P4 > Nyheter

Onsdag, 12 August, 03:00

P4 - 19 aug. 19 kl. 23:27

Salget av dieselbiler faller

Salget av dieselbiler faller kraftig.
For enkelte modeller har salget gått tilbake med 95 prosent de siste seks årene, opplyser analyseselskapet Rystad Energy til E24.
Elbiler med lang rekkevidde har tatt over mye av omsetningen av SUV-er og sedan-biler..
Les mer på P4


Les mer om:
Rystad Energy, E24, SUV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Salgetav , dieselbiler, faller
P4 - 07 juni 19 kl. 06:22

Huawei-salget faller i Norge

Huawei-salget faller i Norge. I april klarte selskapets telefon P30 å toppe den månedlige listen over de ti mest solgte smarttelefonene i Telias fysiske butikker og selskapets nettbutikk i Norge, men nå faller salget betydelig. Det skjer etter harde amerikanske sanksjoner mot den kinesiske produsenten, skriver Dagens Næringsliv..

E24 - 19 aug. 19 kl. 19:55

Dieselbiler i fritt fall: Salget av enkelte modeller falt med 95 prosent

Elbiler har gjort et innhugg i omsetningen av dieselbiler, viser en ny rapport fra Rystad Energy..

P4 - 30 april 19 kl. 17:21

Taxfree-salget faller

Taxfree slaget faller på grunn av streiken i SAS. Det selges nå mindre alkohol, tobakk, parfyme og sukkervarer, ifølge Travel Retail Norway, som driver salget ved flere av landets største flyplasser, melder E24. Flere hundre tusen reisende er rammet av streiken, som nå er inne i sitt femte døgn..

Hegnar.no - 13 aug. 19 kl. 10:28

Salget av enebolig faller

- Det er en tydelig trend over flere år at eneboligsalget nå faller, kommenterer administrerende direktør Per Jæger..

P4 - 19 sep. 19 kl. 10:32

Bensin- og dieselsalget faller

Bensin- og dieselsalget faller videre. Det samlede salget av petroleumsprodukter her i landet endte på 722 millioner liter i august. Det er en nedgang på vel 3 prosent i forhold til august i fjor.

P4 - 13 sep. 19 kl. 09:35

Vil ha dieselbiler ut av byene

Danmarks fire største byer vil ha et forbud mot dieselbiler. Borgermestrene i København, Aarhus, Odense og Aalborg foreslår at eldre dieselbiler skal nektes å kjøre i miljøsonene i de fire byene. De fire mener ifølge Danmarks Radio at er slikt forbud vil få ned luftforurensningen..

NRK - 17 april 20 kl. 08:13

Bilsalget i Europa faller kraftig

Bilsalget i Europa falt kraftig på grunn av koronakrisen, melder AP. Salget av nye biler gikk ned 55 prosent i mars, viser tall fra bilprodusent-organisasjonen ACEA. Salget falt mest i Italia, som er et av de hardest rammede landene i verden..

P4 - 17 feb. 20 kl. 07:17

Salget av Corona-øl har økt

Salget av Corona-øl har økt hittil i år. Både Kiwi og Meny opplyser at de har solgt mer av øltypen i 2020 enn de har gjort tidligere, skriver Nationen. Hos Meny har salget økt 12,6 prosent.

Dagbladet - 10 sep. 19 kl. 08:27

Salget av nesespray øker

Salget av reseptfrie legemidler økte i første halvår i år. Særlig gjelder det salget av nesespray mot tett nese ved forkjølelse..

P4 - 25 juli 19 kl. 06:06

Salget av sau og lam har falt med ti prosent

Så langt i år har salget av kjøtt fra lam og sau gått ned med 10 prosent. Tall fra analysebyrået Nielsen som Nationen har fått tilgang til, viser at salget til og med uke 24 i år var 319 tonn lavere enn i tilsvarende periode i fjor..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Kamala Harris blir visepresidentkandidat

Amrikanske medier melder nå at Joe Biden har valgt sin visepresidentkandidat. Det er senatoren fra California, Kamala Harris, Biden har valgt. 55-åringen kan bli den første kvinnelige visepresidenten i historien..

P4 - 4 timer siden

Dømt for spionasje

To menn er dømt til ti års fengsel for spionasje i Iran. Den ene anklages for å ha jobbet for Israel og Tyskland, den andre for Storbritannia. Flere er stilt for retten i Iran anklaget for spionasje den siste tiden, det melder NTB..

P4 - 5 timer siden

Skal ha valgt visepresidentkandidat

Flere amerikanske medier melder nå at Joe Biden har bestemt seg for HVEM som blir hans visepresidentkandidat. Biden har ifølge CNN informert sine nærmeste rådgivere og kandidater..

P4 - 5 timer siden

Avlyser fadderarrangementer

Flere fadderarrangementer ved universiteter og høyskoler avlyses. I Tromsø vil ikke arrangørene åpne for fysisk oppmøte på noen av sine tilstelninger, kun streaming via nett. Også NTNU i Trondheim, Førde og flere andre høyskoler varsler nå at de gjør det samme på hele eller deler av oppstartsuka, som innebærer mye sosial omgang og alkohol, melder VG..

P4 - 6 timer siden

Flertall for Erna som statsminister

Til tross for at Arbeiderpartiet går mest frem og - og er landets største parti med oppslutning på 25,4 prosent på en meningsmåling, så tror bare 32 prosent at partiets leder Jonas Gahr Støre blir landets nye statsminister etter valget neste år. 62 prosent svarer at de tror Erna Solberg får fortsette å styre landet, det viser meningsmålingen Kantar har gjort for TV2..

P4 - 7 timer siden

Koronasmitte på SFO i Halden

I Halden har et barn testet positivt på korona. Det er det første tilfellet ved en skole i Halden. Åtte barn og sju ansatte ved Hjortsberg skole settes i karantene.

P4 - 7 timer siden

Karantenen over på "Roald Amundsen"

På Hurtigruteskipet "Roald Amundsen" er 65 personer nå ferdig med karantenen. 46 personer forlater skipet nå i kveld, mens 19 av dem gikk i land allerede i helgen og fortsatte karantenen i leiligheter, det melder NRK. Totalt 62 personene som har blitt smittet i utbruddet på Hurtigruten..

P4 - 8 timer siden

Kim Friele får egen skulptur

Kim Friele får egen skulptur i Bergen. Bergen kommunes prosjekt «Kvinner på sokkel» står bak nyvinningen. Tre benker som staver navnet KIM skal etter planen stå klar til 86-åringens bursdag i mai neste år.

P4 - 7 timer siden

Tegnell kritiserer reiserådene

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell kritiserer hvordan de norske myndighetene endrer reiserådene. Folkehelseinstituttet har anbefalt at 6 regioner nå skal bli røde og at de reisende får karanteneplikt. Tegnell synes det blir forvirrende når man endrer reglene frem og tilbake og at det blir vanskelig for folk å forstå, det skriver den svenske avisen Dagens Nyheter..

P4 - 8 timer siden

Avventer russisk vaksine

Russlands president Vladimir Putin hevder de snart har en coronavaksine klar. Vaksinen skal være godkjent etter mindre enn to måneder med testing på mennesker. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier til VG at den ikke er aktuell for bruk i Norge nå.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt