NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 04:15

NRK - 19 sep. 20 kl. 10:57

Sakna mann funnen

Mannen som har vore sakna sidan i går i Hustadvika kommune er no funnen i god behald. Aksjonen blir dermed avslutta, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hustadvika

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sakna, mann, funnen
NRK - 19 okt. 20 kl. 08:54

Person funnen omkomen i Askvoll

Ein person er funnen omkomen i Askvoll i Vestland. Personen vart funnen på kring 180 meters djupne i Granesundet. Personen er ikkje identifisert, men politiet trur det er den same som vart meldt sakna i området torsdag..

NRK - Igår: 09:30

Mann funnen i god behald

79-åringen som blei meldt sakna i Sandslimarka i Bergen laurdag morgon er funnen i god behald, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 14 sep. 20 kl. 20:16

Jeger funnen i god behald

Mannen i 70-åra som vart meldt sakna under rypejakt i Kautokeino, er funnen i god behald. Det opplyser politiet. Mannen forsvann frå jaktjaget i 13-tida..

NRK - 18 okt. 20 kl. 20:30

Sakna kvinne framleis ikkje funnen

Politiet frigjer sundag eit bilete av kvinna som laurdag vart meldt sakna ved Blefjell i Rollag kommune. Politiet opplyser til VG at dei utvidar søkeområdet, og fortset søket gjennom natta og morgondagen..

NRK - 14 sep. 20 kl. 19:45

Eldre mann sakna etter jakt

Ein mann i 70-åra er sakna etter at han kom vekk frå jaktlaget sitt sør for Gargoluoppal i Kautokeino kommune. Han skal ha mista kontakta med dei i 13-tida måndag. Røde Kors, Norske Redningshunder, reinpolitiet og Sivilforsvaret deltek i søket..

NRK - 26 sep. 20 kl. 21:01

Eldre mann funnen i god behald

Mannen i slutten av 80-åra som forsvann frå følget sitt då han var på bærtur, blei funnen i relativt god behald laurdag kveld. Det blei starta ein stor leiteaksjon i det utfordrande terrenget då mannen ikkje dukka opp på planlagt møtestad..

NRK - 14 okt. 20 kl. 14:32

Dødsfall i sentralarresten

Ein mann vart onsdag morgon funnen livlaus i sentralarresten i Politihuset. Mannen i 40-åra vart arrestert tysdag kveld og bringa inn til sentralarresten. Legevakt vart tilkalla då mannen vart funnen, men livet sto ikkje til å redde, seier politiet..

NRK - 14 okt. 20 kl. 14:32

Dødsfall i sentralarresten i Oslo

Ein mann vart onsdag morgon funnen livlaus i sentralarresten i Politihuset. Mannen i 40-åra vart arrestert tysdag kveld og bringa inn til sentralarresten. Legevakt vart tilkalla då mannen vart funnen, men livet sto ikkje til å redde, seier politiet..

NRK - 17 okt. 20 kl. 19:29

Søker etter sakna kvinne

Ei kvinne i slutten av 60-åra er sakna i eit område ved Blefjell i Buskerud, opplyser politiet på Twitter. Kvinna vart sist sett rundt kl. 16 laurdag, og gjekk åleine på tur.

NRK - 19 okt. 20 kl. 11:02

Utvidar søk på Blefjell

Politiet utvidar søket etter den 69 år gamle kvinna som er sakna ved Blefjell i Numedal. Helikopter, hundar og frivillige er med i leitinga. Kvinna vart meldt sakna då ho ikkje kom heim etter ein tur ved hytta laurdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst elleve døde i båtforlis

Minst elleve migranter mistet livet i et båtforlis utenfor Libya søndag, opplyser IOM. Det er det tredje forliset med flere migranter på en uke. Til sammen 20 mennesker har allerede mistet livet i to desperate forsøk på å komme seg til Europa..

NRK - 16 timer siden

Demonstrasjonar i Polen

I Polen blei i alt 278 personar arresterte etter demonstrasjonar i hovudstaden Warszawa mot dei nye koronatiltaka i går. Det opplyser polsk politi i dag. Ifølgje politiet gjekk fleire demonstrantar til åtak på politifolk, som svarte med tåregass..

NRK - 45 minutter siden

Flere har forhåndsstemt enn i 2016

Ni dager før valgdagen har flere amerikanerne avlagt stemme enn ved presidentvalget i 2016. 59 millioner har avlagt stemme, viser en opptelling gjort av Election Project, som gjøres i regi av University of Florida. I 2016 forhåndsstemte 57 millioner..

NRK - 1 time siden

Hastemøte i den finske regjeringen

Finlands innenriksminister Maria Ohisalo kalte inn til hastemøte søndag, etter et omfattende hackerangrep mot pleiesentre for psykisk syke. Tusenvis kan være rammet. Ministere skriver på Twitter at myndighetene raskt vil tilby de rammede krisehjelp..

NRK - 3 timer siden

Flere i staben koronasmittet

Minst fem personer i staben til USAs visepresident Mike Pence har de siste dagene fått påvist koronasmitte, opplyser kilder til CNN. Det skal blant annet dreie seg om Zach Bauer, en av hans nærmeste medhjelpere, og rådgiver Marty Obst..

NRK - 3 timer siden

160 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 17.908 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall. Det er en økning på 160 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 4 timer siden

Opposisjonen vant valget i Litauen

Den konservative opposisjonen ligger an til å vinne valget i Litauen. Konservative Hjemlandsenhet har fått 49 mandater, mens det regjerende Litauens forbund for bønder og grønne har tatt 32, viser foreløpige resultater søndag kveld..

NRK - 4 timer siden

Blodprøve kan avdekke koronarisiko

Forskere ved Akershus universitetssykehus har funnet en blodprøvemarkør som tidlig kan si hvilke pasienter som har høy risiko for å bli alvorlig koronasyke. Det dreier seg om biomarkøren Growth Differentiation Factor-15 (GDF-15), skriver Dagbladet..

NRK - 4 timer siden

1165 personer i karantene i Gjøvik

I Gjøvik er 1165 personer satt i koronakarantene, opplyser kommuneoverlegen til VG. Blant annet er tre skoletrinn på ungdomsskolen og flere klasser på videregående, samt en kohort i en barnehage, i karantene..

NRK - 5 timer siden

Chile holder folkeavstemning

Chilenske velgere er i gang med en historisk folkeavstemning som kan ende med at grunnloven fra juntatiden blir erstattet med en ny. Mange chilenere mener den nåværende grunnloven bidrar til sosial ulikheter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt