NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 09:18

NRK - 14 feb. 20 kl. 23:36

Saken mot Andrew McCabe droppes

USAs påtalemyndighet har besluttet å droppe anklagen mot tidligere nestsjef i FBI Andrew McCabe om at han løy om sin medvirkning i en lekkasje. Granskingen av McCabe ble innledet for nesten to år siden..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, FBI Andrew McCabe, McCabe, Andrew McCabe

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sakenmot , Andrew, McCabe, droppes
P4 - 14 feb. 20 kl. 23:54

Dropper sak mot FBI-topp

USAs påtalemyndighet dropper anklagen mot tidligere nestsjef i FBI Andrew McCabe. Granskingen av McCabe startet for nesten to år siden og han var anklaget for å ha løyet om sin medvirkning i en lekkasje. McCabe avviser at han villedet noen med overlegg og mener han ble sparket fra FBI-stillingen av politiske grunner, og gikk til sak mot justisdepartementet i fjor..

NRK - 09 juni 20 kl. 03:18

Motangrep på prins Andrew

Statsadvokat Geoffrey Berman i New York sier prins Andrew forsøker å gi et uriktig bilde av at han samarbeider med påtalemyndigheten i Epstein-saken. Mandag avviste prins Andrews advokater at han har nektet å samarbeide med etterforskere i saken..

VG - 16 feb. 20 kl. 02:39

Tidligere FBI-topp om etterforskning: – Sykelig og nedverdigende

USAs påtalemyndighet har besluttet å droppe anklagen mot tidligere nestsjef i FBI Andrew McCabe..

Aftenposten - 08 juni 20 kl. 12:22

– Prins Andrew innkalt til avhør i Epstein-saken

Storbritannias prins Andrew har fått formell innkalling til avhør i Jeffrey Epstein-etterforskningen i New York, ifølge en person med kjennskap til saken..

VG - 27 jan. 20 kl. 18:12

Epstein-saken: FBI vil avhøre prins Andrew

Amerikansk påtalemyndighet og FBI har bedt om å få avhøre prins Andrew om Jeffrey Epstein, men prinsen har så langt ikke svart, melder New York Times..

VG - 10 mars 20 kl. 04:37

Statsadvokat: Prins Andrew nekter å samarbeide i Epstein-saken

Den britiske prins Andrew (60) har «fullstendig stengt døren» for samarbeid med FBI i etterforskningen av avdøde Jeffrey Epstein, sier amerikanske påtalemyndigheter..

NRK - 29 jan. 20 kl. 13:23

Prins Andrew ut mot FBI

Prins Andrew slår tilbake mot påstandene fra FBI om at han ikke har vært villig til å samarbeide om pedofilisaken mot Jeffrey Epstein. Andrew sier han ikke har blitt kontaktet av FBI og at de må slutte med det han mener er et spill i mediene..

NRK - 10 mars 20 kl. 04:26

Prins Andrew nekter å samarbeide

Den britiske prins Andrew nekter å samarbeide med FBI i etterforskningen av avdøde Jeffrey Epstein, sier amerikansk påtalemyndighet. Andrew sa i fjor at han trekker seg fra alle kongelige plikter, etter å ha forsvart sitt vennskap med Epstein..

NRK - 17 nov. 19 kl. 13:26

Prins Andrew får sterke reaksjoner

Etter et langt intervju med BBC lørdag kveld får Prins Andrew gjennomgå i britiske aviser der han svarte på påstander om at han skal ha seksuelt utnyttet en 17-åring..

Aftenposten - 02 des. 19 kl. 19:41

Kvinnen som anklager prins Andrew, ber om britenes støtte

Kvinnen som hevder at Jeffrey Epstein betalte henne for å ha sex med prins Andrew da hun var 17 år, ber britene stå ved hennes side..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Storbritannia fjerner karantene

Den britiske regjeringen fjerner karantenekrav for reisende fra 58 land, blant dem Norge. Reisende fra landene på listen vil ikke lenger måtte gå i 14 dagers karantene eller oppgi bosted, skriver Sky News..

NRK - 30 minutter siden

Russisk atomubåt i Østersjøen

En russisk ubåt med to atomreaktorer og kapasitet til å føre kjernevåpen, seilte inn i Østersjøen via Storebælt torsdag. Ifølge Sveriges Television er det svært sjelden ubåter med atomvåpenkapasitet går inn i Østersjøen..

NRK - 1 time siden

Høye flypriser i juni

Nordmenn kan igjen begynne å reise til utlandet, og det sender flyprisene i været, ifølge SSB. Prisene på passasjertransport med fly steg 18,7 prosent, og det var de estimerte prisene på utenlandsreiser som stod bak økningen..

NRK - 1 time siden

Fornyede koronatiltak i India

Etter en ny dag med rekordmange registrerte smittetilfeller i India, stenger flere delstater ned risikoområder på nytt, melder AP. Fredag ble det meldt om 26.506 nye smittede, og totalen er nå oppe i 793.

NRK - 1 time siden

Tror ikke næringslivet friskmeldes i år

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet kommer tilbake til normal aktivitet i år, og mange venter en økning i antall konkurser framover. Det kommer fram i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion, der 4.500 nordmenn har svart..

NRK - 1 time siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 1 time siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 1 time siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt