VG > Økonomi

Søndag, 12 Juli, 17:32

VG - 12 nov. 19 kl. 13:24

Sagen sparker nedover

I dialog med flere av mine flerkulturelle venner har jeg fått forståelse for at store deler av innvandrerbefolkningen ser på Tore Sagen som en komiker som sparker nedover..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tore Sagen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sagen, sparker, nedover
Aftenposten - 05 nov. 19 kl. 06:28

Tore Sagen: Skal ikke bruke «N-ordet» igjen

Jonis Josef og Tore Sagen diskuterer komikeres handlingsrom i ny podkast. – Jeg er ferdig med etnisitet jeg, sier Sagen..

VG - 08 nov. 19 kl. 09:29

Sagen-gate: – Ein moralpanikk

Etter sterke reaksjonar valte Tore Sagen og NRK å ta ned innslaget som omhandla rasistiske haldningar. Reaksjonane har handla om at Sagen gjekk over ei grense: Det som var meint å latterleggjere rasisme, ende med å reprodusere rasisme..

P4 - 31 okt. 19 kl. 15:30

Fjerner innslag etter kritikk

NRK fjerner nå et innslag fra radioprogrammet "Radioresepsjonen" etter massiv kritikk. Det kom kraftige reaksjoner etter at Tore Sagen leste opp et notat med rasistisk innhold for å gjøre de andre programlederne flaue. Sagen sier at intensjonen var å vise at rasisme er det flaueste han vet om, men at siden dette ble misforstått, er det bedre å ta det bort enn at folk skal bli lei seg av det.

P4 - 16 april 20 kl. 22:25

Bolsonaro sparker helseminister

Brasils president Jair Bolsonaro, som har omtalt koronaviruset for et hysteri iscenesatt av media, sparker landets helseminister midt i koronakrisen. Helseministeren som er utdannet lege, har vært sterkt uenig i Bolsonaros håndtering av utbruddet, og har rådet folk til å holde seg hjemme og følge lokale retningslinjer..

P4 - 08 feb. 20 kl. 07:32

Trump sparker to vitner

USAs president Donald Trump sparker Gordon Sondland som vitnet i riksrettsaken mot han. Det melder New York Times. Trump har nå tilsammen sparket to personer som vitnet mot han.

E24 - 28 mai 20 kl. 22:00

Telia sparker i gang milliardopprustning av bredbåndsnettet

Norske teleselskaper investerer store beløp for å holde tritt med nordmenns appetitt for surfing og streaming. Samtidig som det rulles ut 5G og fiber landet rundt, sparker Telia nå i gang en storstilt opprustning av kabelnettet for å levere lynraskt bredbånd..

NRK - 13 april 20 kl. 18:27

Antall innleggelser på vei nedover

Andre påskedag er det meldt om dødsfall i Bergen, Drammen og Oslo som følge av koronaviruset, men antall innleggelser er på god vei nedover. 203 personer er mandag ettermiddag meldt innlagte på sykehus i Norge..

Aftenposten - 25 mars 20 kl. 08:56

Oslo Børs snur tydelig nedover etter oljeprisfall

Oslo Børs, som startet dagen med et kraftig byks, har vendt tydelig nedover. Samtidig faller oljeprisen kraftig..

Aftenposten - 23 juli 19 kl. 06:18

Et norsk politihelikopter tok en uvanlig tur nedover svenskekysten. Svenskene hevder seg krenket.

Et norsk politihelikopter tok en svært uvanlig tur nedover svenskekysten og fløy cirka 100 kilometer over svensk territorium i Bohuslän..

NRK - 08 april 20 kl. 14:40

– Talet på nye smitta går nedover

Kommunelege i Oslo, Kari Sletnes, seier på ein pressekonferanse at det er grunn til «vilkårsbunden optimisme for Oslo». – Me har fleire smitta i Oslo enn elles i landet, men talet på nye smitta per dag den siste veka går nedover, seier ho..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Molde-leiren om gullkampen: – Vi har en fordel

HAUGESUND (VG) Inne i den syvende serierunden er det Molde og Bodø/Glimt som kniver om å ligge øverst på tabellen. I Molde-leiren er det likevel ingen tvil om hvem som kommer til å stikke av med tittelen..

VG - 30 minutter siden

Hege (26) satt fast på fjellhylle: – Ble bekymret for at jeg ikke skulle klare å holde meg rolig

På vei opp Bitihorn ble Hege Davidsen (26) sittende fast på en fjellhylle i over to timer. Mens hun ventet på hjelp filmet hun seg selv med mobilen for å holde seg rolig..

VG - 1 time siden

Ferrari-fadese i Østerrike: Leclerc og Vettel krasjet i hverandre i andre sving

Allerede på den første runden gikk det galt for Ferrari-førerne Charles Leclerc og Sebastian Vettel på søndagens Østerrike Grand Prix..

VG - 4 timer siden

Vikaren avviser eget kandidatur: – Hvem skal ta over hvis jeg blir sparka?

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Strømsgodset 3-0) Samtidig som trenerjakten i Rosenborg pågår for fullt, er det midlertidige trenerteamet bestående av Trond Henriksen og «manager» Mikael Dorsin, ubeseiret..

VG - 6 timer siden

Meek-overmann Usman etter kamp på «Fight Island»: – Måtte endre meg mentalt

Petr Yan (27) er ny bantamvektmester, mens Kamaru Usman (33) forsvarte weltervekt-tittelen mot Jorge Masvidal (35), og Alexander Volkanovski (31) slo Max Holloway (28) igjen i kampen om fjærvektsbeltet..

VG - 8 timer siden

«Hele» Bollywood-slekten innlagt med corona

Den indiske skuespillerlegenden Amitabh Bachchan (77), sønnen Abishek Bachchan (44) og svigerdatteren Aishwarya Rai (46) er alle smittet..

VG - 6 timer siden

Fire år med stein på stein: Slik ble Bodø/Glimt et ekte «superlag»

BODØ (VG) Det sies at ingen trær vokser inn i himmelen, men med en tydelig plan, god spillerlogistikk, hardt arbeid og en drivende dyktig trener, er Bodø/Glimt i ferd med å sprenge grenser i Eliteserien..

VG - 8 timer siden

Våre forfengelige hemmeligheter

Små ting. Store ting. De aller fleste av oss – om ikke alle – gjør noe for å føle at vi ser litt bedre ut.

VG - 10 timer siden

Min sommerby – Anita Krohn Traaseths Sandefjord

Hun hopper lett fra stein til stein på glattskurte svaberg når hun viser veien til sin ungdoms badeparadis i Sandefjord..

VG - 13 timer siden

Countrygruppe saksøker svart artist over navnestrid

Bandnavnet ble endret på grunn av assosiasjoner til slaveri. Nå går bandet til sak mot bluessanger Anita White for retten til å bruke sitt nye navn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt