Aftenposten > Utenriks

Thursday, 20 September, 22:24

Aftenposten - 19 Aug 18 kl. 22:53

Sakkyndig psykiater dømt for nedlasting av overgrepsfilmer: Departementet vurderer om barnevernssaker skal tas opp igjen

Departementet vurderer nå om det er grunnlag for ytterligere oppfølging av barnevernssakene der den dømte barne- og ungdomspsykiateren har vært sakkyndig..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sakkyndig, psykiater, dømt, for, nedlastingav , overgrepsfilmer, Departementet, vurderer, om barnevernssaker skal tas opp igjen
Aftenposten - 14 Sep 18 kl. 16:47

Sakkyndig psykiater dømt for nedlasting av overgrepsfilmer: Kommunene bes vurdere å undersøke barnevernssakene på nytt

Barne- og likestillingsdepartementet oppfordrer nå kommunene til å undersøke om dømt psykiater er benyttet som sakkyndig i barnevernssaker og om disse sakene bør vurderes på nytt..

VG - 10 Aug 18 kl. 10:43

Mener sakene til dømt barnevernspsykiater bør sjekkes på nytt

Lederen for barnesakkyndig kommisjon mener barnevernet bør gå gjennom sakene til en sakkyndig psykiater som er dømt for å ha lastet ned overgrepsmateriale..

Aftenposten - 10 Aug 18 kl. 08:03

Sakkyndig psykiater dømt for nedlasting av overgrepsfilmer: – Barnevernet bør se på sakene på nytt, mener kommisjonsleder.

Den erfarne psykiateren var med på å bestemme om foreldre fikk beholde barna sine. Samtidig lastet han ned store mengder overgrepsbilder..

Aftenposten - 17 Jun 18 kl. 21:30

Ni bud for hva vi ønsker oss i en sakkyndig utredning | Thea W. Totland og Trude Trønnes

Alle som utredes av barnevernet, er livredde. Vi ønsker oss en sakkyndig som håndterer denne frykten på en klok og raus måte..

P4 - 25 Apr 18 kl. 07:37

Psykiater må i fengsel

En psykiater som jobbet med barnevernssaker er dømt til fengsel i ett år og ti måneder for å ha lastet ned overgrepsbilder. Det var politiet i Sveits som tipset politiet om psykiateren i 50-årene og det ble gjort beslag på over 200 000 datafiler med overgrepsbilder og videoer, skriver Dagbladet. Mannen har selv tilstått og erkjent forholdene, men har ikke bestemt seg om han vil anke dommen..

NRK - 15 Jul 18 kl. 18:07

Siktede hadde midlertidig opphold

17-åringen som er pågrepet for knivdrap i Vadsø kom til Norge som mindreårig asylsøker i 2015, og hadde midlertidig opphold i Norge, opplyser politiet. Det vil bli gjort en sakkyndig vurdering av siktedes psykiske tilstand..

NRK - 15 Aug 18 kl. 18:10

Må gjennom psykiatrisk evaluering

17-åringen som er siktet for drapet på Sunniva Ødegård (13) må gjennom en mer omfattende vurdering av tilregneligheten på drapstidspunktet. Det har en psykiater konkludert med etter psykiatrisk observasjon av siktede..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 2 timer siden

Advarer folk inne i landet mot sterk vind

Fredag er det ventet et nytt uvær over Sør- og Østlandet. Meteorologene ber særlig folk i innlandet om å passe seg for uvant sterk vind..

Aftenposten - 45 minutter siden

Pia Tjelta: – Jeg har fått mye større selvtillit på at jeg har noe vettugt å komme med

Før skrev avisene om hvor pen Pia Tjelta er. Nå handler alt om hvor god hun er..

Aftenposten - 45 minutter siden

Kvinne dømt for å ha lurt 17 menn

En kvinne fra Troms er dømt til fengsel i tre og et halvt år for å ha lurt 17 menn til å betale henne til sammen over 600.000 kroner..

Aftenposten - 1 time siden

Kort sagt, fredag 21. september

Sant og usant om Aleris, regionreform og sentralisering, eldre arbeidstagere, uenigheter i Oslo-skolen, ukonsentrerte bilførere og sykehusløsningen i Oslo. Dette er dagens kortinnlegg!.

Aftenposten - 2 timer siden

Minst 40 døde etter ferjeforlis på Victoriasjøen

Over 40 mennesker har mistet livet etter at en passasjerferje torsdag kantret på Victoriasjøen, ifølge myndighetene i Tanzania..

Aftenposten - 2 timer siden

Polen vil betale for amerikanske soldater og kalle basen Fort Trump

Den polske presidenten Andrzej Duda tilbyr seg å betale for amerikanske soldater i landet, og de skal installeres i Fort Trump..

Aftenposten - 2 timer siden

Nytt uvær i vente – denne gang i sør og øst

Onsdagens uvær på Vestlandet førte til veltede trær, hustak som blåste av gårde og tusenvis uten strøm. Fredag feier et nytt uvær inn over Sør- og Østlandet..

Aftenposten - 2 timer siden

Brudgommen fikk fem års besøksforbud etter bryllupsnatten

Mannen i slutten av 30-årene tok kvelertak på kona to ganger bryllupsnatten. Nå er han dømt til fengsel og har fått besøksforbud i fem år..

Aftenposten - 2 timer siden

Rike Norge og fattige Paraguay, en oppskrift på lykke? | Julia Szulecka og Kacper Szulecki

Et av de fattigste landene i Sør-Amerika. Og et av verdens rikeste land. Vi har hatt gleden å leve i dem begge..

Aftenposten - 2 timer siden

Ferje kantret på Victoriasjøen

En passasjerferje har kantret på Victoriasjøen, ifølge myndighetene i Tanzania. Flere hundre mennesker fryktes savnet, melder BBC..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt