faller
P4 - 07 Jun 19 kl. 06:22

Huawei-salget faller i Norge

Huawei-salget faller i Norge. I april klarte selskapets telefon P30 å toppe den månedlige listen over de ti mest solgte smarttelefonene i Telias fysiske butikker og selskapets nettbutikk i Norge, men nå faller salget betydelig. Det skjer etter harde amerikanske sanksjoner mot den kinesiske produsenten, skriver Dagens Næringsliv..

E24 - 19 Aug 19 kl. 19:55

Dieselbiler i fritt fall: Salget av enkelte modeller falt med 95 prosent

Elbiler har gjort et innhugg i omsetningen av dieselbiler, viser en ny rapport fra Rystad Energy..

P4 - 30 Apr 19 kl. 17:21

Taxfree-salget faller

Taxfree slaget faller på grunn av streiken i SAS. Det selges nå mindre alkohol, tobakk, parfyme og sukkervarer, ifølge Travel Retail Norway, som driver salget ved flere av landets største flyplasser, melder E24. Flere hundre tusen reisende er rammet av streiken, som nå er inne i sitt femte døgn..

Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 10:28

Salget av enebolig faller

- Det er en tydelig trend over flere år at eneboligsalget nå faller, kommenterer administrerende direktør Per Jæger..

P4 - 19 Sep 19 kl. 10:32

Bensin- og dieselsalget faller

Bensin- og dieselsalget faller videre. Det samlede salget av petroleumsprodukter her i landet endte på 722 millioner liter i august. Det er en nedgang på vel 3 prosent i forhold til august i fjor.

P4 - 13 Sep 19 kl. 09:35

Vil ha dieselbiler ut av byene

Danmarks fire største byer vil ha et forbud mot dieselbiler. Borgermestrene i København, Aarhus, Odense og Aalborg foreslår at eldre dieselbiler skal nektes å kjøre i miljøsonene i de fire byene. De fire mener ifølge Danmarks Radio at er slikt forbud vil få ned luftforurensningen..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 08:27

Salget av nesespray øker

Salget av reseptfrie legemidler økte i første halvår i år. Særlig gjelder det salget av nesespray mot tett nese ved forkjølelse..

P4 - 25 Jul 19 kl. 06:06

Salget av sau og lam har falt med ti prosent

Så langt i år har salget av kjøtt fra lam og sau gått ned med 10 prosent. Tall fra analysebyrået Nielsen som Nationen har fått tilgang til, viser at salget til og med uke 24 i år var 319 tonn lavere enn i tilsvarende periode i fjor..

P4 - 26 Jul 19 kl. 06:45

Salget av vegetarprodukter skyter i været

Dagligvarekjedene opplever en økning i salget av vegetarprodukter. Med grillsesongen godt i gang velger mange nordmenn å kjøpe vegetaralternativer til de sedvanlige kjøttburgerne, melder NTB. Dagligvarekjeden Meny har doblet salget av vegetarburgere, skriver de..

E24 - 12 Oct 19 kl. 12:09

Daimler må tilbakekalle hundretusener av dieselbiler

Den tyske bilgiganten Daimler har fått ordre om å tilbakekalle flere hundre tusen dieselbiler på grunn av brudd på utslippsreglene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

95 drept daglig i Mexico

Over 34.000 mennesker ble drept i Mexico i fjor. Det viser tall fra myndighetene.

P4 - 4 timer siden

Flertall vil avsette Trump

Et flertall i USA mener det er rett å avsette Donald Trump. Det viser en meningsmåling fra CNN. 51 prosent svarer at presidenten bør finnes skyldig i riksrettssaken som startet i Senatet i kveld, mens 41 prosent er imot.

P4 - 4 timer siden

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler. Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet. Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.

P4 - 5 timer siden

Rekke bedrageriforsøk mot polakker

En rekke polske borgere i Norge er blitt utsatt for bedrageri den siste tid. Ofrene har blitt oppringt av personer som utgir seg for å være politi og som lures til å tro at de er i fare, og at de må gi fra seg verdisaker. Politiet sier til TV2 at det er snakk om betydelige verdier som er stjålet, og prøver nå å advare det polske miljøet i Norge mot svindelen..

P4 - 7 timer siden

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

P4 - 5 timer siden

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet. Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen. Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.

P4 - 6 timer siden

Intensiverer kamp mot uforsikrede

Statens vegvesen går til kamp mot bilister som kjører uten pålagt forsikring. Ifølge NRK er 35.000 kjøretøy uten forsikring i Norge i dag, og etaten intensiverer nå kontroller for å luke bilistene ut.

P4 - 7 timer siden

Pelsdyrbønder kan få full erstatning

FrP kan være med å sikre at pelsdyrbønder får full erstatning. Det melder NRK. Partiet sier nå de vil støtte opposisjonen på Stortinget om å bedre kompensasjonsordningene når næringen skal avvikles innen 2025.

P4 - 7 timer siden

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark. Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid. Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..

P4 - 8 timer siden

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på. Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid. Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt