Dagbladet > Kultur

Saturday, 06 June, 03:58

Dagbladet - 26 Jan 20 kl. 22:04

Saksøker staten. Får kjendis-støtte

- Jeg blir jævlig forbanna, sier programleder Thomas Seltzer om Salangen-Nyheter-redaktør Jon Henrik Larsen kamp for å redde lokalavisa. Nå går Larsen til sak mot staten..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Thomas Seltzer, Salangen-Nyheter, Jon Henrik Larsen, Larsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Saksøker, statenFår , kjendis-støtte
P4 - 08 Oct 19 kl. 21:25

Staten saksøker eieren av "Sola TS"

Staten saksøker eieren av tankskipet "Sola TS" som kolliderte med fregatten "KNM Helge Ingstad" i november i fjor. Det melder Teknisk ukeblad. Rederiet som eier fregatten ble saksøkt av staten allerede fem dager etter kollisjonen, men Forsvarsdepartementet og rederiet er uenige om hvem som har skyld i hendelsen.

Aftenposten - 24 Apr 20 kl. 19:53

Heimevernets innsatsstyrker saksøker staten

Heimevernets innsatsstyrker saksøker staten ved Forsvarsdepartementet for å få utbetalt feriepenger de mener de har krav på..

NRK - 24 Apr 20 kl. 18:45

Innsatsstyrker saksøker staten

Heimevernets innsatsstyrker saksøker staten ved Forsvarsdepartementet for å få utbetalt feriepenger de mener de har krav på, melder Forsvarets forum. Gruppesøksmålet kommer etter at en HV-soldat vant fram i retten med krav om feriepenger..

E24 - 11 Oct 19 kl. 21:32

Tidligere Yara-topp saksøker staten for over 17 millioner

Tidligere viseadministrerende direktør i Yara, Daniel Clauw, saksøker staten for lidt tap og fremtidig inntekstap. Til uken starter rettssaken..

NRK - 11 Oct 19 kl. 23:18

Frikjent Yara-topp saksøker staten

Daniel Clauw ble frikjent i korrupsjonssaken der flere Yara-topper var tiltalt. Nå saksøker den tidligere viseadministrerende direktøren i Yara staten. Franske Clauw krever 16,3 millioner kroner for lidt tap og fremtidig inntektstap, ifølge E24..

NRK - 23 Jan 20 kl. 11:00

Tapte klimarettsaken mot staten

Staten får medhold i at tillatelser til oljeutvinning i Barentshavet ikke bryter med grunnlovens miljøparagraf. Greenpeace og Natur og Ungdom saksøkte staten for brudd på loven etter at det ble delt ut ti slike tillatelser i 2015..

NRK - 13 Jan 20 kl. 03:42

Staten vil ha penger fra «Sola TS»

Staten har saksøkt eieren av tankskipet «Sola TS» som kolliderte med «KNM Helge Ingstad» i fjor. Staten mener kapteinen på tankskipet må ta noe av skylden for kollisjonen, skriver Bergens Tidende. Partene skal møtes i Bergen tingrett i desember..

P4 - 13 Feb 20 kl. 15:07

Saksøker staten for å stoppe riving

Støtteaksjonen for bevaring av Y-blokka i Regjeringskvartalet går nå mot søksmål mot staten for å få stanset den mye omdiskuterte rivingen. Blant deltakerne i gruppa er Norske arkitekters landsforbud, Fortidsminneforeningen og Oslo Arkitektforening. Bakgrunnen er at de ikke mener prosessen er demokratisk og at staten har formet prosessen slik at ingen kunne klage på den, skriver NRK..

NRK - 04 Nov 19 kl. 10:26

Aksjonerer mot staten i kveld

Natur og ungdom markerer at rettssaka der dei saman med Greenpeace saksøker staten for å ha brote Grunnloven. I Bergen er markeringa på Torgallmenningen kl. 18.

VG - 13 Oct 19 kl. 08:11

163 studenter saksøker staten

163 psykologistudenter har tilsluttet seg et gruppesøksmål mot Staten og Helse- og omsorgsdepartementet. Mandag starter den åtte dager lange rettssaken i Oslo..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 5 timer siden

Fikk barn, kamerat var donor

Filmskaperen var høygravid da hun møtte nynazister til sin forrige film. Først nå forteller Deeyah Khan om de livstruende opplevelsene – og den nye morsrollen..

Dagbladet - 7 timer siden

Vi har kastet bort tre kriser

En massiv grønn investeringspakke nå kan sikre sysselsetting både nå og i framtiden..

Dagbladet - 9 timer siden

Jeg skammer meg

Jeg delte ingen svart rute tirsdag. Det ville vært en løgn..

Dagbladet - 9 timer siden

Jeg har latt frykten styre

Det er vanskelig å ønske seg tilhørighet til et land hvor mennesker jobber så hardt for å få meg til å føle meg mindre verdt, basert på min hudfarge..

Dagbladet - 12 timer siden

Sørstatsfeelgood med stjerner på halvbluss

Men på sin måte er «The Peanut Butter Falcon» forfriskende..

Dagbladet - 12 timer siden

Veien til avgrunnen

Donald Trump har satt USA på stø kurs mot avgrunnen. Hvor langt vil presidenten gå for å beholde makten, spør John O. Egeland..

Dagbladet - 12 timer siden

Alle tyskerne ville se monstermamma

«Lara Jenkins» stiller interessante spørsmål om mørke følelser mellom mor og barn..

Dagbladet - 15 timer siden

Storslått bruddalbum

Sondre Lerche synger om livet og kjærligheten - tilegnet ekskjæresten..

Dagbladet - 16 timer siden

Ikke straff rusmiddelbrukere

Å straffe for sikkerhets skyld, som IOGT ønsker, lar seg ikke rettferdiggjøres siden det ikke finnes grunnlag for å tro at straff reduserer bruk..

Dagbladet - 17 timer siden

For en kjærlighet å miste!

Emilie Nicolas byr på pustepause med både tåre- og gåsehudgaranti..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt