VG > Sport

Tuesday, 19 November, 11:53

VG - 08 Nov 19 kl. 09:29

Sagen-gate: – Ein moralpanikk

Etter sterke reaksjonar valte Tore Sagen og NRK å ta ned innslaget som omhandla rasistiske haldningar. Reaksjonane har handla om at Sagen gjekk over ei grense: Det som var meint å latterleggjere rasisme, ende med å reprodusere rasisme..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tore Sagen, NRK, Sagen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sagen-gate, Ein, moralpanikk
Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 06:28

Tore Sagen: Skal ikke bruke «N-ordet» igjen

Jonis Josef og Tore Sagen diskuterer komikeres handlingsrom i ny podkast. – Jeg er ferdig med etnisitet jeg, sier Sagen..

VG - 12 Nov 19 kl. 13:24

Sagen sparker nedover

I dialog med flere av mine flerkulturelle venner har jeg fått forståelse for at store deler av innvandrerbefolkningen ser på Tore Sagen som en komiker som sparker nedover..

P4 - 31 Oct 19 kl. 15:30

Fjerner innslag etter kritikk

NRK fjerner nå et innslag fra radioprogrammet "Radioresepsjonen" etter massiv kritikk. Det kom kraftige reaksjoner etter at Tore Sagen leste opp et notat med rasistisk innhold for å gjøre de andre programlederne flaue. Sagen sier at intensjonen var å vise at rasisme er det flaueste han vet om, men at siden dette ble misforstått, er det bedre å ta det bort enn at folk skal bli lei seg av det.

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 12:41

Sommerturer: Karl Johans gate fra Slottet til Jernbanetorget

Bli med på vandring i en gate der bygninger taler..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 07:09

Nå bygges Norges dyreste gate om – igjen

Både syklister og busser skal få bredere felter. Mandag starter arbeidet med å bygge om utskjelte Dronning Eufemias gate..

NRK - 22 Oct 19 kl. 14:40

VG: Aksjon i Vogts gate

Politiet bekrefter også at det pågår en aksjon på en adresse i Vogts gate på Torshov, i forbindelse med søket etter kvinnen, melder VG..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 16:04

All trafikk stanset i Schweigaards gate i Oslo. En bro er i ferd med kollapse.

Et betongelement på en gangbro i Schweigaards gate har løsnet. All trafikk er kansellert ut dagen..

NRK - 22 Oct 19 kl. 14:40

Aksjon i Vogts gate

Politiet bekrefter også at det pågår en aksjon på en adresse i Vogts gate på Torshov, i forbindelse med søket etter kvinnen..

Aftenposten - 21 Jul 19 kl. 08:00

Sommerturer: Uelands gate fra Bjølsen til Alexander Kiellands plass

I Uelands gate krysser vi den gamle grensen mellom Oslo og Aker – og mellom øst og vest i byen..

NRK - 06 Oct 19 kl. 08:35

Slåsskamp i Christian Krohgs gate

Politiet rykket ut i natt til en slåsskamp mellom flere personer i Christian Krohgs gate. En politibetjent ble angrepet av en person da politiet grep inn. Gjerningsmannen ble pågrepet og anmeldt for bla.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Venstre-Guri: Nei til å nekte barn under 13 smarttelefon

Småbarnsmor og Venstre-topp Guri Melby mener det er feil å nekte barn under 13 år smarttelefon. Hun har en annen tilnærming enn ministrene Nikolai Astrup og Kjell Ingolf Ropstad, som begge sier nei til smarttelefoner for barn i barneskolealder..

VG - 2 timer siden

Statsstøtten til Norges største moské frosset på grunn av konflikt

Statsstøtten til Norges største moské er midlertidig stanset. Ifølge Fylkesmannen er det to styrer som begge hevder å representere moskeen..

VG - 2 timer siden

Norsk IS-mistenkt angrer på brev til UD

I et intervju med NRK forteller Aisha Shazadi Kausar (28) at hun ikke vil ha hjelp fra Norge. Hun ønsker nå å rømme fra IS-leiren al-Roj i Syria..

VG - 2 timer siden

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..

VG - 3 timer siden

Kritiske timer i Hongkong

Demonstranter som opplever at de ikke lenger har noe å miste. Myndigheter som snarest vil gjenopprette orden, med alle midler. Kina som advarer om at Hongkongs delvise selvstyre står på spill..

VG - 4 timer siden

IT-minister Astrup ber foreldre holde barna unna smarttelefoner

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup (H) mener foreldre ikke bør gi barn smarttelefon før de begynner på ungdomsskolen. Selv gjør han som han sier..

VG - 4 timer siden

Mellom 30 og 40 nyfødte omplasseres av barnevernet årlig

Siden 2016 er 143 spedbarn tatt fra foreldrene rett etter fødselen og omplassert av barnevernet. Nesten ingen av klagene fra foreldrene når fram..

VG - 4 timer siden

Hareide etter suksessen: Etterlyser forklaring på hvorfor han får fyken

Åge Hareide (66) har ført Danmark til nok et mesterskap. Etter bragden i Dublin mandag kveld slo han tilbake mot det danske fotballforbundet, som ikke vil ha nordmannen med videre..

VG - 11 timer siden

Gult farevarsel i flere fylker: Ventes mye snø

Det er ventet opp mot 30 centimeter snø nord i Oppland og Hedmark..

VG - 4 timer siden

Konstruktiv religionskritikk

Lørdag ble fem personer innbrakt etter anti-islamdemonstrasjoner i Kristiansand. Demonstrantene fra organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) hadde på forhånd varslet at de ville brenne eksemplarer av Koranen. Politiet hadde sagt nei til dette men en demonstrant klarte likevel å tenne på et eksemplar av boken, og det kom til håndgemeng mellom demonstranter og motdemonstranter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt