E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 11:13

E24 - 07 Nov 19 kl. 20:23

Saksøkt for veldedighetsmisbruk: Nå må Trump betale 2 millioner dollar

Som følge av et forlik med statsadvokaten i New York må president Donald Trump betale tilbalke to millioner dollar, etter at han angivelig skal ha misbrukt sin veldedige organisasjon Trump Foundation..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
New York, Donald Trump, Trump Foundation, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Saksøkt, for, veldedighetsmisbruk, , , Trump, betale2 , millioner, dollar
E24 - 07 Nov 19 kl. 20:23

Saksøkte Trump for veldedighetsmisbruk: Nå må presidenten betale 2 millioner dollar

Som følge av et forlik med statsadvokaten i New York må president Donald Trump betale 2 millioner dollar for angivelig å ha misbrukt sin veldedige organisasjon Trump Foundation til å berike sin egen presidentkampanje i 2016. Dommer Saliann Scarpulla beordret torsdag presidenten til å betale summen, som tilsvarer drøyt 18 millioner kroner..

NRK - 27 Apr 20 kl. 05:22

Rederi saksøkes etter vulkanutbrudd

Royal Caribbean, som eier cruiseskipet der 19 av 21 omkomne i vulkanutbruddet på White Island bodde, saksøkes av etterlatte og ofre. Rederiet saksøkes i Australia for tjenesteforsømmelse, kontraktbrudd og brudd på australsk forbrukerrett, melder ABC..

P4 - 24 Feb 20 kl. 20:05

Enke saksøker helikopterselskap

Enken til basketstjernen Kobe Bryant saksøker nå eieren av helikopteret som styrtet og drepte både mannen og datteren, i tillegg til sju andre personer. Ifølge konas advokater saksøker hun selskapet fordi hun mener piloten opptrådte uansvarlig og mener han skulle avbrutt turen på grunn av værforholdene..

P4 - 18 Jan 20 kl. 12:10

Saksøker flyselskap etter drivstoffdumping

Flyselskapet Delta blir nå saksøkt etter at passasjerfly måtte dumpe drivstoff i forbindelse med en nødlanding i Los Angeles nylig. Drivstoffet ble tømt over et befolket område, og fire lærere som ble truffet har nå saksøkt selskapet for å ikke ha fulgt prosedyrer. I søksmålet heter det at ofrene ble utsatt for traumer, og en frykt for at drivstoffet vil gi dem kreft i fremtiden..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 08:45

Netflix saksøkt: - Framstilt som sinnssyke

Fire deltakere i dokumentarserien «Afflicted» saksøker strømmegiganten for ærekrenkelse..

Dagbladet - 17 Sep 19 kl. 11:10

Saksøkt etter dette

Madonnas kontroversielle opptreden under Eurovision fikk slakt. Nå saksøker den israelske kringkasteren teamet rundt artisten..

P4 - 04 Oct 19 kl. 19:38

Prins Harry saksøker aviser

Prins Harry i Storbritannia saksøker nå flere aviser for hacking. Prinsen mener hans voicemail-meldinger har blitt ulovlig snappet opp, skriver Sky News. Tidligere denne uken ble avisen Mail on Sunday saksøkt for å ha trykket et brev hans kone Meghan hadde skrevet til sin far..

P4 - 01 Oct 19 kl. 21:46

Prins Harry saksøker avis

Storbritannias Prins Harry og hertuginne Meghan saksøker avisen Mail on Sunday etter at den trykket et brev Meghan skrev til faren sin. Avisen er saksøkt for brudd på loven om opphavsrett, misbruk av privat informasjon og brudd på personvernet, melder The Guardian..

P4 - 27 Apr 20 kl. 06:04

Cruiseskip saksøkes etter vulkanutbrudd

Cruiseskipet Royal Caribbean saksøkes nå av de etterlatte og ofrene som døde i vulkanutbruddet på White Island. 19 av de 21 omkomne bodde på cruiseskipet. Rederiet saksøses nå for tjenesteforsømmelse, kontraktbrudd og brudd på australsk forbrukerrett, melder nyhetsbyrået ABC.

VG - 03 Dec 19 kl. 03:21

Jay-Z saksøker barnebok

Barneboken «A B to Jay-Z» har vært på markedet i over to år. Nå har boken fått uønsket oppmerksomhet fra Jay-Z, som saksøker forlaget..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Svenske småsparere har nær doblet Norwegian-veddemålet

Norwegian-aksjen har lokket over 19.000 privatinvestorer fra Sverige, som har over 200 millioner kroner på spill i aksjen. Mesteparten er kortsiktige veddemål, mener aksjeekspert..

E24 - 1 time siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 1 time siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 3 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 14 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 16 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 18 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt