NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 21:16

NRK - Igår: 23:36

Saken mot Andrew McCabe droppes

USAs påtalemyndighet har besluttet å droppe anklagen mot tidligere nestsjef i FBI Andrew McCabe om at han løy om sin medvirkning i en lekkasje. Granskingen av McCabe ble innledet for nesten to år siden..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, FBI Andrew McCabe, McCabe, Andrew McCabe

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sakenmot , Andrew, McCabe, droppes
P4 - Igår: 23:54

Dropper sak mot FBI-topp

USAs påtalemyndighet dropper anklagen mot tidligere nestsjef i FBI Andrew McCabe. Granskingen av McCabe startet for nesten to år siden og han var anklaget for å ha løyet om sin medvirkning i en lekkasje. McCabe avviser at han villedet noen med overlegg og mener han ble sparket fra FBI-stillingen av politiske grunner, og gikk til sak mot justisdepartementet i fjor..

VG - 18 timer siden

Tidligere FBI-topp om etterforskning: – Sykelig og nedverdigende

USAs påtalemyndighet har besluttet å droppe anklagen mot tidligere nestsjef i FBI Andrew McCabe..

VG - 27 Jan 20 kl. 18:12

Epstein-saken: FBI vil avhøre prins Andrew

Amerikansk påtalemyndighet og FBI har bedt om å få avhøre prins Andrew om Jeffrey Epstein, men prinsen har så langt ikke svart, melder New York Times..

NRK - 29 Jan 20 kl. 13:23

Prins Andrew ut mot FBI

Prins Andrew slår tilbake mot påstandene fra FBI om at han ikke har vært villig til å samarbeide om pedofilisaken mot Jeffrey Epstein. Andrew sier han ikke har blitt kontaktet av FBI og at de må slutte med det han mener er et spill i mediene..

NRK - 17 Nov 19 kl. 13:26

Prins Andrew får sterke reaksjoner

Etter et langt intervju med BBC lørdag kveld får Prins Andrew gjennomgå i britiske aviser der han svarte på påstander om at han skal ha seksuelt utnyttet en 17-åring..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 19:41

Kvinnen som anklager prins Andrew, ber om britenes støtte

Kvinnen som hevder at Jeffrey Epstein betalte henne for å ha sex med prins Andrew da hun var 17 år, ber britene stå ved hennes side..

Aftenposten - 24 Nov 19 kl. 11:06

Dronningen avlyser 60-årsfesten for prins Andrew

Dronningen har avlyst en fest hun hadde planlagt å arrangere for prins Andrew og hans veldedige organisasjoner i februar neste år..

Aftenposten - 24 Nov 19 kl. 11:06

Dronningen avlyser 60-års festen for prins Andrew

Dronningen har avlyst en fest hun hadde planlagt å arrangere for prins Andrew og hans veldedige organisasjoner i februar neste år..

VG - 07 Feb 20 kl. 10:11

Prins Andrew mister egen flaggdag

Offentlige bygg skal ikke flagge for prins Andrew på 60-årsdagen hans, og en tradisjonell militær forfremmelse er utsatt på ubestemt tid..

VG - 16 Nov 19 kl. 00:55

Prins Andrew om vennskapet med Epstein: – Jeg har sviktet

Prins Andrew sier han utviste dårlig dømmekraft da han fortsatte å ha kontakt med Jeffrey Epstein etter at han ble dømt for seksuell utnytting..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne alvorleg skada i Etiopia

Ei 33 år gammal norsk-etiopisk kvinne busett utanfor Bergen, blei utsett for ei alvorleg hending i Addis Abeba i Etiopia laurdag, skriv Bergensavisen. Utanriksdepartementet bekreftar til avisa at dei hjelper ein norsk borgar i Etiopia..

NRK - 45 minutter siden

Casper Ruud vann Argentina Open

21 år gamle Casper Ruud vann si fyrste ATP-turnering. Det er fyrste gong ein nordmann vinn ei slik turnering..

NRK - 1 time siden

Syriske styrkar rykkjer i Aleppo

I fylgje syriske medium har regjeringsstyrkane rykka inn i mesteparten av Aleppo-provinsen, som er eit av dei siste opprørsstyrte områda. Sidan desember har russisk-støtta syriske styrkar rykka fram i Aleppo, Idlib og område i Latakia-provinsen..

NRK - 1 time siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 2 timer siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 2 timer siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 2 timer siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 2 timer siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt