NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 06:10

NRK - 16 Feb 19 kl. 22:18

Sakna funnen omkommen etter ras

Den sakna etter raset i Orkdal er funnen omkommen, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Orkdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sakna, funnen, omkommen, etter, ras
NRK - 31 Jan 19 kl. 15:03

Sakna mann funnen omkommen

27-åringen som blei meldt sakna på Varalsdøy i Kvinnherad onsdag førre veke er funnen omkommen. Politiet fann han i eit vant nær heimen. Det er ikkje mistanke om at det har skjedd noko kriminelt..

NRK - 11 Mar 19 kl. 05:44

Sakna turgåar funnen død

Mannen som var meld sakna etter tur i fjellområda Sloppen og Yndestadfjellet i Fjaler kommune, blei funnen omkommen klokka 01.02 i terrenget. Han er ein mannleg utanlandsk statsborgar.

NRK - 09 Mar 19 kl. 23:15

Mann funnen omkommen etter skred

Ein mann i 50-åra som var sakna etter eit snøskred ved Brunstadhornet i Møre og Romsdal laurdag, er bekrefta omkommen..

NRK - 11 Jan 19 kl. 16:29

Sakna jente funnen i Lyngen

Den 11 år gamle jenta som var sakna i Lyngen i Troms er funnen i god behald ved skyttarhuset på Lyngseidet, melder politiet på Twitter. Ho hadde vore sakna sidan 12-tida i dag etter å ikkje ha kome heim frå skulen..

NRK - 29 Jan 19 kl. 15:23

Sakna kvinne funnen i Spania

Kvinna som vart meldt sakna fredag etter ein helgetur til Madrid, er funnen i god behald på eit sjukehus. Det fortel faren hennar til NRK..

NRK - 22 Oct 18 kl. 18:40

Sakna mann funnen død

Mannen i 90-åra som vart meldt sakna i Hallingby i Ringerike i Buskerud på søndag, er funnen død. Mannen vart funnen ved hjelp av eit Seaking-helikopter og vart oppdaga om lag fire kilometer frå bustaden sin..

NRK - 07 Apr 19 kl. 11:57

Sakna mann funnen nedkjølt

Mannen som var sakna etter ein fest i Vest-Torpa i Oppland er funnen nedkjølt, melder OA. Både politiet og frivillige har leita etter mannen søndag morgon. Han er send til Gjøvik sykehus..

NRK - 04 Nov 18 kl. 13:27

Sakna kvinne funnen

Kvinna i 30-åra som var sakna i Ålesund er funnen og er i god behald. Det opplyser politiet på Twitter. Kvinna er nedkjølt og er sendt til sjukehus for sjekk..

NRK - 30 Oct 18 kl. 10:41

Sakna mann funnen død

Ein 62 år gammal mann, som vart sakna på Kirklandet i Kristiansund, er funnen død. Det bekreftar politiet..

NRK - 04 Jun 19 kl. 19:41

Padlar funnen etter leiteaksjon

Kanopadlaren som blei meldt sakna etter å ha vore på tur ned Numedalslågen i Vestfold er funnen, og får naudhjelp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Lå mer enn fem timer i vannet

De tre personene som styrtet utenfor Mandal ble liggende i sjøen i mer enn fem timer uten overlevingsdrakter, skriver Fædrelandsvennen. Havarikommisjonen sier det er for tidlig å si hvorfor personene ble liggende så lenge i vannet før de ble reddet..

NRK - 15 minutter siden

Romfarere landet på jorden

Etter 204 dager i verdensrommet landet ekspedisjonen med to astronauter og en kosmonaut vellykket på jorden tirsdag morgen. Den russiske Sojuz-raketten landet vellykket i Kasakhstan klokken 8.47, lokal tid..

NRK - 45 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 3 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 5 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 6 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 7 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt